Şimdi Ara

Asus TP500LB-DN055H (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
13
Favori
30.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburadada ürün açıklamasında i7 yazıyor ürün özelliklerinde i5 yazıyor buna açıklık getirir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33emre96

Hepsiburadada ürün açıklamasında i7 yazıyor ürün özelliklerinde i5 yazıyor buna açıklık getirir misin

Ürün özelliklerinde yazan doğru i5 işlemci.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPGUL

quote:

Orijinalden alıntı: Diffarensiyel

Adaptör boyutu nasıl, resim atabilecek var mı? Tuğla gibiyse hiç düşünmem, taşınılabilirliği kısıtlıyor.

Aynısı ve kalbosunun uzunluğu 2 Metre 15 santim Adaptör avucum kadar kullanışlı kaba değil :d
     Asus TP500LB-DN055H

İşte bu bilgisayar alınır Teşekkürler resim için.

• ALPGUL kullanıcısına yanıt
    ben bu kadar yalanı bir arada görmedim. 840m ile arasındaki fark çok az ama sonuçta var hadi neysede. Macbookpro ya benziyor nasıl bi yalandı , alakası yok git bi yan yana koy. kendi laptobunu fazla ovme. Bu laptobun asıl olayı incelik şu bu değil. harici ekran kartı flip olması. laptpp incede değil zaten
    renk olarak biraz andırabilir ama apple farkı bir ay gümüş kullanıyor ve kapalı hali arka kapak falan bam başka.

bu arada the witcher 3 ü acıyo mu ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 25 Haziran 2015; 10:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

ben bu kadar yalanı bir arada görmedim. 840m ile arasındaki fark çok az ama sonuçta var hadi neysede. Macbookpro ya benziyor nasıl bi yalandı , alakası yok git bi yan yana koy. kendi laptobunu fazla ovme. Bu laptobun asıl olayı incelik şu bu değil. harici ekran kartı flip olması. laptpp incede değil zaten
    renk olarak biraz andırabilir ama apple farkı bir ay gümüş kullanıyor ve kapalı hali arka kapak falan bam başka.

bu arada the witcher 3 ü acıyo mu ? :D

Ben kendi görüşümü söyledim Ve 940m 840mden açık ara önde gibisinden bişeler yazmadım 840m e göre 940m 2015in yeni ekran kartı olduğunu belirttim.Yandan Macbookproya benzettim Fotoğrafınıda koymuştum hatta.Bende laptopun asıl olayı 3d Grafikler, Oyunlar, Cad/Cam işleri flan da demedim İncelik konusunda (Normal laptoplara göre ince gözüküyor) dedim senin o kafan almıyorsa ben napıyim.

Sen bile yazdığının arkasında durmuyorsun hemen cümlenin arkasından

-840m ile arasında fark cok az ama sonuç ta var hadineyse. DEMİŞSİN Kendin bile kabul etmişsin sonuçta var demişsin senin problemin ne ?
    -Macbookpro ya benziyor nasil bi yalandı , alakası yok git bi yan yana koy DEMİŞSİN ardından renk olarak biraz andrırabilir demişsin yani öyle böyle konuşma.

The Witcher 3'ü hiç denemedim aşırı oyun oynayan birisi değilim.

BEN KENDİ GÖRÜŞÜMÜ KONUNUN BAŞINDA YAZICAĞIMI SÖYLEMİŞTİM GİT ADAM GİBİ OKU ÖYLE GEL .

Adamım ben seni bozmamak için seni destekleyecek ufak şeylerde yazdim. Ha benle tartışmaya gireceksen sen bilirsin.

Al laptobunu arka kapaga bak ve alt kapağa ne renk ? siyah. macbook ta ay gümüşü. Sen orda bizzat benziyo yazmışsın andırıyo yapmamışsın uydurma. Benim düşüncem diye yuvarlama.
    840m 940m arasında %5 civarı fark var sen orda 840m i bildiğin çöp yurduna koymuşsun buda yalan değil.Ben orda gene seni tam bozmayım diye sen 840 a çöp muamelesi yapmana rağmen dedim ki evet yinede fark var . Sen %50 den fazla gibi yazmışsın ama ihmal edilecek derecede az.

bir şeyi direk yazmasanda yazının genelinden ne demek istediğin anlaşılıyor.

