Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Merhabalar, Oyuncu kulaklığımın hiçbir sorunu yoktur; http://www.hepsiburada.com/asus-strix-7-1-oyuncu-kulakustu-kulaklik-p-BD803703?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KEQiAguXBBRCE_pbQ5reuq8MBEiQANji2LQbY8kihswnN8NmlFP4ixJKxxOAFMo_QbJAhjBDtIxoaAij68P8HAQ linkteki üründür gerçek 7+1 olup içinde on adet küçük hoparlör vardır , -garantisi yoktur -kutusu bulunmamaktadır son olarakta usb den 3.5mm jack dönüştürücüsü kayıptır. Buda bir tek bu kulaklık cihazından hoparlöre geçme kısayolundan etmiş oluyor kullanıcıyı diğer türlü hiçbir dezavantajı olmuyor ses kalitesinde merak edilmesin. Resimleri watsapptan yollarım dışındaki jelatinleri daha 1 ay önce çıkarmıştım Evde kalmasın diye satıyorum ses sistemi aldığımdan beridir öle yatıyor. Ses konusunda görüşlerim gayet net daha önce böle bi kafa üstü dinlemedim mükemmel bir deneyim sunuyor ancak işimden ötürü kulaklıklardan uzak duruyorum artık . Pazarlık konuşmak isteyen illaki olacaktır konuşuruz sorun yok yeterki insancıl olsun. Saygılarımla.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Vazgeçildi Fx8350+anakart+16gb ram Sennheiser Hdr160 West Kablosuz Garantili Dell s2716dg 144hz gsync 1ms!