Şimdi Ara

ASUS S400C Zenbook SANDISK 24GB SSD SDSA5FK-024G-1002Q

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Notebook ve PCI-E slot anakartlar için süper bir cihazdır.

Fiyat:33 TL

Fiyat sondur, PTT kargo gönderimi yapılır, sanalpazar üzeri satış vardır.

Stok: 113 adet.

Fiyatı ucuz tutuyorum elimde çok fazla var ihale ile X bir firmadan alınmıştır toplamda 200 adet satılmıştır, sorunsuz ürün

MAXIMUS V GENE anakarta takılıp keyfi kullanılmış vede yüksek performance alınmıştır, Windows 10, 2 saniyede açılıyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     ASUS S400C Zenbook SANDISK 24GB SSD SDSA5FK-024G-1002Q

• Güzel ürün arkadslar hp bilgiayarıma taktım lol de ve bazı oynadıgım oyunlarda ciddi anlamda fark ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonky -- 11 Nisan 2016; 19:54:28 >
  • Güzel bir ürün amd sistem kullanıyorum üst seviye anakartım var fakat bu zıkkım bildiğim kadarıyla intel anakartlarda dahili bir yuvası var sanırım oraya takılıyor. Bence anakartıda yuvası olanlar kaçırmasın derim. Anladığım kadarıyla işletim sisteminin kendi programlarını sadece içine alıyor oda PC nin çalışmasında daha da hız katıyor. Segate hibrit hdd ler gibi.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesiaga

Güzel bir ürün amd sistem kullanıyorum üst seviye anakartım var fakat bu zıkkım bildiğim kadarıyla intel anakartlarda dahili bir yuvası var sanırım oraya takılıyor. Bence anakartıda yuvası olanlar kaçırmasın derim. Anladığım kadarıyla işletim sisteminin kendi programlarını sadece içine alıyor oda PC nin çalışmasında daha da hız katıyor. Segate hibrit hdd ler gibi.

Hayırlı satışlar.

sanırım yanlıs biliyorsun! (bende yanlıs olabilirim) normal bir disk gibi goruyor sistem -flashdisk gibi- ve kurulumu oraya yapıyor mecburen; bu durumda kurulum ortalama 15-20gb oldugu icin cok az yer kalır gibime geliyor ancak yeterli sonucta...

• cesiaga kullanıcısına yanıt
    Bazı Notebook'larda ikinci wifi yuvası var oraya bir adet takıp daha hızlı sonuç ve daha az enerji tüketimi oluyor.

Aynı zaman da intel anakartlar da kullanılıyor, parası az olan durumu iyi olmayan kişiler için ucuz yollu bir ürün pazarlık ile fiyat biraz daha düşer, PC için hızlı bir adım olur
  • ankara kullanıcısına yanıt
    ANKARA acıklama için bende iki kelam etmek isityorum bu birimi notebooklarda yada yaparsanız pc lerde recoverey kismi olusturup disk imajını ve gerekli programları ssd ye alıp 6 dakka yada 10 dakka kısa surede pc nize format atabiliyorsunuz evet ikinci secenek isletim sistemi kurmak ama onermem en kotu oyun kurup oyunlarınızı hızlı bir sekilde oynayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.