Piyasadaki laptopların çoğu macbook tasarımına ozeniyor ve bir çok laptopta yandan macbook pro retinasız a benziyor.Senin yazında direk macbook un kardeşiymiş gibi anlam çıkıyor. Şimdi laptoba gidip alıntılı yazdırma.

Laptop normal laptoplardan ince değil sınıfına göre normal. 840mli ondan daha ince laptoplar var.Tasarımının tek + sı metal oluşu.

Adam akıllı yazdığını oku sonra burda haklı çıkmak için ben bunu yazmadım şunu yapmadım diye çarpıtma. Neyi ima ettiğin gayet açık.

840m olayina tekrar dönersek. Arada fark var demişsin sende kabul etmişsin daha ne diyon derken ağzından akan salyaları sil önce. Orda kasıt ihmal edilecek bir fark olduğu ama seninde lafını boşa çıkarmamak için o minik farkıda belirtmedir.

Ilk önce yazılanlardan anlam çıkarmayı olayın ne olduğunu anla öyle gel. Sek alma. yarısı siyah kimi yerleri plastik laptobu macbook a benzetme. Ben kendi laptobum mac e benziyor demiyorum ama senin laptoptan daha çok benziyor.

Sen bu laptoptan haberdar değilken ben konusunu açıp insanlara önerdim. laptobu beğeni listeme aldım insanlara öneriyorum sen kime hangi laptobu savunuyorsun. cevabını bekliyorum keko

(kelime hataları affola mobildeyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 25 Haziran 2015; 12:37:16 >

• elkarun E kullanıcısına yanıt
    Sen tekrar görüşümü okudunmu acaba ben nerde yazmışım (Bizzat benziyor) diye bişe yazmadım (Benziyor) yazdım 'Benziyor' kelimesini git Türkçe sözlükten bak gel koçum

Benzemek kelimesi illa arka kapağıda ay gümüşümü olmasımı gerekiyor benzer yanları var rengi yanları sadece bu.

Ben sadece dediğim gibi 940m yeni bir ekran kartı olduğunu belirmişim bu sistemi bu fiyata toplayamassın manasına getirdim 840m li olanların birçoğuda aynı fiyat cıvarı

Senin gözünde Macbookun kardeşiymiş gibi anlam çıkartıyorsan benim mi suçum benziyor diyorum anlamıyormusun zaten forumda gelip yazarlardı bi tek sen mi akıllısın kimsede ters tepki vermedi okuma yazması var milletin senin gibi değiller.

Laptop normal latoplara göre ince gözüküyor dedim tamam ince değil 840m le ne analakası var ben sadece 840mden sonra çıkan 940m ekran kartını göz önune aldım

GEreksizce belirtmeler yapmışsın

Laptop elimde olduğu için bizzat kendim savunumuyorum .

Gereksizce yorumlar yazıcaksan beni yorma kullanıcılar görüşlerimide beğenen oldu

YAzılardan anlam çıkartamayan sensin benzemek kelimesini bile bilmiyorsun gereksizce yorumlar yaziyorsun Bana yorum yazabilmek için ilk önce ADAM OL pardon ya Uzaktan adam olmayı öğren Sonra adam OL!

(Thug Life)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPGUL -- 25 Haziran 2015; 13:32:28 >

Koçum ben ne yazdım git bir daha oku. İma ettiğin anlaşılıyor. Zaten orda benziyor yazarken bende okudum fark ettim bu troll kesin burdan vuracak dedim düzeltmedim.Bunu acaba sözlerimi okuyup ima ne demek sözlerinden anlaşılıyor ne demek anladı mı diye yazdım baktım ki hayır sen hala troll sün. basit açıklardan konu dışına saparak saldıran bir cahilsin.

''Tasarımı gayet güzel Mac proya BEnziyor '' zaten bizzat demene gerek yok benziyor diyorsan benziyordur. Yazman gereken metal kasa bir laptop olacaktı , yanı benziyo diye macbook a benziyo yazılmaz.

