Şimdi Ara

ASUS ROG CUP TÜRKİYE ŞAMPİYONU -TURK CLAN- (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
4.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ah birde bizi görseydiniz TS de çok güzel bir heyecandı.

Teşekkür ediyoruz.

ASUS ROG CUP BF4 Türkiye Şampiyonu TURK CLAN

TURK CLAN Donanım Haber Ana Konumuz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byrad

En son bize bakarak gülüyordu,tüh keşke erken ayrılmasaydık'da görseydik o kareyi :D hakeden kazandı sadece oyun ile değil turk clan için mücadele eden arkadaşlar kişilikleri ile örnek bir takım oldu canı gönülden tebrik ediyorum.

Bu turnuva AlienS e-Sports'a macro-hile diye iftira atanlara da güzel kapak oldu değilmi ?

Xiaomi Mi5 Prime Black

İntel Core i7 2600K / Akasa Venom / ASUS Maximus IV GENE-Z-GENE3 / GSKILL RipjawsX 8 gb 1600 Mhz / ASUS 4gb GTX670 DirectCU II / Samsung Spinpoint F3 1TB SATA2 / Corsair Force 3 120 gb Sata3 / Cooler Master Haf 912 Advanced / Corsair HX750 80+ Gold/ 23" Samsung S23A700D 3D 120HZ LED / Razer DeathAdder V2 / Logitech G-105 / Windows 10 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkerman

quote:

En son bize bakarak gülüyordu,tüh keşke erken ayrılmasaydık'da görseydik o kareyi :D hakeden kazandı sadece oyun ile değil turk clan için mücadele eden arkadaşlar kişilikleri ile örnek bir takım oldu canı gönülden tebrik ediyorum.

Bu turnuva AlienS e-Sports'a macro-hile diye iftira atanlara da güzel kapak oldu değilmi ?

Şu güzel turnuvayı gölgede bırakarak hala tartışma ve kavga peşindeysen yazıklar olsun size. ama unutmayın bu turnuvalar sürecek hala ısrarla düşman kalmayı düşünüyorsanız gelecek turnuvada helallik alıp gelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbkn91 -- 21 Nisan 2014; 14:30:58 >

Orijinalden alıntı: Cayatai

quote:

quote:

Şu güzel turnuvayı gölgede bırakarak hala tartışma ve kavga peşindeysen yazıklar olsun size. ama unutmayın bu turnuvalar sürecek hala ısrarla düşman kalmayı düşünüyorsanız gelecek turnuvada helallik alıp gelin.

Neden gölgede bırakayım ? Benim takımım 2. olmuş Kavga peşinde olanlar 1 ay önce açtıgı konuyla kendilerini gösterdi. Neyse daha bişey yazmıyorum. Konu kirlenmesin Tekrar tebrik ederim TURK Clanı

Xiaomi Mi5 Prime Black

İntel Core i7 2600K / Akasa Venom / ASUS Maximus IV GENE-Z-GENE3 / GSKILL RipjawsX 8 gb 1600 Mhz / ASUS 4gb GTX670 DirectCU II / Samsung Spinpoint F3 1TB SATA2 / Corsair Force 3 120 gb Sata3 / Cooler Master Haf 912 Advanced / Corsair HX750 80+ Gold/ 23" Samsung S23A700D 3D 120HZ LED / Razer DeathAdder V2 / Logitech G-105 / Windows 10 Pro

• quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

quote:

quote:

bayramdan sonra nağra, hoşgeldin bayram ağa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozbkn91

tebrik ederim arkadaşlar =)

Teşekkürler

• Güzel ülkemde boş konuşan public oyuncudan bol ne var. Bu ortamda clan olup ayakta durabilmeyi başarmak bile bir olay. İyi oynarsın kimse helal olsun demez server açarsın sevinmez. Kural koymazsın şikayet ederler, kural koyarsın şikayet ederler kimseye birşey beğendiremezsin. Yurtiçi yada yurtdışı farketmez organizasyonlara katılırsın başarılı olursun normal zamanda seni kötülemek için sıraya girenler biranda ortadan kaybolur görmezden gelir. Bu gerçeklerle yaşadığımız bu ortamda tüm türk clanları arasındaki rekabetin daim olmasını ancak düşmanlıkların ortadan kalkmasını diliyorum.

