Şimdi Ara

ASUS ROG CUP TÜRKİYE ŞAMPİYONU -TURK CLAN- (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
4.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Peset

Bu arada TAF CLAN, TURK CLAN ve Crymotions oyuncularının hepbirlikte çektirdikleri dostluk fotoğrafı.

ASUS ROG CUP TÜRKİYE ŞAMPİYONU -TURK CLAN-

Özlenen ve olması gereken tablo

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

Sevgili kardeşim öncelikle teşekkür ederim. Sadece bir konuda içimdeki yarayı dile getirmek istiyorum.

Bu bahse konu genç arkadaşın durumu öyle kolay affedilip unutulabilecek bir konu değil. Yaptıgı hatayı şahsıma karşı yapmış olsaydı gençligine verir sineye çekerdim ancak yıllardır içinde bulunduğum önceliği dostluk , samimiyet ve dürüstlük üzerine kurulu hergeçen zamanda birbirinden güzel insanları bünyesine katarak birlik beraberlik içerisinde bugünlere gelebilmiş bir topluluğa yani TURK CLAN a karşı yaptı bu hatayı.

Kaldıki kendisi az cok beni bilir , insanlar o na burada hileci makrocu damgası yapıştırırken savunmasını yada kavgasını kendisi degil ben ve clan arkadaşlarım verdik. Bu ortamda bulunduğu sürece kendisine hep kardeşimiz gibi yaklaştık koruduk.

Gelgelelim birde atalarımızın zamanında söyledigi , arkadaşın yaptıgı harekete ve karakterine uygun cok güzel atasözleri var burda dillendirip konuyu başka biryere götürmek istemiyorum.

Dedigin gibi clan işi nefer işidir ben TURK CLAN daki tüm arkadaşlarım için elimden geleni yaparım. Zamanında yaptımda. Bu bahse konu arkadaş clan büyüğü abilerine ekran kartı ihtiyacı oldugunu söyleseydi çok samimi söylüyorum o na 270x degil daha iyisini temin ederdik. Ancak o bu yol yerine kendine göre doğru olanı secti inşallah bir ders olmuştur şahsına. Hayat tecrübeme dayanarak söylüyorum bu yaşta bu kafayla yola çıkarsa ileride hayatı hep hatalar ve hayalar üzerine kurulu olur.

Daha söylenecek çok söz var ama fazlada konuşmak istemiyorum. Herkes hakettiğini bulur ve yaşar bu hayatta.

yani bunu içinizde bir yaraya dönüştürmeye hâcet yok..

siz şu anda göz önünde olan bir klan olarak bir dolu katılma talebi alıyorsunuz diye tahmin ediyorum.. aynı şekilde sizinle beraberken yollarını ayırmak isteyen arkadaşlara da aynı anlayışı göstermeniz gerekiyor..

şimdi bir kişi sizden ayrılmak istemiş, son derece normal bir talep bu.. yalnız sebep olarak olmayan bir durumu belirtmiş ki bu normal değil.. biz de bunu ileride düzeltmesi üzerine konuştuk zaten kendisiyle..

kendisine sonradan makul bir ikaz yapmak hakkınızdı, ancak kendisinden on yaş büyük insanlar tarafından söylenen "işte ben senin gibi biri yüzünden bir yıl hapiste yattım senin için de yatarım" vs gibi saçma sapan laflar, bunlar söyleyenden ziyade Turk Klan'a zarar veren laflar olur..

bence kendi iyiliğiniz için bu arkadaşları ikaz edin..

diğer taraftan bunu ukalalık olarak değerlendirmeyin ama; bunlar profesyonel hayatta sıkça karşınıza çıkacak şeyler.. ben bir işveren olarak çok sık yaşıyorum; destek olduğum insanlar tarafından başka mecralarda başka başka laflar duyuyorum.. yani detaylandırmaya gerek yok, buradan aya yol olur..

bunlara alışın.. dediğim gibi göz önünde olmanın getirdiği göğüslemeniz gereken zorluklar bunlar.. duruşunuzu bozmazsanız siz büyürsünüz.. bu olaydakine benzer tepkiler yine döner size zarar verir..

bunu sizden yaşça büyük bir ağabeyinizin samimi bir düşüncesi olarak kabul edin.. ekran kartlarınızı da sağlıklı günlerde kullanın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Bu arada TAF CLAN, TURK CLAN ve Crymotions oyuncularının hepbirlikte çektirdikleri dostluk fotoğrafı.

Özlenen ve olması gereken tablo

Aynen öyle şahane bir kare

ASUS ROG CUP BF4 Türkiye Şampiyonu TURK CLAN

TURK CLAN Donanım Haber Ana Konumuz!