Bu forumda 8 msj lık bir er sin ben 2 senedir burdayım. Laptop bölümünde en bilgili kişiler arasındayım. 765m in gaming olduğu zamandan önceden beri burdayım.

'' ADAM OL pardon ya Uzaktan adam olmayı öğren '' :D bunu cidden yazdın ve ben adamım mı diyorsun :) 5 yaşındaki çocuk yazmaz bunu.

''(Thug Life)'' bunu laf koyduğun zaman 5 yaşındaki çocuksan yazarsın. Kendini savunurken yazmazsın.

5. nesil işlemciyle 4. nesilin farkını bilmeden '' 5.Nesil çok iyi'' diyorsun. 4 kullandın mı. Farkı öğren

Laptobu nerden öveceğini bilmiyorsun. 1.si işlemcin iyi değil ama laf yok sen i7 i5 farkına takmayıp 4.nesil 5.nesil olayına takan adamsın.

2100 liraya i7u 4510 işlemcili 750m gddr5 li 1tb hdd li 8gbram li yekpare metal kasa laptop aldımsen daha git 940m ddr3 li 6gbram li i5u işlemciyle fiyat performans yaz.

bendeki laptobunda dokunmatik seçeneği var ben fiyat farkı için istemedim.

Benim sana kızmamın tek nedeni var fazla abartıya kaçman yoksa bu laptobun konusunu bende açtım yazdım

sen 22 haziranda aldım diye konu açmıssın ben 16 sında konusunu açtım zaten neden laptoba düşman oluyum. Senin çocuksuluğun olmasa efendice yazsan efendice y azardım orta noktada buluşurduk zaten. SEn gidip thug life yazarsan uğraşırım seninle. Hadi bekliyorum, ister yaz devam edelim , ister sus . make your choice.

http://forum.donanimhaber.com/m_106932034/f_//tm.htm#106932034

Hocam 2100 liraya i7u 4510 işlemcili 750m gddr5 li 1tb hdd li 8gbram li yekpare metal kasa laptop olarak bahsettiğiniz laptop nedir ve nereden aldınız? Dell Inspiron 7537?
  • "Tasarımı gayet güzel Mac proya BEnziyor" ifade aynen bu şekilde. Kendisi görüşünü belirtmiş. Bence de macbook proya benziyor. Seni bu kadar niye ilgilendirdi, niye üzerine alındın ki. Macbookproyu sen mi tasarladın.

Şunu da belirtmek isterim. Bu laptopla ilgili herhangi bir yerde detaylı açıklama yok. Arkadaşta sırf alacak olanları bilgilendirmek için üyelik açmış. Ben almayı düşünüyordum kararsızdım. Onun yorumları sayesinde almaya karar verdim. Yazdıklarının da aynen doğru olduğunu düşünüyorum.

Buraya gereksiz yorumlarını yazarak kirletme görüşünü belirt git. Tartışmayı büyütmenin anlamı yok. Hadi selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themahzen -- 25 Haziran 2015; 14:54:00 >
    Kullanıcıya bağlı insanların hangi laptopu ne amaçlı kullanması 5. Nesil nedir 4. NEsil nedir senden iyi biliyorum merak etme senin gibi pc basında oturup ev kölesi değilim yok bu forumda kac lııkmış yok 2 senedir burdaymıs banane kardesim

fazla derine inmedim direk 5. nesil yazdım zatne o fiyata birçoğu i5 5200u 4210u 4200u 4210m i7 5500u gibi gibi serileri koyuyorlar hemen hemen hepside aynı

EVet ASus TP 500Lb-dn055h fiyatına göre özellikleri çok güzel mesala seninkinde dokunamtik varmı tablete dönüşüyormu varmı ? Ekranı FULLL HD mi yani buda şu demek oluyor Kullanıcıya bağlı

Bu fyata bu özellikelri gördüğüm için öyle BALLANDIRA BALLANDIRA YAZDIMM Anlıyormusun

2100 liraya i7u 4510 işlemcili 750m gddr5 li 1tb hdd li 8gbram li yekpare metal kasa laptop aldımsen daha git 940m ddr3 li 6gbram li i5u işlemciyle fiyat performans yaz. DEmişsin ya ne yani sen sıklıkla oyun oynuyorsundur gtx 750 vardır. illa bende seninki gibi laptopmu aliyim Üreticiler kullanıcılara farklı farklı ürün cıkarıyor Kullanıcı hangisi cazip görürse ne yapmak istediklerine kara verip beğenirse alıyorlar .

