Şimdi Ara

ASUS S46CB WX020H Ultrabook // Düşünceleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belirtmek isterimki,ultrabook almak istiyorum.Ekran boyutu 14inc olması ve max.2 kg olması çok önemli benim için.

Slayt,internet,dizi,3d çizim yapılacak.Oyun olaraksa FM,Fifa gibi oyun oynarım acayip grafikli oyun çalıştırmasına gerek yok.

Pilin uzun gitmesi önemli,2 saatlik sunum için adaptör taşımak istemiyorum.Ayrıca dokunmatik ekran istemiyorum

Bu özellikleri yanyana getirdiğim zaman,Asus S46CB modeli ile Samsung ativ 5 arasında kaldım. ( Fiyat olarak 1000-1750 aralık)

Kasa yapısı,pil ve yorumlardan dolayı ise asus a yöneldim diyebilirim.

Lafı pek uzatmak istemiyorum.Bütçemi zorlamaması için aslında WX019H modelini düşünmüştüm(turuncu indirim 1000 civarı dediler)
    Fakat piyasa da bulamıyorum o yüzden -sanırım- bir üst modeli WX020H modeline yöneldim.Fiyat olarak takibe aldım ,sanırım alacağım ürün bu olacak.

Sorum şu ; aradıklarım özelliklere göre fiyat performans olarak bakarsak bu cihaz nasıl,rakibi var mı ?

• Ben de bayağıdır takipliyorum bu bilgisayarı. Güzel, her alanda kullanım için uygun bir bilgisayar gibi görünüyor. Fakat şuan hiç bir yerde stoklarda bulamadım.
    Fiyat olarak pcdepo.com da en son 1409 TL olarak görmüştüm. Sizin stok hakkında bilginiz var mı şuan satın alabileceğim bir mağaza biliyor musunuz ?
  • arkadaşlar bu pc pc depoda 1463 tl gözüküyo taksit le 1550 civarı oluyor ve sanırım pc depoda kargo ücreti fiyata dahil degil kendi sitesinde okumuştum. bende vatan bilgisayarda bu serinin s46cb-wx044h modelini gördüm 1900 tl sizce alınırmı i7 modeli ekran kartı 740m 128 bit kendim baktım. diger özellikleri aynı. birde x551 ser,leri var yeni nesil işlemci ekran kartı aynı ama 64 bit işlemci i5 4200u 15,6 inc cd room da vardı sanırım o da 2000 tl ama ekran kartı ve işlemci olara benim diger i7 modelinden düşük gözüküyor notebookcheck te sizce ne yapmalıyım.ram de 8 gb galiba wx044te
  • pc depoda stokta gözükmüyor arkadaşlar s46cb-wx020h
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.