< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (454. sayfa)
-
-
ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıASUS ROG Ally Ryzen Z1 Extreme 16GB LPDDR5 512 GB SSD 7" FHD W11H Oyun Konsolu | ITOPYAhttps://www.itopya.com/asus-rog-ally-ryzen-z1-extreme-16gb-lpddr5-512-gb-ssd-7-fhd-w11h-oyun-konsolu_u27385?gad_source=4&gclid=Cj0KCQiAr7C6BhDRARIsAOUKifhKwSRL0qQEOrCoR296z5iAbwYq8HPGRQyjHlpB19rxhmciRS9vN1saAnBzEALw_wcB
-
Rt çekirdekleri tek başına bir işe yaramıyor maalesef hocam performansları görüyorsunuz oyunlarda
-
kullanan var mı? cihazı çok kalınlaştırıyor mu ve tutuş hissi çok bozuluyor mu? kılıfla kullanmaktan nefret ederim ama playstation dualsense gibi dandik beyaz plastiği gibi tırtıkımsı bir yapısı var. çok kirleniyor terden kir kir gözüküyor ve kış ayındayız yav.
amazonROG Ally Elde Taşınabilir Şeffaf Koruyucu Kılıf, Darbeye Dayanıklı Oyun Konsolu Kapağı Braketli ASUS ROG Ally Oyun Aksesuarları için Sweatproof Koruyucu Kapak (Beyaz)https://www.amazon.com.tr/Koruyucu-Dayan%C4%B1kl%C4%B1-Braketli-Aksesuarlar%C4%B1-Sweatproof/dp/B0CJ2RB4HH/ref=cm_cr_arp_d_pl_foot_top?ie=UTF8&th=1 -
Stalker 2 oynayacakların her zaman olduğu gibi Apu sistemler için Unreal Engine patchini (Dx12 proxy) kurması gerekiyor, aksi halde silent hill 2 gibi hem görseller hem de ışıklandırma ve gölgeler doğru çalışmıyor.
Gamepass ile oynayanlar;
XboxGames - S.T.A.L.K.E.R 2 - Content - Stalker2 - Binaries - WinGDK içerisine atması yeterli.
Bunun haricinde Raytrace ve Lumen kapatmak isterseniz aşağıdaki linkte bulunan rehberi uygulayabilirsiniz;
steamcommunity.comSteam Community :: Guide :: Optimize Performance by Editing GameUserSettings.inihttps://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3337534083&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2h8x0NKl4Re_JTYk9KbIxhPjhN2UCvWLFbGFwvrbT5bi8vLj7ksdQYbj8_aem_uzE7cB5PheK8wd0u_S7JoQ
Rog Ally X - 1080p - FSR3 Balanced FG Açık - Grafik ayarları çoğunlukla Yüksek bir kaç önemsiz ayar düşük ortalama 50fps avaraj olacak şekilde ayarladım, VRR sağolsun 50fps ile yumuşak bir oyun deneyimi sunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt_cem -- 2 Aralık 2024; 1:50:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam RT çekirdekleri olmadan da yazılımsal RT'nin halini görüyorsunuz. Ekstra işlem gerektiriyor RT ve performans düşüşleri gayet normal.
-
Emulatörde switch oyunlarını oynamak istedim. Mario Kartı indirdim mesela. Oyun çok takılıyor, donuyor. Mario Deluxe’ta bir problem olmuyor. Neden olabilir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhbalar arkadaşlar bu hafıza arttırmak için nasıl bi yol izlemeliyiz amazondan çevirici aldım m2 ssd için ama önceki sayfada arkadaş yazmış ssd çok ısınıyor diye ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallaha hocam bende de emülatör çok kasıyor en son gidecem çipli switch alacam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kafayı yemek üzereyim bu ****'mun Xbox uygulaması şimdiye kadar gördüğüm en rezil uygulama. Keyifle Stalker 2 oynayayım dedim açtım baktım güncelleme geldi dedi 27GB, yüklemeye başladı ve %99'da hatta 100'de hata verdi. Yeniden dene seçeneği vardı bastım oyunu komple sildi sıfırdan 160gb yüklemeye başladı! Aynısını geçen hafta COD'da da yaptı, nefret ettim Xbox uygulamasından. Bir daha hayatta oradan bir şey indirmem, veririm parasını alırım Steam'den keyfime bakarım.
