Şimdi Ara

Asus ROG Falchion Wireless Aura Sync Oyuncu Klavyesi 2000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Mesut Çevik incelemesi :


    Mesut Çevikyoutube
    Kompakt klavyelerin efendisi diyebileceğimiz ASUS ROG Falchion, olabilecek en küçük alanda olabilecek en fazla fonksiyonu sunuyor. Boyu değil, işlevi önemli değiminin vücut bulmuş hali! ASUS ROG Falchion’u satın almak için tıkla: https://tr.rog.gg/3qxzhy Kullandığım ekipmanlar: https://www.mesutcevik.com/2020/07/16/kullandigim-video-ekipmanlari-2020/ Bağımsız yayıncılığıma destek olmak ve farklı içerikler için Patreon'a katılın! https://www.patreon.com/mesutcevik/ Kanalıma ücretli abone olarak bağımsız, özgür incelemeler yapma hedefime hızla ulaşmamı sağlayabilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UCOFafpmI_dt8SxisbKniN4A/join Desteğiniz çok önemli. Sosyal medya hesaplarımda beni takibe alarak fark yaratmamı sağlayabilirsiniz. https://instagram.com/mesutcevik https://twitter.com/mesutcevik https://twitch.tv/mesutcevik Videolarda yer alan duvar kağıtları ve müziklerin listesi; https://www.mesutcevik.com/2020/02/24/post_kullandigim-duvar-kagitlari/
    https://www.youtube.com/watch?v=GksHuEkH23A



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 19 Kasım 2022; 11:35:18 >







  • Teknoseyir'de linkini görüp aldım videosunu bile izlemeden çünkü mekanik kablosuz Türkçe bu fiyata yok. İngilizcesi daha pahalı satılıyor piyasada. Hp omen encoder kahverengi tuşluydu sanırım yerine aldım o da 1900 falan olmuş ben 600'e almıştım kimse yüzüne bakmazken. Bu daha sessiz ama sıfır ses değil logitech g513 gibi ama asus scope rx kadar sesli değil ve optik değil hızlı değil basma olarak. Zaten bu aletlere alışana kadar yazmada sıkıntı çekeceksiniz isterseniz benim gibi fi tarihinde microsoft olanları kullanmış olun her klavye farklı. Artısını saymaya yeterli uykumun olmadığını farkettim eksi olarak spaceye baya basmak gerekiyor ve büyük enter yapacaklarına küçük sağ en alta yerleştirselermiş keşke ve delete sağ en üstte olsaymış ama yapacak bir şey yok. Cesaret ederseniz yurt dışından royal kludge de getirtebilirsiniz %60 %80 var ama TR değil tabi. Bence bu özellik ve fiyata alternatifi yok ama tabi meraklısına ihtiyacı olana. Görenlere param bu kadarına yetti dedim. 





  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

    Hocam Logitech Pop Keys var aslında, tuşları yuvarlak olsa da ona da alışması zaman alacak tabi.

    Uzun pil ömürleriyle tanındığı gibi bunda da yanıltmamış 36 ay pil ömrü var, Falchion'un ise ışıklar kapalıyken 18 gün gidiyormuş sarjı.

  • Yazılımını kurmadım soldan dokunmatik ses açıp kısma işini de anlamadım. ilk çıktığında kulak içi kablosuzlarda da anlamamıştım jabra almıştım tuşlu. sniff tuşlu telefona dönecem yakında 3110.  lakşn konu ile alakalı kısa sürede ışıkları kapatıyor zaten ve 18 gün sorun değil kablo tak hemen dolar ama iphone için aldığım ugreen şarj aleti ile daha hızlı mı yaparız yoksa ayarını mı bozarız bilemedim?  yoksa ben anlamam pop key metal key blues key, yaşlı bir adamım. 5.30'da kalktım bi uyusaydım iyiydi. 





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.