Şimdi Ara

Asus Rx 570 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba yeni sistem topladım ve 2.el Asus 8 gb rx 570 buldum. Bu ekran kartı iyimidir. Kafama takılan bozulursa yeni sisteme zarar verir mi? Birde bu kasaya uyarmi

Asus Rx 570 Alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasaya uyar, e.kartları genel olrk bozulursa kendisi bozulur, sistemine zarar vermezler, rx 570, oyundan oyuna biraz daha iyi olmakla beraber genel olrk gtx 1650 ayarında bir kart, yani tüm oyunları açıp belli ayarlarla rahatlıkla oynayabilirsin.

• 8 GBlık RX kartlar zamanında miningde çok kullanıldı yıpranmış bir kart olma olasılığı yüksek. Maalesef mining yapılıp yapılmadığını net olarak anlamana da imkan yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar icin sagolun. Bilgisayarci satiyor 1850 tl fiyati cok uygun ama bilemedim. Bozulma ihtimali de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F6922DB0 -- 19 Mart 2023; 17:41:1 >
  • Arkadaşlar Furmark degerleri sizce nasıl ?

Asus Rx 570 Alınır mı?
    Asus Rx 570 Alınır mı?

• Furmark normal görünüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı paraya RX 580 8 GB alma şansınızda var, biraz daha pazarlık yapın. Madenciler patladığı için piyasadaki çoğu 570-580 çıkma olucaktır testlerini kontrolünü iyice yapın. Kartı Ultra ayarlara zorlamadıkça ve çok üst düzey çözünürlüklerde kasmadıkça hala sizi oyunlarda sorunsuz götürür Asus Rx 570 Alınır mı? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    9 yıl önce açıldı
    RX 570 Alınır marka farketmez
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.