Şimdi Ara

ASUS ROG FX553 KULLANICILAR KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
7
Favori
7.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim cihazım sabah 9 itibari ile elime geçti. Hie hocamın cihazını satın aldım çok ilgili ve yardımcı oldu kendisine tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.
    Cihazı alır almaz açıp bios menüsünü vs. kontrol ettim cihaz zaten komple sıfırlanmış halde geldi bende alıp HLV-M2SSD2280/240G Hı level m2 240 gb SSD taktım ve cihazı kapatıp usb üzerinden Windows 10 pro 64 bit yükledim. Açıkcası o kadar yıldır bilgisayar formatlarım hayatımda hiç bu kadar hızlı format görmedim. USB 3.0 bir flash belleğe boot dosyalarını atmıştım ordan SSD ye kurulum gerçekleştirdim ve tam olarak bilmiyorum fakat kesinlikle yüklenme kısmı 5-6 dk dan kısa sürdü. Ben yüklemeyi başlattım arkamı dönüp ceketten sigarayı bulup alana kadar %12 civarına gelmişti aşşağı inip sigara içip gelene kadar yükleme tamamlanmıştı. Win 10 yüklendikten sonra yanında gelen driver dvdsini taktım ne var ne yok yükledim asıl uzun süren bu oldu çünkü her driver yüklemesinde bilgisayar yeniden başlattığı için gerçekten uğraştırdı genede ssd olması yüzünden yeniden başlatma süreleri çok kısaydı aynı işi hdd ile yapsam büyük bir ihtimal 4-5 kat daha uzun sürerdi. bütün yüklemeleri tamamladım avast steam origin vs. gibi programları yükledim arada da rog game center ı kurcaladım cihaz gerçekten çok hoşuma gitti. istek olursa SSD montajı ile ilgili video çekip atabilirim.

    benim aklıma takılan tek birşey oldu rog gaming center üzerinden fan hızını değiştirdim fakat bir türlü geri otomatiğe alamadım. nasıl otomatiğe alınacağını bilen varsa yardımcı olmasını rica ediyorum.




  • cihazı cumartesi günü teslim aldım cumartesi akşamı ve pazar günü komple oyun oynamak ile geçti. neredeyse bu sürenin hepsi Rust oynamak ile geçti steam da toplam 18 saat olmuş. tabi arada başka oyunlarda denedim 2 el de BF4 online oynadım. genel olarak herhangi bir problem ile karşılaşmadım donma vs gibi ama oyun oynarken indirme yaptığım için çok fazla lag vardı bazen oyun oynamak gerçekten zor oluyordu. cihaz normal kullanımda 43-48 derece arasında çalışıyor oyunlarda ise sıcaklık 80-90 derece arasına ulaşıyor fakat benim gördüğüm en yüksek 86 derece oldu o da anlık bir yükselmeydi genelde 80-84 derece arasında çalıştı oyunda.

    genel izlenimlerime gelirsek kasası gerçekten çok hoş hem tasarım hem malzeme kalitesi açısından klavye mesela benim çok hoşuma gitti tuşlar yumuşak alttan kırmızı aydınlatmalı ve böyle mekanik klavye hissi veriyor. cihazı söktüm m2 ssd takarken üzerindeki ram çıkarılabilir 8 gb 2400 mhz samsung marka bir ram onun yanında bir boş slot daha var isterseniz arttırabilirsiniz. cihazın hoparlorleri çok iyi olmasa da genede idare eder üzerindeki mikrofon oyunlarda kesinlikle anlaşılabiliyor sıkıntı çıkartmıyor. ekran konusunda herkes tereddüt ediyor fakat ekran mat TN ekran eğer sadece oyun için kullanacaksanız sizi rahatsız etmiyor.

    ben cihazı sevdim gerçekten kullanması güzel zevkli bir makine ilerleyen dönemde tecrübelerimi aktarmaya devam edicem. sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin.ASUS ROG FX553 KULLANICILAR KULÜBÜASUS ROG FX553 KULLANICILAR KULÜBÜASUS ROG FX553 KULLANICILAR KULÜBÜASUS ROG FX553 KULLANICILAR KULÜBÜASUS ROG FX553 KULLANICILAR KULÜBÜ