• Tebrikler arkadaşlar.Başarılarınızın devamını dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Tebrikler arkadaşlar.Başarılarınızın devamını dilerim.

Teşekkür ederiz kardeşim. Sağolasın.

• Tüm takım arkadaşlarımı ve diğer clan oyuncularını tekrardan kutluyorum.CM TAF TOK ekiplerine ayrıca teşekkür ediyorum.Parmak basılması gerekilen yer,as kadromuz dışında eksiklerle katıldığımız turnuvayı kazanmak oldu.Çeşitli insanların atıp tutmalarınada gerekilen cevap verildi.Umarım turnuvaların devamı gelir.Takımımız hız kesmeden esl ve lan turnuvalarda ismini herzaman duyuracaktır.Herkese saygılar

Yazdıkların normalde doğru yanlız, bu hareketleri yapacak ve işin kurnazlığına varan bir kafa yapasina sahip ise aklı eriyordur herşeye. Biz arkadaşin bizden ayrıldığına kızmadık biz bizimle iken (biz öyle sanıyorduk) başka bir clanın içinde imiş ve arkamızdan iş cevirmiş utanmamış gelmiş birde toplantimizda bizi dinliyor hani akli yatsa sizi satacak bizimle oynuyacak bu da yetmemiş gibi antrenman maçinda karşimizda oynuyor(oynuyabilir) ama kendi nickiyle değil sonra hiç birşey olmamiş gibi gelip arkadaşimizla maç hakkinda muhabbet ediyor yani kıssadan hisse bu arkadaşin herşeye aklı eriyor ve bilinçli olarak bizimle alay ediyor. Bizlerde sizin kadar herşeyin farkindayiz ve neler olup bittiğini idrak edecek kapasiteyizki 10 yila yakin ayakta olan bir clanız (bize bittiniz oynamıyorsunuz diyenlere ekstra kapak olan bir sonuç bu). sizlere tavsiyem bu gün bu kurnazliği yapan yarin gelir sizede yapar aklınızda bulunsun.

Benim ona sözüm şuydu seni dövmüyeceğiz :) ama dövmekten beter edeceğiz idi ve bunu yaptik ve cezasını cekecek devamli hiç rahat birakmıyacağim bu bizim huyumuz bizle uğraşmayın lütfen, bizimle beraber olan clandan yada başka clandan iyi olduğumuz oluşumlar ve bireyler gereken cevabi yine turnuvada vermiştir bizim amacimiz kimseyle kötü olmak değildir ama bizide insanız üstümüze gelmeyin, şimdi takilsin kulakliği ile .

Biz takımız bireysellikle hiç birzaman işimiz olmadi olamazda daha önceki başarilarimizda hep takim halinde hareket ettiğimizden kaynaklidir.

Bizlere akıl vermeyin kendi aklınızı kendi oluşumlarınız için kullanın kalın sağlıcakla. Sizleride güzel oyununuz için tebrik ederim.

TURK CLAN

Facebook Sayfamızıda takip etmenizde fayda var aklinizin alamıyacağı sponsorlu ürünler dağıtılacaktır. Bizi takip edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 21 Nisan 2014; 21:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

@CemUsUs

Yazdıkların normalde doğru yanlız, bu hareketleri yapacak ve işin kurnazlığına varan bir kafa yapasina sahip ise aklı eriyordur herşeye. Biz arkadaşin bizden ayrıldığına kızmadık biz bizimle iken (biz öyle sanıyorduk) başka bir clanın içinde imiş ve arkamızdan iş cevirmiş utanmamış gelmiş birde toplantimizda bizi dinliyor hani akli yatsa sizi satacak bizimle oynuyacak bu da yetmemiş gibi antrenman maçinda karşimizda oynuyor(oynuyabilir) ama kendi nickiyle değil sonra hiç birşey olmamiş gibi gelip arkadaşimizla maç hakkinda muhabbet ediyor yani kıssadan hisse bu arkadaşin herşeye aklı eriyor ve bilinçli olarak bizimle alay ediyor. Bizlerde sizin kadar herşeyin farkindayiz ve neler olup bittiğini idrak edecek kapasiteyizki 10 yila yakin ayakta olan bir clanız (bize bittiniz oynamıyorsunuz diyenlere ekstra kapak olan bir sonuç bu). sizlere tavsiyem bu gün bu kurnazliği yapan yarin gelir sizede yapar aklınızda bulunsun.

Benim ona sözüm şuydu seni dövmüyeceğiz :) ama dövmekten beter edeceğiz idi ve bunu yaptik ve cezasını cekecek devamli hiç rahat birakmıyacağim bu bizim huyumuz bizle uğraşmayın lütfen, bizimle beraber olan clandan yada başka clandan iyi olduğumuz oluşumlar ve bireyler gereken cevabi yine turnuvada vermiştir bizim amacimiz kimseyle kötü olmak değildir ama bizide insanız üstümüze gelmeyin, şimdi takilsin kulakliği ile .

