< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (132. sayfa)

-
-
arkadaşlar amd software adrenaline 23.9.2 sürümü yayınlanmış, bizim sürüm 23.8.2 otomatik update gelmedi, bu sürüme güncelleyen oldu mu? malum 23.8.2'yi güncellerken hata almış ve microsoft store'dan indirmiştik, bunda da aynı hata olur mu acaba?
-
Starfield 900p linkteki modu kurup ultra ayarlara alin hem grafikler şahane oluyor hem de iç alanlara 60 FPS dış alanlarda 30-40 FPS alıyorum. Tavsiye ederim.
https://rogallylife.com/2023/09/01/starfield-rog-ally-game-settings/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 900p nasıl ayarlıyorsunuz ben çözünürlükte bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Storeda amd uygulamasını bulamıyorum yalnızca amd link uygulaması var yüklü uygulamalardada görünmüyor sen görebiliyormusun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen görünmüyor hocam, buradan indirebilirsiniz, ancak güncelleme yok maalesef
https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/9NZ1BJQN6BHL?rtc=1
-
Teşekkür ederim hocam
Teşekkür ederim hocam
Güncellemelerden oyun oynamaya vakit bulamadığım için asustan aldığım cihazı bir an önce satmak istiyorum. Dümdüz beklemeksizin satış fiyatım kaç olmalı sizce?
Kullanım zamanı ve Garanti durumu nedir hocam. Sahibinden de ilanlar 21.5 - 22 seviyesinden başlıyor. Geçen hafta sıfır kapalı kutu cihazı 22 ye aldım. 1 yıla yakın garantisi var.
Şöyle psp gibi güncel bi alet çıksa bide kırılsa mükemmel olucak rog aly/steam deck psp niyetine kullanırmı diye düşünmüştüm ama anlaşılan çok kaprisli pc olmasından dolayı
2 ay önce aldım ama toplasan 1 saat kullanmadım hocam
Aynen öyle. Portatif PC olarak kullanacaklar için güzel çözüm ama sadece oyun odaklıysan aşırı ayar var. Bir noktada yer ya oyuna geçeyim diyorsun. Bunlar olurken Nintendo Switch’e kartı takıp direkt oyuna geçiyorsun. Deneyim ve pratiklik yok 1080p imiş, yok Z1 Extreme imiş, yok Ddr5 ve Epic Games, Steam, Xbox Game pass ile oyun çeşitliliğini önemsiz kılıyor. Ama tek PC yerine ise zaten amacın Pc olarak da kullanmak olur, oyunlar yan amacım olur o zaman güzel ama asla bir Steam Deck, Nintendo Switch gibi bir alet değil Rog Ally.
Valla sırf o sebeple satacağım ben de
Merhabalar rog ally sahibi olarak bir şey çok rahatsız edici diğer kullanıcılar bu durumu yaşadımı çözümü varmı sormak istiyorum.Cihaz kapalı açıyorum sonra ekran kapanıyor diyelim cihazı uyandırmak içn power tuşuna en az 2 kere basınca cihaz uyanıyor bunun sebebi nedir.Bu gidişle power tuşu bozulacak.Ayrıca windoww 11'li bu cihaz için android telefonlardaki gibi knock kncok screen tarzı bi program varmıdır ekran siyah kapalıyken ekrana 2 tıklasak uyansa felan.Cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim.Saygılarımla
Arkadaşlar, switch emülatörleri kuran oldumu cihaza. Hem yuzu hemde ryujin kurdum ama controller ayarlarını bir türlü yapamadım. Kafayı yiyecem sabahtan beri. PC de sorunsuz uğraşmadan yapıyordum
Tamam hallettim
Hocam eğerki daha az uğraşmak istiyorsanız holoiso steam os deneyin derim. Bildiğiniz steam deck oluyor cihaz ve daha kuvvetli bir versiyon gibi düşünülebilir. Windowstan çok sıkıntı çeken var ise bence bir steamos bu cihazda denesinler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X