  • BOE CQ NT156FHM-N41 panel. 12 ms tepki süresi var. Acer nitro 30 Legion daha fazla. Ben 30 ms lik ips e tercih ederim bu TN paneli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi tuş ile usb den windows yükleme komutu geliyor arakdaşlar ?
  • Genel bir kullanım yorumu.
    Cihazı alalı tam 17 gün oldu cihaz 1 aralık günü bana teslim edildi ve 17 gündür her gün kullanıyorum. Cihazı sabahları ofiste akşamları ise evde yatana kadar tabiri caizse tüm gün boyunca kullanıyorum kış olduğu için haftada en fazla 1-2 gün dışardayım onun dışında evde zaten TV izlemediğim için bu bilgisayarın başındayım. sabahları ofis işleri akşamları youtube-oyun-netflix.
    Şimdi 17 gündeki tecrübelerime gelirsek. cihaz çok hoş tasarım ve fonksiyonlar olarak. klavye güzel hafif mekanik klavye hissi var hoparlörler hoş gayet tatmin edici özellikle dizi yada film izlerken. şarjı çok güzel yani netflix izlerken 4 saat civarı gidiyor artık şarja takmayı unutuyorum. oyunlarda tatmin edici BF3 BF4 Rust ve PUBG oynuyorum gayet sıkıntısız akıcı donmadan kesilmeden izliyorum. cihazın kasasında ısınma olmuyor evet cihaz tek fanlı fakat kasada klavyenin köşesinde vs. elinizin değdiği yerlerde herhangi bir ısınma olmuyor. cihazın malzeme kalitesi gerçekten hoş tuşların hissiyatı çok iyi kapak ve menteşeler açıp kapatırken gerçekten sağlamlık hissi veriyor tek elle açıp kapatırken sallanma oynama vs. olmuyor. tasarımı benim çok hoşuma gidiyor özellikle alırken bile bu cihazı seçmemin nedenlerinden biri tasarımıydı ve kesinlikle çok hoş kırmızı çizgileri tuş aydınlatması kapak tasarımı vs. gerçekten hoş. cihaza ssd taktım açılıp kapanma dosya kopyalama gibi konularda genel kullanımda gerçekten çok hızlı oldu özellikle önceki laptopum eski bir hp olduğu için bana eşşekten inip ferrariye binmişim gibi geldi ben performans konusunda çok memnunum. TN panel alma o cihaz TN panelmiş alınmaz IPS olsa alırdım diyenleri dinlememem iyi olmuş cihazın ekranı gerçekten çok güzel canlı renklere sahip ve oyunlarda gerçekten sıkıntısız problemsiz çalışıyor. bu segmentte alacağınız bütün IPS lerden hem hz olarak hemde ms olarak daha iyi tek eksiği görüş açısının düşüklüğü ki oda benim umurumda değil ben bilgisayarı oyun oynamak ofiste işlerimi halletmek için aldım evde masaya koyup 20 kişiye maç izletmek için değil. cihazın üzerindeki ramle ilgili birçok yanlış bilgi var. kimisi 2133 mhz diyor kimisi çıkarılabilir değil diyor. cihazın üzerinde samsung 2400 mhz ddr4 ram var ve normal bildiğiniz çıkarılabilir SODIMM ram. ikinci bir slot mevcut ve cihaz 32 GB a kadar ram destekliyor. cihazı almadan önce Asus ile görüşmüştüm böyle bir cihazınızı alıcam rami yükseltmek istiyorum hangi marka ve model ram tavsiye edersiniz diye bana 32 gb a kadar 2400 mhz herhangi bir ram olabileceğini marka model tavsiye etmediklerini söylediler. üzerindeki ramin modeline bir program aracılığı ile baktım fakat o ramin Türkiye'de satışı yok yurtdışında ise biraz pahalıya geliyor o yüzden benim tavsiyem gene samsung marka 2400 mhz herhangi bir ram takılabilir. ayrıca ram m2 ssd gibi parçaları kendinizin takması cihazı garanti dışı bırakmıyor bu da büyük bir artı.

    cihaz genel olarak güzel fakat eksikleri de yok değil öncelikli olarak tek fanlı ve bu yüzden sıcaklıklar biraz yüksek oyun oynarken gpu 84 cpu ise 85 dereceleri buluyor bu sıcaklıklar tavsiye edilen sıcaklıkların altında evet ama gene de yüksekler. cihazın kasası aşırı derecede parmak izi tutuyor hem tuşlar hemde kasa da parmak iziniz kalıyor bu beni çok rahatsız etmeye başladı sürekli silmek büyük dert. cihaz oyun bilgisayarı olduğu için biraz ağır 2.4 kg aksesuarlar vs. ile çanta biraz ağırlık yapıyor.