Dün oraya gidip clanlarını temsil eden bütün oyuncu arkadaşlarımı birkez daha canı gönülden tebrik ediyorum. (Daha öncede söyledim bir kişi hariç) herkesin elinden geleni yaptıgı ve çok zevkli geçen bir maç serüveni izledik.

Bence diger clanlara mensup arkadaşlar bütün olumsuzlukları artık bir kenara itip dostluk içerisinde bu rekabeti diğer turnuvalara nasıl taşıyabilirizi konusmaya başlamalılar diye düşünüyorum.

herkese selamlar saygılar.

• Tebrikler devamını bekleriz

Orijinalden alıntı: ghost41

Güzel ülkemde boş konuşan public oyuncudan bol ne var. Bu ortamda clan olup ayakta durabilmeyi başarmak bile bir olay. İyi oynarsın kimse helal olsun demez server açarsın sevinmez. Kural koymazsın şikayet ederler, kural koyarsın şikayet ederler kimseye birşey beğendiremezsin. Yurtiçi yada yurtdışı farketmez organizasyonlara katılırsın başarılı olursun normal zamanda seni kötülemek için sıraya girenler biranda ortadan kaybolur görmezden gelir. Bu gerçeklerle yaşadığımız bu ortamda tüm türk clanları arasındaki rekabetin daim olmasını ancak düşmanlıkların ortadan kalkmasını diliyorum.

Dün oraya gidip clanlarını temsil eden bütün oyuncu arkadaşlarımı birkez daha canı gönülden tebrik ediyorum. (Daha öncede söyledim bir kişi hariç) herkesin elinden geleni yaptıgı ve çok zevkli geçen bir maç serüveni izledik.

Bence diger clanlara mensup arkadaşlar bütün olumsuzlukları artık bir kenara itip dostluk içerisinde bu rekabeti diğer turnuvalara nasıl taşıyabilirizi konusmaya başlamalılar diye düşünüyorum.

herkese selamlar saygılar.

şimdi şöyle;

neredeyse butun maçları takip ettim başka bir meşgalem varken.. Turk Clan ve Aes kalitelerini her maçlarında gösterdiler..

zaten finali de iki ekip oynadı.. bana sorarsanız finali oynayan bu iki ekip de kazanmayı haketti..

ama bir tek resmi kazanan olacak elbette ve Turk clan oldu.. her seferinde söylüyorum, can-ı gönülden tebrik ederim..

sizin her mesajınızda değindiğiniz o bir kişinin olayına yakından tanık oldum, birebir de konuştum.. şahsi kanaatime göre henüz çok genç olan bir çocuk bir hata yapmış, bunun da farkında fakat sizin cenahtan da gelen aşırı bir tepki var..

bence bu işi artık kapatalım ve bahsetmeyelim.. çok tatsız ve talihsiz laflar edilmiş.. siz büyükseniz büyüklüğünüzü gösterin, sonuçta klan işi nefer işidir.. neferler değişir, oluşumlar bakidir.. buna böyle bakın..

elin şeyiyle gerdeğe girmeye meraklı diğer arkadaşlar da lütfen artık buna bir son versinler..

katılan herkesi medeni cesaretlerinden ötürü tebrik ediyorum.. ben ondört sene evvel CS'da AWP ile 10vs10 LAN'da terör estirirken böyle bir turnuvaya girmiştim ki beni dahi kazımışlardı.. zor iştir bu turnuva işleri..

bu tip organizasyonların çoğalması ve daha sık bir araya gelmenizi ben de gönülden diliyorum..

Turk Clan'a tekrardan tebrikler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ksmurl

Tebrikler devamını bekleriz

Teşekkürler herkese.

Şampiyon olduk güzel arkadaşlıklarımızı pekiştirdik o yeterli bizim için. Fotoları atacağım zaten elime geçtikçe. Bu şekilde organizasyonlarla dostluk ve kardeşliğin pekişmesi dileği ile tüm arkadaşları bende tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 21 Nisan 2014; 15:34:56 >

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Sevgili kardeşim öncelikle teşekkür ederim. Sadece bir konuda içimdeki yarayı dile getirmek istiyorum.

