Şimdi Ara

ASUS SABERTOOTH P67 (Kullanıcı İncelemesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
10.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

Hayırlı olsun reiz yardırırsın artık

Teşekkür ederim hocam, yardırmaya gayret ediyorum, pürüzleri giderirsem tabi
  • Döktürmüşsün yine nihat abi
    Baya bir emek harcamışsın konuya eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dan-ger

Döktürmüşsün yine nihat abi

Teşekkür ederim Eyüp kardeşim

Çok bir şey yapamadım henüz, zamanla çözerim inş ayarları o.c işi çok kaırlşık bu anakartta anlamadım bir türlü çeşitli ayarlar deniyorum sürekli sanırım cpu'da bir sıkıntım var...

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Orijinalden alıntı: Dan-ger

Döktürmüşsün yine nihat abi

Teşekkür ederim Eyüp kardeşim

Çok bir şey yapamadım henüz, zamanla çözerim inş ayarları o.c işi çok kaırlşık bu anakartta anlamadım bir türlü çeşitli ayarlar deniyorum sürekli sanırım cpu'da bir sıkıntım var...

Asus'un bıos ları bana hep bi garip gelir. Belki benimki bir takıntıdır ama ne biliyim öyle işte
    Neyse sana kolay gelsin

• Nihat dostum uğraşma bence. İsmail bizi gaza getiriyor, iki gündür bende gece yarılarına kadar uğraşıyorum 1.30v ile 4.50 ghz stabilite sağlayamadım. Adamın işlemci kaymak çıkmış.
    Bizimkiler takoz.
  • Sonunda işlemciyle aramı düzelttim
    Overclock Değerlerim
    Max Stabil Değer
     ASUS SABERTOOTH P67 (Kullanıcı İncelemesi)
    Günlük stabil Değer
    Boşta

baksana abi prime acık bırakıp uykuya dalmışım.

• güzel değerler güle güle kullan buğra..zaten 1090t ile de patlatmıştın..
    işi biliyosun ..
    grşz..
    darısı başıma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06
    güzel değerler güle güle kullan buğra..zaten 1090t ile de patlatmıştın..
    işi biliyosun ..
    grşz..
    darısı başıma..

saolasın serkan beycim inşallah
  • Yalçın abi bana ne kızıyorsun ya inventus böyle işlemci göndermiş şanşa çok iyi çıktı

Nihat abi gece karıştırdım biraz daha hep otomatik ayarlar ile yapıyor millet
  • Beyler cpu takoz sanırım yürümüyor, 4.5ghz için neredeyse 1.4v vericem

Anlamadığım şey testlerde sorun yok, oyun oynarken ya da durduk yere mavi ekrana düşmesi, stabiliteyi sadece programla ölçmekte bir şey değil sanırım, yada 10-15 saat prime ve ya linX açıp bırakıcaz sistemi 20-30 dk'da bir şey olmuyor demek ki...

Webteki testleri de anlamak zaten mümkün değil adam çarpan giriyor sadece başka da bir şey yapmıyor cpu'nun yediği voltaj 5.0ghz'de 1,520v kaç defa denedim, oto ayar da öküz gibi voltaj veriyor anakart...
  • Uğraşma dostum, ben bıraktım artık. Def. voltajla günlük 4 ghz ime döndüm.

Ya Allah aşkına daha 5-6 ay öncesine kadar günlük 4 ghz kullanan sevindirik oluyordu. Şimdi 4,5-5 lere zorluyoruz. 4 Ghz sana bana her işimizde yeter.

Yoksa ya işlemciyi ya anakartı elimize alacaz.
  • Yalçın abi sinirden çekiçle giricem neredeyse zaten sisteme

Adamlar sanki yapılan o.c'un %100 garantisini veriyor, her cpu bu oranlara çıkıyor gibi reklam yapıyorlar ona sinir oluyorum, video incemelerinde vs bir sürü araştırdım yani, bizlerde biliyoruz ki aynı üretim bandından çıkan her cpu aynı oranda o.c olmuyor tamamen şans işi bu da bende yok zaten, min. voltaj ile hangi değer stabil ise orda bırakmak lazım...
  • Abi ivy brige e geçeriz şimdilik ver yansın
  • abi zaten 1.52ye kadar ıntel ızın wermıs wer voltajı gtsın ıvy gelince ona akarız forumca
  • İlla cpu'yu elime aldırıcaksınız yani beyler

Manuel olarak tavan voltajı girsem de diğer ayarları yapmak lazım, güzel bir rehber var ama hem ingilizce hemde adamlardaki cpu çok iyi çıkmış, artık kaç tane cpu değiştirdiler orası da ayrı bir konu;

http://www.clunk.org.uk/forums/overclocking/39184-p67-sandy-bridge-overclocking-guide-beginners.html#post110576

• voltaj dalgalanmasını önlemek için biosta bir ayar olması lazım voltage damper miydi neydi asus anakartlarda onun açınca mıh gibi yerinde durur voltaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

İlla cpu'yu elime aldırıcaksınız yani beyler

Manuel olarak tavan voltajı girsem de diğer ayarları yapmak lazım, güzel bir rehber var ama hem ingilizce hemde adamlardaki cpu çok iyi çıkmış, artık kaç tane cpu değiştirdiler orası da ayrı bir konu;

http://www.clunk.org.uk/forums/overclocking/39184-p67-sandy-bridge-overclocking-guide-beginners.html#post110576

Nihat daha fazla kurcalama şu işi. Ya linke baktım kafayı yememek elde değil. Adam her şey auto da 1.12v vermiş 4 ghz görmüş.

• Yalçın abi elimde 1-2 ss daha var ama kartı kırıcaksın diye korkuyorum
  • @helsloot

Hocam dalgalanmayı "Load-Line Calibration" menüsünden ayarlıyorsun ama hangisini denediysem olmadı ya d aben beceremedim

@MÜŞAVİR

Yalçın abi bıraktım uğraşmıyorum zaten, başka bir cpu ile deniyeceğim anakartı sorun yoksa şansımıza küsücez cpu konusunda...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.