    cihaz genel olarak tam bir F/P ürünü bu fiyata 1050TI 4 gb başka bir ürün piyasada yok. buna yakın Acer nitro 5 var ama oda soğutma konusunda tam sıkıntılı birçok insan undervoltage yapıyor turbo kapatıyor o yüzden ben bu ürünü tercih etmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. gene cihazla ilgili olarak bütün sorularınızı DM'den yada burdan iletebilirsiniz bütün sorularınıza cevap vermeye çalışırım.




  • ChechenRebel kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun öncelikle. Ben de ssd takmak istiyorum alete fakat normalde tek vidayla korunan ayrı bir kapak altında toplamalarını beklerken böyle bi şeyin olmadığını fark ettim. Koca kasayı söküyorsunuz ssd takmak için. Ve ayırma araçları kullanıp kasayı kayırtıyosunuz falan. En sevmediğim şeyler, kasada iz bırakıyor bazen :) Siz nasıl yaptınız? Bir de garantiyi etkiliyor mu kasayı açıp ssd takmak? Teşekkürler.

    Not: Garanti dışı bırakmadığını söylemişsiniz. Alt kapağı tümünden açmak garantiyi etkilemiyor mu yani? Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 21 Aralık 2018; 20:51:39 >
  • Saolun hocam. bende sizin gibi sevmiyorum böyle komple kasayı sökmeyi ama kasayı sökmek aslında basit ben vidaları söktüm daha sonra telefon ekranlarını ayırmak için olan plastik zımbırtılar ile gevşetip çıkardım. kasanın plastik aksamı bayağı dayanıklı alt parçayı ana gövdeye tutan o klipsler zarar görmüyor. dediğim gibi bu işlemi ben hem asus Türkiye ile hemde bunların amerikadaki merkezi ile görüşüp teyit alıp yaptım yani kasayı sökmek garanti dışı bırakmıyor içiniz rahat olsun. ssd içinde dediğim gibi ufak bir montaj vidası var onu kesinlikle unutmayın. daha fazla sorunuz olursa gene sormaktan çekinmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChechenRebel

    Saolun hocam. bende sizin gibi sevmiyorum böyle komple kasayı sökmeyi ama kasayı sökmek aslında basit ben vidaları söktüm daha sonra telefon ekranlarını ayırmak için olan plastik zımbırtılar ile gevşetip çıkardım. kasanın plastik aksamı bayağı dayanıklı alt parçayı ana gövdeye tutan o klipsler zarar görmüyor. dediğim gibi bu işlemi ben hem asus Türkiye ile hemde bunların amerikadaki merkezi ile görüşüp teyit alıp yaptım yani kasayı sökmek garanti dışı bırakmıyor içiniz rahat olsun. ssd içinde dediğim gibi ufak bir montaj vidası var onu kesinlikle unutmayın. daha fazla sorunuz olursa gene sormaktan çekinmeyin.
    Teşekkürler zaman harcadığınız için hocam. 850 evo taktım satadan demin. Hdd şimdilik iptal :) Kasa dediğiniz gibi başta açması zor görünüyor ama fan kısmından girince kolay açıldı kasaya zarar vermeden.



    Performans konusunda pek deneme şansım olmadı şuan fakat 850 evoyla iyi gidiyordu en son Daha sürücüleri kuramadım akşama kaldı. Sesini de bayağı beğendim laptobun.



    Kafama takılan 3 şey var bilgisayarla ilgili.



    8 değil 7. Nesil işlemci var ama fiyatıyla affettiriyor.

    Sadece tek fan ve 2 tanecik de heatpipe var.

    Ekran kötü 6-7 sene önce aldığımız asus laptop var evde, ekrandaki tek fark çözünürlük. Aynı kalite. İleride belki mümkünse değiştiririm paneli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam bence 850 evo güzel seçim olmuş. ben Hi level in m2 ssd sini taktım 240 gb oynadığım bir oyunu ve windowsu oraya kurdum gerçekten hız konusunda süper şu anda.

