Şimdi Ara

Asus ROG Xbox Ally el konsolu Amazon'da listelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #40
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus ROG Xbox Ally el konsolu Amazon'da listelendi
    ASUS ve Xbox’ın giriş seviye el konsolu ROG Xbox Ally, Almanya’da 20-24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Gamescom etkinliğinde tanıtılacak. Etkinliğe sayılı günler kala, taşınabilir konsol Amazon Amerika sitesinde görüldü.

Ayrıca Bkz.PlayStation 6'nın ışın izleme performansı RTX 5080’i geçecek

ASUS ROG Xbox Ally beklenen özellikleri

Asus ROG Xbox Ally el konsolu Amazon'da listelendi
    ROG Xbox Ally, 120Hz yenileme hızı, 7 ms tepki süresi ve 500 nit parlaklık sunan 7 inç Full HD dokunmatik ekrana sahip. Zen 5 çekirdekli ve RDNA 3.5 dahili grafik kartına sahip AMD Ryzen Z2 A işlemciden güç alıyor. Taşınabilir konsol, çift kanallı yapılandırmada 6400 MHz hızında 16 GB LPDDR5 RAM ile geliyor. Depolama alanı ise yükseltilebilir seçeneklerle 512 GB PCIe Gen 4 M.2 2280 olarak listeleniyor.

ROG Xbox Ally, Windows 11 Home işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve tüm PC oyun kütüphanelerinin yanı sıra Xbox Tam Ekran moduna doğrudan erişim sağlıyor. Tasarım olarak, Xbox kablosuz kontrolcüden ilham alan konturlu tutma yerlerine sahip. El konsolu, gücünü 60 Whr'lik bataryadan alıyor.

ROG Xbox Ally beklenen fiyatı

ROG Xbox Ally'nin Avrupa'da 599 euro fiyatla satışa sunulması bekleniyor. 899 euro fiyat etiketine sahip olması beklenen daha yüksek bir sürümü de “ROG Xbox Ally X” olacak.

Gamescom yaklaşırken, Asus'un etkinlik sırasında hem ROG Xbox Ally hem de ROG Xbox Ally X'in çıkış tarihi ve fiyat bilgisi gibi merak edilen detayları açıklaması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/08/17/asus-rog-xbox-ally-handheld-specs-revealed-on-amazon-ahead-of-gamescom-2025/

• Rog un ne farkı olacak ki?

• Konsol tasarımı halihazırdaki Rog Ally'lara kıyasla kötü görünüyor. Umarım bu güncellemeyle eski konsollarda da OS değişir.

• Steam Deck de kullandım şuan Msi Claw A1M kullanıyorum bir el konsoluna 25.000 TL'den fazla para vermeyin. Bu cihaza hiç de gerek yok.

Steam Deck'de ilk çıkan cihazı almıştım 64 gb hafızası vardı 512 sd takıp ve ona RDR2 kurmuştum orta seviye ayarlarda rahat oynadım. Üstelik cihazda Windows 11 kuruluydu.

• Alakasız ama bu ROG'un Roc diye okunduğunu MW3'te yeni öğrendim. 'Roger that' yani 'Anlaşıldı' ifadesinin kısaltmasıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 18 Ağustos 2025; 10:17:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -Apeiron- kullanıcısına yanıt
    baska ROG'lar olabilir ama Asus'un ROG serisi aslinda "Republic of Gamers" urun portfoyunun kisaltmasi

• Bu haberde ilgili listeden bir ss bile yok. Bomboş kopyalama editörlüğü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel görünüyor ama insan düşünmeden edemiyor yaklaşık 43 bin tl değerinde alet.

• Asus Rog Ally kullanıcısı olarak söyleyeyim, ben arada hiç bir fark göremiyorum. Bu tür cihazlarda yapay zeka vs, frame generation ile fps işini ve batarya işini çözemezler ise ölü doğmuştur.

• Steam deck ile yarışıyorlar ama maksat donanım değil kullanım kolaylığı

• El konsolu için 30bin, 40bin 50bin gibi rakamlar verilir mi ya. O fiyata bilgisayarlar var zaten.

• Şarj süresi 2-3 saat ise verilmez. Ne zaman 7 saat verir o zaman alınabilir hale gelir. Nintendo switch 2 rahat şekilde tv ye bağlanmasa ona bile bu para çok. 2-2.5 saat gidiyor şarjı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony veya Microsoft un doğrudan pazara girmesiyle mantıklı cihazlar görebiliriz. Şu anki haliyle alınabilir değiller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.