Cidden sorunlu hocam Xbox uygulaması Steam kadar iyi çalışanı yok hala adamlar kendilerine çekiyor iyi iş yaparak epic kaç tane bedava veriyor ucuza oyun satıyor yine yüzüne bakmıyorum.. düşünsene laptopta SSD ye oyunu kurmusum Ally a aktarayim direkt SSD den diyorum Steam hemen oyunu algılayıp aktarmayı da yapıyor epic games görmüyor oyunu yok kurma işlemini başlat sonra durdur dosyalari içine at o zaman verify yapıyor böyle saçmalık mi olur hele bı de yer yok o oyun boyutu kadar indirme işlemi bile başlamıyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben xbox uygulamasında böyle şeyler yaşamadım şu ana kadar. gigabyte dolusu indirme yapıp en sonda hata verse bile yeniden başlayacak şekilde internetim de var. konumunuz destekliyorsa tabi, çare fiber net! (1 gpbs)
-
Evet bu güncelleme windows üzerinde oyun performansını ciddi etkileyen bir güncellemeydi, tavsiye ederim yükleyin. Hatta sonrasında tekrar güncellemeleri kontrol edip bu sürüme uyumlu driver güncellemesini de yapmayı unutmayın 👍
Arkadaşlar merhaba,
Asus Rog Ally sıfır 400$, 2.el Ally Z1 Extreme 450$'a buldum. Taşınabilir cihazlardan birini almak istiyorum. Bir diğer seçenek de Legion Go. Ama onun da kontrolleri Switch joy-con'ları gibi konforsuz görünüyor. Sizce hangisini almalıyım?
-
Normal Ally tavsiye etmem, Z1 Extreme daha mantıklı. Legion Go seçenekler içerisindeyse bu videoyu mutlaka izlemeni tavsiye ederim (şahsen ben Z1 Extreme yerine Legion Go seçebilirdim USB port arayüzleri ve bir kaç detayı Go'yu mantıklı kılıyor)
GadgetGuardiansyoutubeLegion Go vs Asus ROG Ally X - Which is REALLY The Best?https://www.youtube.com/watch?si=xWCpZaDwpvdmZ_6F&v=wTLvrhe64oQ&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler, videonun tamamını izledim. Go'da benim açımdan tek öne çıkan nokta ekranı sanırım. Bir de trackpad. Diğer alanlarda Ally daha iyi görünüyor. Tabi burada Ally X ile kıyaslamış. X'e o kadar para vermek istemiyorum. Bildiğim kadarıyla X ve Z1X performans farkı pek yok. Şimdi Z1X'in özelliklerine baktım, bataryası Go'dan bi tık zayıf. Hoş Switch v1'den geçeceğim için sorun sayılmaz :) Açıkcası bu cihazlarla evde uzun saatler geçirdiğimi söyleyemem genellikle seyahatlerde önemli benim için, o açıdan bakınca videoda Ally daha portatif duruyor. Ama ekran büyüklüğü ve renk canlılığı da önemsiz sayılmaz. Emin olamıyorum :)
Peki Ally'da analogları mouse olarak kullanabiliyor muyuz?
-
Alabilirseniz x özellikle yurtdışında getirtme şansınız olursa. Yoksa Legion go temiz alın hocam bataryası daha iyi normal allydan.
Normal Ally dışarıda sizi üzer bence. derseniz yanıma bir powerbank cekerim o zaman işinizi rahat görür.
Analoglar tek seçenek zaten mouse kullanımında 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran büyüklüğü ok fakat videodaki renk yorumu yanlış. Ally X içerisindeki AMD Radeon uygulaması ile geliyor ve uygulamada bataryayı korumak amaçlı V-Bright seçeneği açık bu sebeple sanki düşük NIT gibi görünüyor fakat o ayarı kapattığınızda (ki kesinlikle kapalı gelmeliydi) efsane bir ekrana sahip olduğunu görebilirsin. Video'nun o kısmındaki yorum tamamen yanlış.
Yok oyunlarda değil Windows işlemleri için sormuştum mouse kontrolünü Açıkcası Ally X'e de o kadar para vermek istemiyorum o yüzden o yok seçeneklerimde. Zaten ram dışında donanım farkı da yokmuş. Dediğim gibi 450'ye Z1X 2.eller var. Legion Go'da sıfır 500 civarı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X