    Performans genel olarak iyi oyunlarda tabi bir 1080 bir 7700hq değil ama genede idare eder güzel yani. Fakat son 1 haftadır ben problem yaşıyorum önceden 60 üstü fps aldığım oyunlarda şu anda 40-50 arası geziyor ve sürekli ani fps düşüşleri yaşanıyor nedenini anlayamadım ama artık kendim çözemezsem servise göndericem.

    8. nesil ile 7. nesil arasında açıkcası çok bir fark yok hele oyunlarda neredeyse 3-4 fps fark zor olur tabi ben kendim 8. nesil ile kıyaslamadım ama genel kanı bu yönde.

    fan konusu evet sıkıntılı oyunlarda ısı gpu 84 cpu 85 dereceye kadar çıkıyor nasıl çözülür açıkcası pek bir fikrim yok ama can sıkıcı bir durum.

    ekranla ilgili pek yorum yapamıycam ben şimdilik memnunum çok beni rahatsız eden hatta farkına vardığım bir kötülük bile yok açıkcası. ekran değişimi oluyor forumda birisi FX553 e yakın bir modelin TN panelini IPS ile değiştirmiş gayet de memnundu arkadaş.

    konu linki:https://forum.donanimhaber.com/tn-paneli-ips-panel-ile-degistirmek-fx503vd--136106010#136259692




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChechenRebel

    Hocam bence 850 evo güzel seçim olmuş. ben Hi level in m2 ssd sini taktım 240 gb oynadığım bir oyunu ve windowsu oraya kurdum gerçekten hız konusunda süper şu anda.

    Performans genel olarak iyi oyunlarda tabi bir 1080 bir 7700hq değil ama genede idare eder güzel yani. Fakat son 1 haftadır ben problem yaşıyorum önceden 60 üstü fps aldığım oyunlarda şu anda 40-50 arası geziyor ve sürekli ani fps düşüşleri yaşanıyor nedenini anlayamadım ama artık kendim çözemezsem servise göndericem.

    8. nesil ile 7. nesil arasında açıkcası çok bir fark yok hele oyunlarda neredeyse 3-4 fps fark zor olur tabi ben kendim 8. nesil ile kıyaslamadım ama genel kanı bu yönde.

    fan konusu evet sıkıntılı oyunlarda ısı gpu 84 cpu 85 dereceye kadar çıkıyor nasıl çözülür açıkcası pek bir fikrim yok ama can sıkıcı bir durum.

    ekranla ilgili pek yorum yapamıycam ben şimdilik memnunum çok beni rahatsız eden hatta farkına vardığım bir kötülük bile yok açıkcası. ekran değişimi oluyor forumda birisi FX553 e yakın bir modelin TN panelini IPS ile değiştirmiş gayet de memnundu arkadaş.

    konu linki:https://forum.donanimhaber.com/tn-paneli-ips-panel-ile-degistirmek-fx503vd--136106010#136259692
    850 evo çok güzel bir ssd ama şuan alacak olsam ocz'ninkini alırım. 850 evo biraz tuzlu Ne farkı var ocz ile bilmiyorum. Okuma yazma falab aynı görünüyor.



    Dün 1x8 vs 2x4 ram kullanarak yapılan oyun testlerini izledim. Kimi oyunda 5-10fps artarken kimi oyunda artma olmuyor ama fps çok daha stabil bir hale geliyor. Şu 50den bi anda 35e düşüşler vs gidiyor. Her oyun farklı tepki veriyor tabii ki. Belki sizin anlık düşüşlerin de alakası vardır bununla. Onun için şuan 1x8 ile 2x4 ü takas edecek birisini arayacağım



    8. Nesilin çoklu çekirdek performansı %50 daha yüksek, ben de daha çok üretkenlik amaçlı aldım bilgisayarı, bu sebeple kafama takıldı biraz render süreleri falan açısından ama problem değil o kadar da.



