Şimdi Ara

asus rog gl553vd laptop acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar değerli arkadaşlar asus rog gl553vd laptop aldım cihaz aldığımda mavi ekran yedi bgünlerdede oyun oynarken mavi ekran hatası aldım toplamda 6 günde 4 kez felan aldım 0 ürün bilindik mağazadan aldım oyun esnasında aşırı fan sesi yapıyor rüzgar sesi gbi oyunda deilken cuzi miktarda ses mavi ekran hatası video_tdr_failure hatası en son aldığım hatada bunu yazdı ayrıca asus yetkili servisi aradığımda bios güncellemesini tavsiye ettiler ordan konuşarak telden birebir dedikleri gibi güncellemeyi yaptım herşey donanım güncel windows 10 güncellendiikten sonrada mavi ekran hatası devam etti sizce normal mi iademi etmeliyim 15 gün içinde iade hakkımı mı kullanmalıyım yoksa napma lıyım uzun yazdığım için kusura bakmayın acil fikirlerinize ihtiyacım var herşey için şimdiden teşekkürler



  • lütfen cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar
  • Selamlar,

    İlgili hata da eğer video geçiyorsa bu sürücünüzle alakalı olabilir en son sürücüyü deneyin eğer buda sorununuza yardım etmediyse windows sertifikalı sürücüleri deneyebilirsiniz. Sürücünüzü aşağıdaki linkteki programla silin.

    http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

    Silme işleminden sonra windows update güncellemesi yapın sertifikalı driver windows sunucularından indirilecek ve kurulacaktır. Güncel versiyondan az performanslı çalışsada denenmiş ve sertifikalanmış sürücüler çok daha az sıkıntı çıkaran ve denenerek depolara eklenen sürücülerdir. Eğer bu da sorununuza çare olmadıysa iade etmeyi düşünebilirsiniz.

    Kolay Gelsin..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.