< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (555. sayfa)

-
-
Anladım seni hocam switch 2 nin bile cyberpunk gibi oyunlarda 2 saatin biraz üstü süre aldığını görünce su telefonlara direkt oynanabilir şekilde optimize oyunlar cikarsalar daha ne ally a ne de switch e ihtiyaç kalır da işte. iPhone da zamaninda yapılan re4 8 death stranding gibi çıksa o zaman emülatöre de ihtiyaç kalmadan rahatca oyunlarimizi oynarız. Orası oyun yapımcılarına kalmış tabii yapacak bişey yok maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam android e de gelir yakinda arz talep meselesi. Suanlik gamehub ile iyi gidiyor nasip bakalim
Gamehub'ı ben çalıştırmadım bazı oyunlar winlarorde kötü performans veriyor diye deniyim dedim ama gamehub sadece siyah ekranda kaldı
Telefon redmi note 10 pro
Bildigim kadariyla en dusuk sd 865 ve 12 gb ram istiyor oyunlarda.. ben hic bir sorun yasamadim direk kuruldu sonra iki kere guncelleme geldi.. kurulunca steam ustunden giris yaptim steamden indiriyor oyunlari deck gibi ve orda yesil turuncu yada kirmizi ibre oluyor belirtiyor perfect support , support ve su su ayari yap yada calismiyor diye yani steam deck olayinin aynisi var .. eger hic bir ibare yok ise kendin ayar yapip deniyorsun.. calisan oyunlarda oyunu acarken ilgili suruculeri vs kendi otomatik indirip tanimliyor ve aciliyor oyunlar sorunsuz bir sekilde.. tabii ben 8 elite kullaniyorum
Bende konuda görünce denemek istedim fakat şu steam olayını yapamadım. Nereden girilecek filan aradım taradım yok, video baktım yok
Benim cihaz poco x7 pro, işlemci filan her şey sağlam fakat Mali olduğu için çok problem yaratıyor. Driver filan hak getire, hiç düzgün değil bu tarz uygulama ve emulatörlerde.
-
Gamehub baslatinca my sekmesi var ilk basta orada yaziyor ps4 remote pc link ve steam diye steam e tikla hocam steam giris ekrani gelicek girdiginde calisan butun oyunlar karsina geliyor zaten ama ben dedigim gibi 8 elite yi bu yuzden tercih ettim sorunsuz calistigi icin .. oyunlarda en dusuk 865 ve 12 gb ram istiyor
yok benim cihaz gayet iyi özelliklere sahip hocam. dimensity 8400 ve mp720 var. 12gb ram var.
Evet, uygulama güncel değilmiş. Dediğiniz sekme karşıma çıktı ve giriş yaptım.
Fakat bence çok problemle dolu. Yani otomatik ayar filan yapmadı bende. Ya da yaptığı ayarlar işe yaramadı çünkü oyunları başlatamadım.
Çok fazla teknik şey ile ilgili ayar yapmak lazım.
cihazı Mali işlemcili olan arkadaşlar var ise hiç boşuna bu heyecana girişmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjii -- 31 Temmuz 2025; 10:43:22 >
-
Hocam perfect sport yaziyormu oyunlarda ? Ben oyunu indiriyorum sonra ilk calistirmada direk benim GPU ve cpu ile alakali ayarlamalari indiriyor ve kuruyor sonra oyun basliyor .. dedigim gibi uygulama belirtiyor sd islemciler diye yani sizinki mtk islemci belki ondan olabilir kendiniz Manuel ayar yapmaniz gerekebilir bende cok hakim degilim.. sadece yaptigim arastirmalarda 8 elite ve 12 gb lik ramlerde super calistigi idi bende oyle olunca s25 aldim benim yasadigim tek sorun switch emulatorler ile gamehub sorunsuz bende
Yurtdışı cihazlar için garanti işlemi hakkında verdiği bilgilerden ötürü @srkngncy arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum sayesinde cihazımın bataryası ve anakartı sıfırlandı. Sd kart yuvası çalışıyor parmak izi tuşu hayret verici şekilde düzeldi. Yalnız analog stickler aynı bir arkadaş benimkiler değişti demişti sanki.
Birde
Şuan en son sürüm bios yüklü cihazda aşırı yükte enerji yi kesip bataryaya düşüyor cihaz açıp kapamadan şar almıyor. Bu sanki konuşulmuştu. Sebebi bios muydu en stabil bios sürümü 337 idi sanki ama anakart değiştiği için o sürüme dönmemde sakınca olur mu?