Biraz dışarı çıkta Toplum gör ben daha fazla tartısmak istemiyorum BAşka problemin varmı sorun hadi ister yaz kapısalim diyor ya Street fighter mi oynuyorsun yiğenim sen ADUKET mi istiyorsun camonn gel ç

1. si 5.nesil le 4. nesil in farkını benden iyi bildiğin kanısına nerden vardın ? trollük yaptın.

2.si bu sene mezundum yani lise 4 den sonrası. geçen senede bu senede üniversite sınavlarına hazırlandım. Evde pc başında oturmak gibi evden çıkmamak gibi bir şansım yoktu.Sürekli dışardaydım. laptobumda başka birindeydi 1 haftadır bende.

zaten gerisini okumaya gerek duymadım.Sen laf olsun diye saydırırsan ben senle uğraşamam

• themahzen kullanıcısına yanıt
    3. ye ne düşer anladın sen. Ben sizin için konuşuyorum burda. Adam abart abart bi hoş oldu.Sen o laptobun arkasını gördün mü de hala macbook a benzediğini iddia ediyorsun ?alakası yok mac le. Adam mac e benzemeyen şeye mac der milleti kandırırsa bende yakasına yapışırım. Sen suan bu laptobu alacağın için direk fan kesildin incelemeyi yanlış yaptığına düzgün yapamayıp yanlış bilgi verdiğine dikkat etmeden adam konu açmış bizi bilgilendirmis diye konuş. Istediginizi yapın kardeşim . Macbook a benzememesi size bir sey kaybettirmez.

• Hocam sen sanırım sadece ortalığı karıştırıyorsun arkadaşlar haklı
    2100 liraya nerede dell 7537 ??? 3000 tl fiyat var
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

3. ye ne düşer anladın sen. Ben sizin için konuşuyorum burda. Adam abart abart bi hoş oldu.Sen o laptobun arkasını gördün mü de hala macbook a benzediğini iddia ediyorsun ?alakası yok mac le. Adam mac e benzemeyen şeye mac der milleti kandırırsa bende yakasına yapışırım. Sen suan bu laptobu alacağın için direk fan kesildin incelemeyi yanlış yaptığına düzgün yapamayıp yanlış bilgi verdiğine dikkat etmeden adam konu açmış bizi bilgilendirmis diye konuş. Istediginizi yapın kardeşim . Macbook a benzememesi size bir sey kaybettirmez.

Aynen biz her zaman Laptopu Ters çevirip arkasıyla oynuyoz BİZENE KARDESİM ARKASINDAN MANYAK MISIN SEN .

elinde bi koz var arkası benzemiyormus lan arkası benzese ne olcak sanki arkasıyla kullanıyoz pc yi manyak cıktı la adam Şizofrenimisin sen 46lıkmısın arkası diyor ya :D

la ne diyon sen (anlarsın yazmadım)

• Sonrada gelip ortalığı kızıştıran ona buna laf atan sensin. Sana göre alakası olmayabilir ama BANA GÖRE benziyor ona göre benziyor. Sen niye bu kadar ağlayıp sızlıyon anlamadım. Senin viyaklamalarını bu konuda görmek zorunda değilim. Hadi bas git şimdi.

• Measurer43 M kullanıcısına yanıt
    1 sene oldu alalı. kalitesi o parayı hak ediyor. Performansı çok iyi değil o ayrı.Zaten onu göze alıp alıyosun.

• themahzen kullanıcısına yanıt
    bas git şimdi diyen 10 yaşındaki birini kaale almamı bekleme.4.

Seni atalarımızın bir sözü ile uğuluyoruz:
    'Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur.'

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.