Şimdi Ara

Asus TP500LB-DN055H (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
369
Cevap
13
Favori
30.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda benim de 12 GB ramim oldu yaşasın :)

• Performans nasıl?

• GTA5'de gözle görülür bir artış oldu. Fakat PC kullanımında ekstra bişey gözlemleyemedim. SSD ile o işide çözmeyi düşünüyorum.
  • Arkadaşlar cihaz elime dün geldi wireless display WİDİ özelliği var mı kablosuz görüntü aktarımı yapılır mı tv veye projektöre ??????????
  • Merhaba arkadaşlar

Bilgisayarı alalı 4 ay oldu başta touch pad iyiydi ama şuan doğru düzgün kullanamıyorum.

İki parmak aşağıya inmiyor. Tepkileri çok geç oluyor.

Çözümünü bilen varsa sevinirim.
  • Tp500 cihazı almaya karar verdim ama hepsiburda asus vivobook flip tp501ub 2400 tl gözüme takıldı hangisi sizce iyidir

• Merhaba beyler benim pc'de sağ hoparlör çalışmıyor. Sizdede öylemi

• İkisi de çalışıyor. Sorun yok.
  • themahzen kullanıcısına yanıt
    Hocam sizden küçük birşey isteyeceğim.
    Hoparlör ayarlarından 24 bit 192.000 hz yapıp sına yaparmısın ? Yada bir müzik dinleye bilirmisin ?
    Cızırtı geliyormu yoksa gayet net bir sesmi geliyor.

• http://www.hepsiburada.com/asus-flip-tp501ub-cj051t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602117
    Böyle bir model gelmiş.
    8 gb ram,usb c,6 saat batarya..3 ay gelseydi bunu alırdım ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 5 Nisan 2016; 22:22:37 >
  • Cızırtı yok. Gayet net bir şekilde çıkıyor ses.
  • themahzen kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam.
    Bugün garantiye yolluyorum inşallah sorunsuz bir sekilde yapıp yollarlar.

• bilgisayarin cok az kullanicisi var. herhalde bu bilgisayarı en çok modifiye eden benim 12 gb ram, ips ekranla mac os el capitandan yazıyorum. mac ile çok iyi uyumlu (wifi hariç). yüklemek isteyenler deneyebilir (tecrübeniz yoksa tavsiye etmem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombermanner -- 12 Nisan 2016; 23:34:22 >

• Asus Flip TP501UB-CJ051T Yeni...
    http://www.hepsiburada.com/asus-flip-tp501ub-cj051t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602117

Asus Flip. TP501UB-DN052T-BE Yeni... ( bu model henüz bizde yok)
    http://www.gamingsolutions.be/asus-tp501ub-dn052t-be.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ssd ram değişimi yapmak istiyorum 256 gb ssd ve +8 gb ram ne kadara mal olur arkadaşlar ? birde serviste taktırmak istesem garanti için ne kadara takarlar ?
  • Chromedan online dizi izlerken geri sarma ve tam ekran yaparken takılma,ekranda siyah bölümler oluşma sorunu sizde de var mı?Chromedan flashı kapattım,ekran kartı sürücüleri güncelledim vs ama çözülmedi.Bilgisi olan var mı?

• sener652 S kullanıcısına yanıt
    hocam ssd değişimi için neler gerekiyor sata-usb dönüştürücü ve disk kutusu gerekiyormu ssd alcam ama nasıl yapacağım ve maliyeti konusunda pek fikrim yok.
  • cy67fb kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir şey gerekmiyor, tornavida ve takılacak ssd yeterli :) Tak çıkar yapılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.