Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.149
Cevap
220
Favori
386.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baseus aparatı satın alabilirsin hocam 3 tane USB 1 hdmı ve 1 ethernet girişi var aparatın baseus 5 in 1 yazarsan amazondan alabilirsin ama ally in adaptör ile 30w güç veremiyor ( manuelde 40 a kadar çıkıyorum bı sorun yok ama daha yavaş şarj ediyordur muhtemelen)daha güçlü bı adaptör gerekiyor

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Anladım hocam tavsiye oyununuz var mı asus rog allu da çok iyi oluyor tarzinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkknightr kullanıcısına yanıt

Doom/Doom Eternal oynayın hemen alışırsınız kontrolcü ile oyun oynamaya Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt

hocam bu dock sanırım? ben adaptör sordum. Dock için çok bir acelem yok. Geçici bir tane var. İdare ediyor. amacım tek adaptör ve type c kablo ile hem rog ally hem surface tableti hemde iphoneu şarj etmek.(aynı anda değil) amacım şu çantama 2 cihazı cebime telefonu aldığımda, yok rog şarjı ayrı, iphone ayrı , surface ayrı bunla uğraşmak yerine tek adaptör, tek powerbank, tek kablo ile yola çıkabilmek.

Buarada asus şu arayüze el atsın artık. Msi performans olarak kötüdür iyidir bilmem ama arayüzü güzel duruyor. Steam arayüzü zaten güzel. Bende steam girdi aktif edip oyunları epic olsada ekliyorum. Rog kontrolü kapatacam. Açıldımı steam big picture gelsin. Dışarıdan oyun ekleyenler için bilmiyorlarsa, steamgriddb sitesinden eklenti indirip. Steam dışı oyunları programları falan görsel ekleyebilirsiniz. Steamos anticheat olmasa kullanıcam valla. Alete konsol arayüzü şart

• Selamlar, cihazda performans moduna alınca battery watt 25 30 wattlara kadar çıkıyor. 15 watt olması gerekmiyormu? Yada ekstra bir ayarımı var 15 watta sınırlamak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    Boost devreye girince anlık tüketim artar hocam. Hep sabit 15w istersen kendin Manuel ayar yapman lazım veya Windows un komut defterinden filan boost u kapatanlara görüyordum ama onunla bence uğraşılmaz.

• macorono34 kullanıcısına yanıt
    Armoury create e zaten CPU boost u kapatma gelmedi mi hocam çözünürlük değiştirme gibi tek tuşla açma kapama gelmişti diye hatırlıyorum

O cpu bide gpu boost var diye biliyorum hocam.

• byorkouk kullanıcısına yanıt
    He yanlış anlamışım hocam yani aklımda şuan yok ama yüksek watt a sahip min 65w olan bı adaptör bulursan iyi olur

İlk defa duydum onu hocam Googleda da arattım ama hep CPU için çıkıyor link varsa nasıl yapılıyor onu da paylaşırsan iyi olur bizimle

Arayüz konusunda doğru diyorsun hocam aslında o kadar da kötü değil ya oyunlar listeleniyor ekleme çıkarması kolay ama tabii sorunları da var. Steamin big picture daha iyi ama Asusun bizi dinleyeceğini sanmıyorum 1 yıl olacak çıkalı onla devam ediyorlar :D ama control center i baya geliştirdiler sonradan TDP Yi manuel ayarlama yeri vs geldi falan

Bende yapmadım ama sanki öyle birsey okumuştum reddit de bi ara bakmam lazım. Ama apu yu bi değerde sabit tumanin benim bildiğim en verimli yöntemi kendi ayarın ben 18 w yaptım mesela hem oldukça sessiz hemde birçok oyunda çok verimi.

Ben bios 317 kullanıyorum valla hocam hiç ses yok manuelde. son güncellemeler ile gelen o fan yükseltmeleri benim için kuru gürültüden başka bişey değil zaten cihaza zarar verirsem sorumlusu benim diye manuelde uyarı çıkıyor niye izin vermezsin fan ayarı tamamen saçmalık o zaman niye uyarı koyarsın anlam veremiyorum isteğe bağlı yap şu fanları ya bizde son güncel bios ile kullanalım ama yok

Ben bunu kullanıyorum tüm cihazlarım için. Memnunum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Tek portlu ufak bişey yeter diye düşünüyorum. Öyle 3 5 alet aynı anda takayım şarj olsun derdim yok. Tek derdim tek adaptör ve tek kablo ile hepsini şarj edebileyim. Asusun kendi rog şarjı aslında mantıklı gibi hdmi usb var hemde herşeyi şarj eder mi acaba? Rog ally yeterse surface de yeter

Biraz görsel lazım bence ya çok düz arayüzü. Msi beğendim. Lenovoda çok karışık duruyor mesela. Bence bira zorlasalar güzel bir arayüz çıkarırlardı.

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Maşşallah bol çıkışlı. Hocam kalıp olarak çok büyük mü?

Göreceli. Bana göre normal. Çantaya sıkıştırmak için çok büyük değil. Malzeme olarak çok kaliteli. Ayrıca içerisindeki çiple yüksek akımdan vs. cihazları koruduğu yazıyor.

Nerdeyse bir sene sonra çıkıp, iki kat fark yemek nasıl mümkün olabiliyor. Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]  Msi hiçmi araştırma , test vs yapmamış, intelin çöp apusunu kullanmış. Bu cihaz çıkmadan ölü doğdu diyebiliriz.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Bence o işte intelin parmağı var gibi geldi. Baskı yapılmış olabilir. Bak bizden yap şu fiyata veriri falan diyip msi denek hale gelmiş olabilir.

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.