Şimdi Ara

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
12
Favori
35.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hiimesdeath arkadaşım, laptop araştırmalarımda bazı laptopların kronik sorunları olduğunu okudum, örneğin Lenovo Y530 larda normal kullanımda fanın durduk yerde turboda çalışıp durması gibi, güncellemelerden sonra wifinin kopması gibi, kullandığınız Asus Rog da buna benzer kronik sorunlar yaşadınız mı? Yoksa herşey süper mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih6891 -- 26 Temmuz 2019; 12:30:4 >
  • fatih6891 F kullanıcısına yanıt
    ben bir sorun yaşamadım şuana kadar ama üniversiteye gidicem eylül 17'sinde. 1-2 gün öncesinde servise yollayacağım sağ fan geçen gün bir şeye takıldı veya gevşedi mi bilmiyorum hafif ses yapıyor ve kasayı titretiyor muhtemelen biraz gevşedi ve bir yere temas ediyor. bunun dışında bir sorun yaşamadım.

    bilgisayarı bazen 3 gün kapatmadığım oluyor ve sürekli turbo fanda birazda benim suçum olabilir bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 26 Temmuz 2019; 13:26:49 >
  • Devamlı turbo fanda olmasının sebebi oyun oynadığınız için mi? yoksa normal işlemlerde de ısınıp turbo fanı mı çalıştırıyor?
  • fatih6891 F kullanıcısına yanıt
    oyun oynadığım için ben o modda bırakıyorum.

    yani sorunumuz fanlar biraz sıkıntılıymış, aslında fandan mı bilmiyorum belki başka bir şeydendir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 26 Temmuz 2019; 14:20:49 >
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Ben bu modelin i7 9750h gtx1650 1tb+256ssd kombinasyonlu modelini sipariş verdim. İnternette araştırıp da bulamadığım birkaç şeyi sormak istiyorum size. Öncelikle klavyesi tek renk sabit aydınlatma mı yoksa değişiyor mu bunu merak ediyorum. İnceleme videolarında gördüğüm kadarıyla bütün taban tek renk oluyor ama farklı renklerle belirli sürede otomatik olarak değişebiliyor aydınlatma sizde de bu şekilde mi? İkincisi konudaki mesajları okudum da sanal numpadin sizdeki modelde olmadığını yazmışsınız. Hangi modellerde olduğunu biliyor musunuz benim aldığım modelde var mıdır acaba? Üçüncüsü yaklaşık 1 ay önce servise göndereceğinizi yazmışsınız servise gönderdiniz mi eğer gönderdiyseniz servis hakkındaki yorumlarınız nedir memnun kaldınız mı? Dördüncüsü ben ileride ram takviyesi yapmayı planlıyorum çünkü 8 gb ram var şu an. Kendimiz ram takviyesi yaparsak ürün garanti dışı kalıyor mu bunun hakkında bilginiz var mı? Beşincisi ise ses konusu. Yabancı kanallardan bulduğum bi inceleme videosunda hoparlörlerin her iki köşede alt tarafta bulunduğunu ve sesin bu yüzden çok zayıf olduğunu söylemişti adam. Sizin bu konu hakkındaki yorumunuz nedir? Ses sizce de zayıf mı yoksa yeterli mi? Son olarak da aldığınız günden bu yana herhangi bi kronik sorunla karşılaştınız mı? Kusura bakmayın çok fazla şey sordum affınıza sığınıyorum ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • captain1034 C kullanıcısına yanıt
    önemli değil ne kadar sorduğunuz yardımcı olmaya çalışayım:

    1. i7'li model de sanırım 4 zone ışıklandırma var. sabit ışıklandırma değil.https://eksiup.com/p/kd89405wt2e3 bu şekilde modlar var, renkleri de ayarlayabiliyorsunuz.hem klavye hem laptopun altı aynı renk oluyor farklı farklı renkler olmuyor denedim biraz ama başaramadım.

    2. sanal numpad rog strix'lerde vardı tanıtımda ama benimkinde yok i7'lide olabilir, bir bilgim yok açıkçası ama muhtemelen vardır.

    3.hayır servise göndermedim, servislik çok ağır bir sorunu yok ve ayrı kalmak istemiyorum şuanlık. çok yoğun bir dönemim olursa o zaman yollayacağım.

