< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (169. sayfa)

-
-
Hocam oyunda çözünürlüğü 720p yapın sonra cihazda seçin. Bende bazen oyunun çözünürlüğü düşünce ally kendi 720 yapıyor. Ben fifa 23de geçiş sahneleri hariç 1080p otomatik ayarda sorun yaşamadım. Ayar uyguladıktan sonra bişey değişmiyorsa oyunu yeniden başlatıp deneyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aradım hb'yi taksitli aldığım için karta taksit taksit iade ediyorlarmış :( dedimki puan olarak tutarı yükleyin yeniden alışveriş yapayım... oda 7 kasımda kapanmış o hizmetleri...
neyse birazda bunu deneyimleyim...
steam deckten kötü değil herhalde...
-
Akşama Denicem hocam teşekkür ederim.
İşbankası axess garanti bonus anında bakiye geliyor taksitle almış olsan bile
bir başka müşteri temsilcisine daha danışın bence
İadeler taksit taksit gelir ama limitinizi açar hocam alışverişin toplam tutarı kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus rog ally de epic kaydı oluşturdum ve bedava verilen deliver us to mars oyununu almak istedim. Ekledim ve oyunun altında kütüphanede yazıyor. Ancak hiç bir şekilde kütüphaneyi görüntüleyemiyorum. Yotube ta ve epic destek sayfasında profil kısmının altında ayarlar dan kütüphaneyi görüntüle tikini kaldırın diyor. Ama ben ayarları kesinlikle görüntüleyemiyorum. Bayağı uzun süre tekrar giriş çıkış yapıp tüm epic sitesini inceledim ama ne kütüphane ne de ayarlar kısmı çıkmıyor kesinlikle. Masaüstü olarak laptoptan da giriş yaptım yine aynı şekilde kütüphane veya ayarlar görüntülenmiyor. Ne yapabilirim.
-
Aparatları aldım tv ye yansıttım hdr li olarak algıladı cihazı. sorum şu şimdi oyun ayarları yine elde oynadığım ayarların aynısıyla mı oynamam gerekiyor yoksa tv bağlantısı yaptığım için oyunu daha yüksek ayarlardan oynayabilirmiyim.
Ally için taşıma kılıfı tavsiyesi alabilir miyim? Mümkün mertebe küçük olsun istiyorum yer kaplamaması için, aşağıdaki spigen kılıfa da uyumlu olursa tadından yenmez. Biraz araştırdım doğru dürüst kılıf bulamadım.
-
Ben şunu kullanıyorum. Memnunum. Koruyucu kabına da sığıyor. Sağdan soldan gripleri biraz şişkinleştirdiği için ele daha gamepad tutuyormuş hissi geliyor.
GIOPUEY için Kılıf - Standlı - Şeffaf PC nane Yumuşak TPU Tampon - Görünmez Hanana Yastığı Düşme Koruması - Siyah, For Asus Rog Ally https://www.amazon.com.tr/dp/B0C9F2BB59?ref_=cm_sw_r_apan_dp_TQNWF6W2XH0NV6XDW7ZV&language=tr-TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 27 Kasım 2023; 0:19:4 >
Hocam teşekkür ederim, ben paylaştığım Spigen kılıfı almıştım. Cihazı kılıfla beraber koyabileceğim taşıma kılıfı arıyorum yani şunun gibi (tabi daha taşınabilirini)
ofeiwak ROG Ally için Taşıma Çantası - ROG Ally Gaming El için Taşınabilir Sert Kabuk Taşıma Çantası - Çift Cep/Düğme Koruması/Büyük Kapasiteli https://www.amazon.com.tr/dp/B0C9Y37JSF?ref_=cm_sw_r_apin_dp_RC2KJN20K0Q9M52RM6FN&language=tr-TR
Hmm, anladım. Onun için de şunu aldım. Ama adaptöre yer kalmıyor maalesef. Kılıfla cırt cır biraz gergin takılıyor ama sığıyor yine de...
ROG ALLY için uyumlu taşıma çantası, sert EVA kabuk kutusu seyahat saklama çantası buhar güverte oyun konsolu denetleyici çantası aksesuarları https://www.amazon.com.tr/dp/B0C98S2QX5?ref_=cm_sw_r_apan_dp_H88B8DB9HQDT96YCQMJK&language=tr-TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 27 Kasım 2023; 7:35:42 >
Merhabalar.
ben 2 ay önce bu iki ürünü aldım ve kendim taktım.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4H4YH8V?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
bu video yu izleyerek kolayca yaptım.
https://www.youtube.com/watch?v=pv09uvG2mNE&t=4s&ab_channel=Joey%27sRetroHandhelds
2 aydır sorunsuz kullanıyorum ,. ısınma felan yok aida64 ile kontrol ettim ssd sıcaklıklarını falan herşey normal.
Alacaklara tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosanostra -- 27 Kasım 2023; 12:3:58 >
-
Tesekkurler. Aliexp siparisim gelince hemen deneyecegim.
Buradan yeni alanlara uyarım olsun sakın sd kart kalıpta kullanmayın ben düştüm o hataya gittim 1000 tl verdim samsung aldım 1 ayda perte çıkardı hafıza kartını öyle çokta uzun saatler kullanmadım. Birde alırken kutusunu da attım herşey de orada yazıyormuş seri numarası garantisi felan yani 1000 tl uçtu gitti.
Arkadaşlar bu el konsoluna acemiyim tek sorum şu RC71L-NH008W ve RC71L-NH001W versiyonları arasındaki fark nedir?
-
Kağıt üzerinde hiçbir farkı yok, muhtemelen çıkış yaptığı bölgelerden dolayı kodu farklı. Totalde Z1 ve Z1 Extreme olarak 2 farklı varyasyon var. Bu da performans farkına sebep oluyor. Kesinlikle Z1 Extreme tercih edilmeli. Düz Z1 yerine Steam Deck almak daha mantıklı olur.
-
Bu kodla satilan cihazlaribln ikisi de z1 extreme olarak gozukuyor o yuzden bir fark var mi diye merak ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle bir şey olmaz hocam cihazdaki güç neyse TV ye ağladığında da aynısı olacak dock ekstra güç sağlamaz sadece görüntüyü aktarır veya ek usb port ethernet port sağlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam son bios güncellemesi ne alemde? Yükleyelimi bir sorun varmı? Forumu bayadır takip edemedim biraz bakındım sayfalara ama göremedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X