Şimdi Ara

Asus ROG Strix RX570 OC 4GB Fan takılarak calısıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatan bilgiyardan 2 gün önce aldığım kart oyunlarda takılarak çalısıyor,kartta ısınma falan yok yalnız enteresan bir biçimde ekran kartının fanı takılarak çalışıyor,fan takıldığı zaman oyunda takılıyor donma yok hafıf bır takılma var DMC5 oyunda mesela,tomb raıder oyununda bu sorun yok gıbı,bu strix fan sisteminden mi kaynaklanıyor yoksa yazılımsal bir hatamı
    2 gundur format yenı suruculerın kurulması vs her seyı denedım kartı 7 gun dolmadan ıademı etsem acaba,gercı vatanda ıade alırmı bılmıyorum tamıre gonderırse ugras dur,bu kartı kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.

    Sıstem

    Ryzen 5 2400g

    MSI b450 pro m2

    16 gb gskıll ram

    600 watt corsaır psu



  • Belirli bir ısıya ulaşmadığı için durur. Yeniden o ısıya düştüğünde durma olur. Böyle bir şey mi yoksa her turda mı takılma oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forvet09

    Belirli bir ısıya ulaşmadığı için durur. Yeniden o ısıya düştüğünde durma olur. Böyle bir şey mi yoksa her turda mı takılma oluyor.
    Oyundan masa üstüne geçtiğim zaman şak diye duruyor, tekrar oyuna girdiğimde tır tır calışıyor bu yeni nesil fanlar böylemi çalışıyor anlamadım bu arada anlık takılmalar oluyor saniyelik, sıcaklık performans sorunu falan yok fanın sesi düşük sıcaklıklarda nasıl anlatsam tır tır ,cızıltılı gibi bir şey,oyunu kapattıktan sonra masaüstünde hiç ses yok.
  • vorb V kullanıcısına yanıt
    Sorun var sanırım. Servise göstermek lazım.
  • vorb V kullanıcısına yanıt
    Sorun coil whine gibi duruyor


    Araştırın ve çabucak geri götürün
  • Yarın götürücem İnşallah iade ya da değişim yaparlar kdv indiriminde almıştım 2 oyun verdiler,tamir falan yapmazlar umarım alalı 7 gün olmadı bizdeki de şans indirim kovala bekle ucuz aldık diye sevineceğimize adamlar bize bozuk kartı kaptırıyorlar herhalde yerse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 22 Mart 2019; 20:49:41 >
  • Vatana gidildi sorunu anlattım ,kartı aldılar hemen değiştirdiler yenisin de şimdilik sorun yok gayet güzel çalışıyor yükte cızırtı,takılma sorunu ortadan kalktı,gerçi başka kart alıyım dedim nvidia serisinde fiatlar uçmus 2 oyun 940 tl'ya şimdilik rx 570 le devam.
  • fandan değil bobinlerden geliyor bu bir arıza ya da sorun değil. bobinler ses üretiyor o kadar. psu da da olabilir bu durum. performans olarak hiçbir şeyi etkilemez oyunlarda takılma yapıyorsa bunun sebebi bu ses değil. bende aynı kartı kullanıyorum asus strix 570. yük altında aynı sesi duyuyorum alt tab yapınca dediğin gibi ses kesiliyor. Performansa etkisi yok. 14 gün içinde fark etmiş olsaydım değiştirirdim ama şu anda servisle uğraşmak istemiyorum zaman kaybı olacak. Performansa etkisi yok zaten. Benim merak ettiğim GPU kullanımı oyunlarda % kaç sizin? benim 40-50 arası geziyor darboğaz olmadığı halde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordinas

    fandan değil bobinlerden geliyor bu bir arıza ya da sorun değil. bobinler ses üretiyor o kadar. psu da da olabilir bu durum. performans olarak hiçbir şeyi etkilemez oyunlarda takılma yapıyorsa bunun sebebi bu ses değil. bende aynı kartı kullanıyorum asus strix 570. yük altında aynı sesi duyuyorum alt tab yapınca dediğin gibi ses kesiliyor. Performansa etkisi yok. 14 gün içinde fark etmiş olsaydım değiştirirdim ama şu anda servisle uğraşmak istemiyorum zaman kaybı olacak. Performansa etkisi yok zaten. Benim merak ettiğim GPU kullanımı oyunlarda % kaç sizin? benim 40-50 arası geziyor darboğaz olmadığı halde.
    Verdikleri kartta bu ses yok saniyelik takılmalar da yok 600 watt corsair psu yeter sanırım, bu kartta rog strix soğutma zımbırtısı sanırım sorunlu,keşke klasik usul olsaydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.