    Laptopta 80-85 derece normal bence açıkçası ama insan biraz daha serin çalışsın istiyor En azından dvd yerine bir fan 2-3 heatpipe daha takılabilirdi. Bugün bizim aynı laptobun ROG versiyonunu inceledim. Soğutma sistemi kasa tasarımı her şey aynı. Ben onlarda en azından biraz daha gelişmiş bi soğutma olur sanırdım. Böyle demek ki bu iş



    Alışınca fark etmemeye başladım ben de amaaa bence bu laptobun en ucuz yeri ekranı. Belki ilerde değiştiririm, link için çok teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam merhaba,
    Biraz geç cevap oldu ama olsun haha

    benim fps düşüsünün nedenini buldum önceden 1050ti için asus driveri kullanıyordum sonra direkt olarak nvidianın son driverinı yüklemiştim problem ondan kaynaklıymış. format atıp asus driveri ile kurunca fps normalleşti ama tabiki daha önceden olduğu gibi fps stabil değil arada 60-65 lerden 30-35lere düşüşler oluyor onun içinde dediğiniz gibi bende ekstra bir ram almayı düşünüyorum cihazın üzerindeki ramin aynı modelini bulamadım ama ona yakın gene samsung alıcam fakat kafamda bir soru işareti var 4 gb alsam problem olur mu? bence 16 gb ram bu cihazda çok gereksiz olur o yüzden ben 8 yerine 4 gb ram almayı düşünüyorum varsa tavsiyeniz almak isterim.

    ayrıca neredeyse 2 aylık kullanımım sonrası açıkcası ben cihazdan çok memnunum oyunlardaki fpsleri olsun günlük kullanımı olsun sıkıntısız çok güzel bir deneyim yaşatıyor tasarım çok güzel ve açıkcası pil ömrü muhteşem. tek sıkıntısı üzerinde parmak izi kalması ilk aldığımda günde 4 defa siliyordum ama artık onu da kafaya pek takmamaya başladım.




  • ChechenRebel kullanıcısına yanıt
    Ben ramin aynısını bir sitede buldum. Stok sorduğumda 6-7 gün içinde girecek dediler. Öyleyse bir kaç günü kaldı girmesine. Bu arada ben adamlara stok sormadan önce ürün satışta görünüyordu ve fiyat 475 tl civarı idi.



    https://www.nanokatalog.com/Samsung-M471A1K43CB1-CRC-8-GB-DDR4-2400-MHz-M471A1K43CB1-CRC-RAM,PR-508406.html?gclid=Cj0KCQiA1NbhBRCBARIsAKOTmUucvflTAfkNbn4zSVV6_5rRh7H1ZqkLxYZTfh4cFZL6273EO4vsmhUaAidbEALw_wcB



    Ben bilgisayarda solidworks çizimleri yapıp renderlar alıyorum, mesela solidin tavsiye ettiği ram miktarı 16-32 arası



    Ben zamanında masaüstü bilgisayarımda ramden çok çekmiş biri olarak 4+4, 8+8 gibi simetrik şekilde birebir aynı ramleri kullanmak taraftarıyım. Sıkıntı çıkacağından değil, asus bile bi laptobyny da 4+8 ile satıyor ama bilemiyorum.

    1x8 rami 2x4 yapsanız da fpsdeki stabilleşme yaşanacaktır, ben öyle araştırmıştım zaten. Ama dezavantajı da yükseltme yapmanız gerektiğinde satmanız gerekecek ramleri slot kazanmak için, bu da ekstra iş.



    Ben de memnunum genel olarak. Parmakizlerini görmüyorum sanırım



    Geçen gün DVD Caddy sipariş ettim dvd slotundan hddsini takmak için O sırada forumda güzel fiyata 250gb 970 evo nvme m2 buldum onu da sipariş ettim, daha elime geçmedi. Depolama canavarı bir şey olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 17 Ocak 2019; 10:45:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar 8 gb yanına ekstra 8 gb taktım ama slot çalışmıyor ramlerimde sıkıntı olmadığını ve uyun olduğunu test ettim. Biostan bir ayar falan var mı açmak için acaba slotu yoksa bozuk mu slot? Bir de servise gondersem tahminen ne kadar surede gelir çünkü derslerim için lazım oluyor notebook.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yeni ASUS FX553VE aldım i57300hq ve gtx 1050ti ama birkaç oyun yükledikten sonra chrome bile açarken yavaş açıyor nasıl hızlandırabilirim birde elimde fazladan 2 tb 3.5 inç HDD var nasıl değerlendirmeliyim sizce?
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 hafta oldu cihazı alalı genel olarak memnunum yalnız hdd oldukça yavaş kılıyor makineyi bende 250 gb ssd ve kasayı açmışken 8 gb da ram takviyesi yapmayı düşünüyorum. Asus un sitesinde araştırdım bulamadım ramleri 8+8 dual channel çalışacak şekilde takabilir miyim ve hangi şekilde yapmam gerekir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzhnerl88 -- 5 Mart 2019; 0:28:41 >
  • ogzhnerl88 O kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

