Şimdi Ara

Asus Sabertooth (B3) P67 bios yardim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir sistem topladim anakart Asus Sabertooth (B3) P67, islemci i7 2600k ,ram
    G.Skill Ripjaws-X - Mémoire - 8 Go : 2 x 4 Go - DIMM 240 broches - DDR3 - 1600 MHz / PC3-12800 - CL8 - 1.5 V - mémoire sans tampon - NON ECC,hartdisk ise SSD PATRIOT TARQX 128 GB
    Benim sorunum bios ekraniyla ilgili biosu ayarlamak istiyorum fare birturlu stabil calismiyo ekranda kayip gidiyor kendi basina,normalde kaplosuz fare kullaniyorum kaplolu olarak denedim yine ayni usb olarak denedim ayni usb yuvasini degistirdim yine ayni.Biosu guncelledim hic bir degisiklik yok . Pc ye format atmak icin dvd den baslatmak icin bile 10 dk ugrasti civa gibi kayiyor fare. pc stabil calisiyor ve aciliyor hic bi problem yok hatta 30 sn de aciliyor desem abartmis olmam. yalniz tek problem biosu ayarliyamiyorum. ha bide unutmadan biosta gorunen isi degerleri ile everestekiler birbirini tutmuyor.karttami bi bozukluk var yoksa ayarlardami napmaliyim?

• anakartınızda ps2 girişi varsa öyle bir fare deneyin ısı konusundaysa BIOS daha doğr gösterir orasını fazla kafaya takmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanarslan20

anakartınızda ps2 girişi varsa öyle bir fare deneyin ısı konusundaysa BIOS daha doğr gösterir orasını fazla kafaya takmayın

okanarslan cevabin icin tsklr
    ps2 girisi var onlada denedim sonuc ayni
  • pc ye takılı mouse ve klavye harici usb leri çıakrt hemen düzeliyor muhtemelen senin de joistic takılıdır :)
  • Merhaba;

anakartınıza bağlı olan başka bir usb portunda hiç bir şekil takılı olmasın ve sadece mouse bağlı kalacak şekilde deneyebilirmisiniz ?

ısı değerleri olrak işlemci için core temp programını kullanabilirsiniz. Bios ile aynı değerleri gösterecektir.

everest progrmında ki sonuçlar yüzünden neredeyse işlemcimi yakıyordum oraya çok aldanmayın.

Bios her zaman için en kesin ve en net sonuçları verecektir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X38 ASUS P5E3 DDR3 ANAKARAT
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.