    4. ram takviyesi yaparsanız garanti bozulmuyor, asus'a mail atarak sordum onu da paylaşayım.

    ''seri numaralı ürününüzün alt kasa kısmı tümleşik olmadığı için RAM ve SSD eklemesi yapabilirsiniz. Bu durum ürünü garanti dışı bırakmaz. Ancak işlem yaparken diğer bölümlere zarar vermemenizi rica ederiz.

    Saygılarımızla,

    ASUS Türkiye, Müşteri Hizmetleri''

    5. hoparlör ve ses gayet yüksek ve iyi. ben açıkçası daha fazlasını da beklemiyordum daha azını da.

    6.kronik mi bilmiyorum ama üstte de söylediğim gibi fanlardan biri gevşedi sanırım ve bir yere temas ediyor; çünkü ses geliyor ve kasa titriyor.




  • Çok çok teşekkürler hocam gerçekten çok yardımcı oldunuz kullanan biri olarak içimi de rahatlattınız çok sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain1034 C kullanıcısına yanıt
    önemli değil, dediğim gibi fan dışında bir sorun yaşamadım. muhtemelen siz de sorun yaşamazsınız bu arada pili tasarruf moduna alırsanız 6-7 saat gidiyor. ben onu çok sonra keşfettim
  • Hocam merhaba hepsiburada da 6400 e düsmüş almayı düşünüyorum , ben daha önce laptop acmadim , o yüzden garanti bitmeden pek bulaşmak istemiyorum arkayı acmaya felan , rog strixin bazı modellerinde ram ve hdd nin olduğu yerlerde ayrı kapaklar var kasayı açmadan yükseltme için sizin üründe var mı acaba ? Bunun dışında dayanıklılık olarak 4 5 sene götürür mü sizce ? Ve belki en basta sacma gelicek ama laptop kapagı tek el ile açılıyor mu ? Bütün sorularım laptopun dışı ile ilgiliydi çünkü içinden pek tereddütüm yok 😁



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sr.Hadron -- 23 Ağustos 2019; 19:20:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sr.Hadron S kullanıcısına yanıt
    6400 e mi düşmüş, ağlayacağım galiba

    arka kapak açılıyor evet tüm kasa ile birleşik değil. tek elle açılıyor hocam, kuzenimde alır almaz bunu denedi, neden buna takıldığını anlamasam da götürür hocam 4-5 sene bence.
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Hocam birde siz incelemede yabancı kaynak olduğunu söylemişsiniz ama BQ002T versiyonu için yabancı kaynakta bulamadım siz bulmuşmuydunuz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sr.Hadron S kullanıcısına yanıt
    anlamadım.
  • Bq002t , asus rog g531gt den sonraki kısım hepsiburada da satılan versiyonu için yani "asus rog strix g531gt BQ002T" diye geciyor t türkiyedir muhtemelen ama bq002 diye arattigimda da cikmiyor herhangi bir inceleme japonca haric D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sr.Hadron -- 23 Ağustos 2019; 20:8:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sr.Hadron S kullanıcısına yanıt
    ingilizce ve vietnam veya o tarafların bir dili ile yapılan bir kaç inceleme vardı ben alırken. şuan doğru dürüst incelemesi vardır illaki, araştırmadım bilmiyorum.
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Bende 6400'e alanlardanım. Bitti galiba ürün zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert Kabarck kullanıcısına yanıt
    Nasil yani , stokta kalmadı mı demek istoyorsunuz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mert Kabarck kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun 7300 e almıştım bende. 3 aydır kullanıyorum gerçi çıkardı parasını
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Bitcoin mi cıkarttınız hocam nası çıkarttı parasını ? 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 6400 tlye aranıza katılmış bulunmaktayım. Ürünün çok incelenmemesi korkutsa da asus sonucta , diğer markalarda da risk var , diyip aldım artık 1 aydır laptop bakmaktan yorulmuş biri olarak 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sr.Hadron S kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam laptopunuz. yok yahu ne bitcoini kullandım ya ondan öyle dedim.

    internet cafe parasına saatlik 1 lira desek günde ortalama 11 saat kullandığımı düşünürsek 2 ay 60 gün yapar 5 gün fire versek 55.11.1 den 550 lira tutuyormuş. aşağı yukarı çıkartmış parasını :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.