    Dual channel için extra birşey yapmanıza gerek var mı bilmiyorum. ama zaten tek bir boş slot var oraya takıp biostan gerekli özellikleri aktifleştirirseniz problem olacağını sanmıyorum.SSD yi mutlaka m2 alın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChechenRebel

    Benim cihazım sabah 9 itibari ile elime geçti. Hie hocamın cihazını satın aldım çok ilgili ve yardımcı oldu kendisine tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.
    Cihazı alır almaz açıp bios menüsünü vs. kontrol ettim cihaz zaten komple sıfırlanmış halde geldi bende alıp HLV-M2SSD2280/240G Hı level m2 240 gb SSD taktım ve cihazı kapatıp usb üzerinden Windows 10 pro 64 bit yükledim. Açıkcası o kadar yıldır bilgisayar formatlarım hayatımda hiç bu kadar hızlı format görmedim. USB 3.0 bir flash belleğe boot dosyalarını atmıştım ordan SSD ye kurulum gerçekleştirdim ve tam olarak bilmiyorum fakat kesinlikle yüklenme kısmı 5-6 dk dan kısa sürdü. Ben yüklemeyi başlattım arkamı dönüp ceketten sigarayı bulup alana kadar %12 civarına gelmişti aşşağı inip sigara içip gelene kadar yükleme tamamlanmıştı. Win 10 yüklendikten sonra yanında gelen driver dvdsini taktım ne var ne yok yükledim asıl uzun süren bu oldu çünkü her driver yüklemesinde bilgisayar yeniden başlattığı için gerçekten uğraştırdı genede ssd olması yüzünden yeniden başlatma süreleri çok kısaydı aynı işi hdd ile yapsam büyük bir ihtimal 4-5 kat daha uzun sürerdi. bütün yüklemeleri tamamladım avast steam origin vs. gibi programları yükledim arada da rog game center ı kurcaladım cihaz gerçekten çok hoşuma gitti. istek olursa SSD montajı ile ilgili video çekip atabilirim.

    benim aklıma takılan tek birşey oldu rog gaming center üzerinden fan hızını değiştirdim fakat bir türlü geri otomatiğe alamadım. nasıl otomatiğe alınacağını bilen varsa yardımcı olmasını rica ediyorum.
    en düşüğe al yani en sola çek hocam auto olur o
    bir de benim sorum olacak.bu m2 ssd lerde key oluyor m key b key veya m+b key o montajda fark ediyor mu bu cihazlarda?


    1https://cdn.cimri.io/image/240x240/wdgreenssdgbmsata_48067547.jpg
    2https://cdn.cimri.io/image/240x240/adatagbxpgsxnvmemsatassddiskasxlnpgtc_135351048.jpg




  • tznlevoo kullanıcısına yanıt
    Hocam o sorunu çözdüm direkt sildim gaming centerı geri yükledim düzeldi.

    SSD ye gelince attıklarınızdan tek çentikli olanı NVME çift çentikli olanları düz M2 SSD dir. NVME ler M2 lerin daha gelişmiş versiyonlarıdır bu yüzden NVME destekleyen her cihaz M2 de destekler.

    FX553 lerde NVME desteği var istediğiniz gibi M2 yada NVME kullanabilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar notebooku alalı 2 hafta oldu fakat aldığımdan beri donmalar var.cs go denemek için kurdum oyun girişinde siyah ekran gelip donuyor
    bazen her zaman yapmıyor. görev yöneticisi falan açamıyorum mecbur resetliyorum.autocad kullanıyorum ya açarken ya kullanırken donup kalıyor sürücülerimi asusun kendi cd si ile kurup güncelledim. virüs olmadığına eminim.çok yerde aradım ama benzer sorun bulamadım.fikir verebilir misiniz lütfen
  • beyler laptop içindeki 8gb ram 4+4 şeklinde mi yoksa tek 8 şeklinde mi? Birde her SSD'yi destekliyor mu bu model?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.