Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RouxTr -- 17 Aralık 2019; 11:4:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sertackkilic

Merhaba arkadaşlar ASUS N550JK modelinin gtx850m li ve 16g ram li modelini almayı kafaya koymuştum. Ama internetten sipariş vermek mümkün olmadığı için bulamadım. Gittiğim marketlerde işse 12gb ram li ve ekran kartı düşük modelleri oluyordu. Bugün gittiğim bi mağazada G550JK-CN234H modelini buldum. Fiyatı N550JK ye göre biraz tuzlu ama görünüşü falan aklımı çeldi. Ne diyorsunuz ekstra 300-400 verip alınır mı? Tek farkı kasasının mı ayrı olması. Bu modeli kullanan var mı aranızda?

aslında 850 ekran kartından daha iyi bir ekran kartı ve asus kalitesinde kasa kalitesi olan bir model var ona bakabilirsin fiyatı uyarsa sanada

http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-p25w-gaming-notebook-pmu302135

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RouxTr -- 17 Aralık 2019; 11:4:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertackkilic

4600tl çok para ya 4000i geçemem bütçe olarak

dediğim gibi fiyat olarak ödeyebiliyosan asusdan çok daha uzun ömürlü olur görünüş vs olarakda daha iyi zaten

770 ekran kartıda 850nin çok üstünde 256 da ssd var verebiliyosan o fiyata değer
  • G550JK yeni gelmiş Türkiyeye. Bayramda gezerken vatana uğradım son neler var fiyatlar ne alemde eski % 30 indirimler kalmış mı diye. N550 ile aynı kasa yalnız siyah kırmızı çok şık durmuş. Ekrana baktım bu da ne görevliye sordum bu ips ekran mı baktı internetten ips mat ekran. Yeni sony vaio aldım ekran kalitesi için. G550 nin harika ekranı var söyleyeyim. 3600 liralık bilgisayara en azından Gt 860m koyabilirlerdi ama Gt 850m yeterli kanımca.
    Bütçe sıkıntın yoksa doğru tercih olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RouxTr -- 17 Aralık 2019; 11:4:35 >
  • Arkadaşlar bende bu pc yi yeni gördüm. N550JK cn090h almayi planliyordum ama bu bayagi şık geldi fiyat olarak 300 tl faZla ama acaba bunun görünüş haric bir + si var midir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus rog strix g531gt
    5 ay önce açıldı
    Asus ROG Strix B650E-I
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu cihazı 3650 tl'den daha ucuza bulabileceğim bi yer var mıdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.