Biz takımız bireysellikle hiç birzaman işimiz olmadi olamazda daha önceki başarilarimizda hep takim halinde hareket ettiğimizden kaynaklidir.

Bizlere akıl vermeyin kendi aklınızı kendi oluşumlarınız için kullanın kalın sağlıcakla. Sizleride güzel oyununuz için tebrik ederim.

TURK CLAN

Facebook Sayfamızıda takip etmenizde fayda var aklinizin alamıyacağı sponsorlu ürünler dağıtılacaktır. Bizi takip edin.

simdi bir kere yazdiklarindaki tavir hosuma gitmedi

ben aes uyesi degilim oncelikle onu bir kafana sok.. orada teamspeak'te rastgele bulunan ihtiyar heyetine dahilim.. yarin oburgun bakarsin turk clanin da teamspeakini ziyarete gelirim.. bu tavirda karsilayacaksan sen benimle muhattap olma..

kimseye akil verme niyetinde de degilim.. degerli bir olusum olarak gordugum turk klana bu konuda objektif fikrimi belirttim, onlar da kendi hassasiyetlerini bildirdiler.. yoksa Allah tekrardan akil dagitiyorum demis, herkes yine kendi aklini almis.. kimseyi yola sokma gibi bir anlayisim ve dusuncem yok..

cevabindaki uslubundan ve varsayimindan anladigim kadariyla beni dusmanca bir tavir icinde sanmissin.. bundan sonra uslubunu duzelteceksen konusalim, yoksa ben nutuk atmazken "bize akil vermeyin kendinize saklayin" tavirlariyla ugrasacak vaktim yok benim..

herkese saglikli gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

Tüm takım arkadaşlarımı ve diğer clan oyuncularını tekrardan kutluyorum.CM TAF TOK ekiplerine ayrıca teşekkür ediyorum.Parmak basılması gerekilen yer,as kadromuz dışında eksiklerle katıldığımız turnuvayı kazanmak oldu.Çeşitli insanların atıp tutmalarınada gerekilen cevap verildi.Umarım turnuvaların devamı gelir.Takımımız hız kesmeden esl ve lan turnuvalarda ismini herzaman duyuracaktır.Herkese saygılar

Adamsınız!

• Tebrikler kardeşlerim

Orijinalden alıntı: Z3A

Tüm takım arkadaşlarımı ve diğer clan oyuncularını tekrardan kutluyorum.CM TAF TOK ekiplerine ayrıca teşekkür ediyorum.Parmak basılması gerekilen yer,as kadromuz dışında eksiklerle katıldığımız turnuvayı kazanmak oldu.Çeşitli insanların atıp tutmalarınada gerekilen cevap verildi.Umarım turnuvaların devamı gelir.Takımımız hız kesmeden esl ve lan turnuvalarda ismini herzaman duyuracaktır.Herkese saygılar

Katılıyorum

• Peset kullanıcısına yanıt
    EE@Dostlara selam orda sizlerle olmaktan çok mutlu luk duydum bu arada ender abi nin profil resmini aldanmayın kilo falan yok filinta gibi maşallah nazar değmesin

[CryMotion] Renji_TR
  • Renji-tr kullanıcısına yanıt
    ve aleyküm selam

Aynen taş gibi maşaAllah herkesten genç duruyor

• raconnnn R kullanıcısına yanıt
    hepinizi tek tek tebrik ettik orda burdanda edelim iyi oynadınız kazandınız. Başarılarınız daimi olsun. Ayrıca bu raconnn a dikkat edin adam psikopata bağlıyo en son rpg yi ağzıma soktuydu :D

• Final maçının bize şampiyonluğu getiren son roundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 22 Nisan 2014; 14:36:39 >

• Foto hesap makinasiyla mi cekildi gozlerimizden ates fiskiriyor sanki kavgalari sözleri unutun dostluklara bakin abiler oyun vs gelip gecer dostluklar baki kalir..

Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Foto hesap makinasiyla mi cekildi gozlerimizden ates fiskiriyor sanki kavgalari sözleri unutun dostluklara bakin abiler oyun vs gelip gecer dostluklar baki kalir..

Hahaha aynen fena bir foto

• Şampiyon takımımızın yeni görüntüleri;

ASUS ROG CUP TÜRKİYE ŞAMPİYONU -TURK CLAN- ASUS ROG CUP TÜRKİYE ŞAMPİYONU -TURK CLAN- ASUS ROG CUP TÜRKİYE ŞAMPİYONU -TURK CLAN- ASUS ROG CUP TÜRKİYE ŞAMPİYONU -TURK CLAN-

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.