Bu bahse konu genç arkadaşın durumu öyle kolay affedilip unutulabilecek bir konu değil. Yaptıgı hatayı şahsıma karşı yapmış olsaydı gençligine verir sineye çekerdim ancak yıllardır içinde bulunduğum önceliği dostluk , samimiyet ve dürüstlük üzerine kurulu hergeçen zamanda birbirinden güzel insanları bünyesine katarak birlik beraberlik içerisinde bugünlere gelebilmiş bir topluluğa yani TURK CLAN a karşı yaptı bu hatayı.

Kaldıki kendisi az cok beni bilir , insanlar o na burada hileci makrocu damgası yapıştırırken savunmasını yada kavgasını kendisi degil ben ve clan arkadaşlarım verdik. Bu ortamda bulunduğu sürece kendisine hep kardeşimiz gibi yaklaştık koruduk.

Gelgelelim birde atalarımızın zamanında söyledigi , arkadaşın yaptıgı harekete ve karakterine uygun cok güzel atasözleri var burda dillendirip konuyu başka biryere götürmek istemiyorum.

Dedigin gibi clan işi nefer işidir ben TURK CLAN daki tüm arkadaşlarım için elimden geleni yaparım. Zamanında yaptımda. Bu bahse konu arkadaş clan büyüğü abilerine ekran kartı ihtiyacı oldugunu söyleseydi çok samimi söylüyorum o na 270x degil daha iyisini temin ederdik. Ancak o bu yol yerine kendine göre doğru olanı secti inşallah bir ders olmuştur şahsına. Hayat tecrübeme dayanarak söylüyorum bu yaşta bu kafayla yola çıkarsa ileride hayatı hep hatalar ve hayalar üzerine kurulu olur.

Daha söylenecek çok söz var ama fazlada konuşmak istemiyorum. Herkes hakettiğini bulur ve yaşar bu hayatta.

• Arkadaşlar, Öncelikle TURK clanı'na tebrikler. Turnuvayı takip edemedim, bu sözü geçen olay nedir? Kısaca biri özet geçebilir mi? İsim veya nick vermeyebilirsiniz. Sadece bu kadar vahim olan olay nedir merak ettim açıkçası.

• oğuz15 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler oguz. Bizim TURK CLAN olarak her zaman karşılaştıgımız bir vak a olmadıgı icin bu arkadaşın yaptıgı hata bir olay gibi gözüktü sanırım ancak burada daha fazla dillenmesine gerek yok.

Bu başlık altında amacımız , bu turnuvada elde edilen başarının mutlulugunu dostlarımız ile paylaşmaktır.Saygılar.

Adeksteki yetkililer turnuvanın gidişatından memnunlardı. Yani yaz döneminde turnuvaların sayısında artış göreceğiz gibi duruyor. Turnuvaya desteğimizden ötürü tüm takımları da zaten tebrik ettiler. Onlarda beklemiyormuş böyle ciddiye alınan bir organizasyon olmasını. Bakalım değişmez ise düşünceleri ciddi turnuvalarla ülkemizde güzel organizasyonlar devam edecek gibi görünüyor.

• Patates United bi dahaki turnuvanın favorisi beyler şimdiden söyleyim ;)

ASUS ROG CUP TÜRKİYE ŞAMPİYONU -TURK CLAN-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 21 Nisan 2014; 17:02:25 >

• Öncelikle takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum beyler.Katılan tüm clanlara taşekkür ediyorum birlikte neşeli rekabetli hareketli dostluk içinde bir gün geçirdik bundan çok keyif aldım bi çok clan oyuncusu ile tanışma fısatı buldum buda beni memnun etti tabiki bu turnuva sonucu turk clan için etrafta yazılanlara karalamalara çabalarına son verir umarım Turk clan yine gücünü gösterdi ama bu başarı henüz bir başlangıç çalışmalarımıza ESL ve diger platformlarda devam edeceğiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raconnnn -- 21 Nisan 2014; 17:07:20 >

• Dostluğun karesi.jpg

CryMotion Byrad_Tr
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.