Uzman görüşlerini bekliyorum 😉
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam anakart degisti artik bir sorun yasamazsiniz gibime geliyor , benimde analoglara kadar hersey degisti sadece ekran kasa ayni birakmislar , servis mukkemmel isliyor, yurt ici yurt disi ayrimi yok my Asus ustunden garanti surenizi gorebiliyorsunuz.. bios surum dusurebilirsiniz yada yukseltebilirsiniz Ben bir problem olacagini dusunmuyorum
Hocam cihaz normal 100 watt adaptöre bağlı oyun oynarken 1-2 saat sonra birden bataryaya düşüyor cihazı açıp kapamadan tekrar şarj etmiyor. Bu konu konuşulmuştu saki biostan kaynaklı gibi hatırlıyorum
Bende yasadim hocam orjinal sarj aletiyle kullaninca bunu yasamadim ama 100 wat ile yasadim ilginc bir sekilde orjinal adaptor deneyin isterseniz
Yok hocam, steam hesabımda dolu dolu. Her oyun var. fakat hepsinde unknown yazıyor. Dediğiniz gibi Mali çipler için hüsran.
Biraz ayarlara filan da baktım, videolardan araştırdım.. Çok zahmetli. sizin gibi olsa süper olurdu.
Swtich için Eden son sürümü deneyebilirsiniz. Ben de sizin gibi emulatörler ile çok içli dışlıyım. Vita emulatör hariç hiç sorun yaşamadım.
Eden son sürüm baya güzel olmuş, çok stabil. Daha önce crash atan oyunlar bile 25-28 fps rahat veriyor. Snapdragon ile çok daha iyi olacağına eminim.
-
Switch emulatorler calisiyor ama oyun acinca ses var goruntu yok maalesef zaten arastirdim 8 elite ile alakali suruculer yayinlanmamis eklenmemis , zaten Nintendo ustunden gecmis emulator yayincilarinin bu yuzden suan icin 8 elitede sorunlu gibi duruyor sizin dediginiz surumude indireyim.. olabilir hocam gelistiriciler sd islemcilere destek atiyor suanda bende o yuzden 8 eliteye gectim
Alternatif adaptör ne öneriyosunuz fiyat performans olarak
Ben bunu Kullanmıştım üstad bir sorun yaratmadı
amazon
Bix BXUC65FTA 65W PD Typ-C Girişli Macbook Pro/Air Şarj Cihazı, MacBook Air/Pro 13/14/15/16 İnç Led Göstergeli ve Tüm Type-C Cihazlarıyla Uyumlu 2 Metre Type-C’den Type-C’ye Kablohttps://www.amazon.com.tr/dp/B09L92PRW9?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title -
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Yeni laptop almıştım. Bozuk çıktı iade vb. uğraşıyorum halen. Sürekli mavi ekran veriyordu. MSI marka 5070 Tİ kartlıydı. Tekrar gaming laptop almaya çekiniyorum açıkçası. Kasa toplayayım diyorum evde müsait yer oda vb. yok. Bir de kasa almıştım birkaç ay önce ekran kartını taktırmak için eşşek kadar ağır kasayı götür getir pc ciye derken fıtığım ilerledi ameliyat oldum. PS5 Pro ve xbox series x vardı. Xbox ı sattım pc alınca. Şu anda elimde rog ally z1 extreme ve ps5 pro var. Pc nin derdi sorunu da çok rog ally dan çok memnunum. Notbook vb. almak yerine xbox rog ally çıkınca elimdeki z1 extreme i satıp xbox versiyonunu alsam yine 1080 de oyunları rahat oynarım diye düşünüyorum. xbox rog ally de z2 extreme ve 32 gb ram olacakmış. Türkçe destekli oyunları da ps5 te oynarım diyorum. Diğer oyunları Türkçe yama ile xbox rog ally de oynarım diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
-
Bence mantıklı hocam ama Z2 extreme ne kadar fark ediyor biraz videolarına bak bence geçmeye değer mi yoksa daha iyilerini beklemek piyasanin daha fazla güç çeşitliliği olması bunlara bakabilirsin. Z1 ex ally hala fena bir cihaz değil ama artık 1080p konusunda yetersiz kalıyor son oyunlarda. küçük ekran diye yine çok sıkıntı değil ama Z2 olacak ally 1080 de tatmin edeceğini düşünüyorsan o zaman mantıklı olur.
Hala biraz fantazi ürünü gözüyle bakıyorum handheld pc lere halı hazırda ps5 zaten var diyorsun Türkçe olmayanlari ally kaldırıyor ise oynarsın yani mümkün.
Benim arkadaş mesela böyle el cihazında oynayamam klayve fare adamiyim diyor ondan tırda laptop ile oyun oynuyor mesela ben laptop ile oyunu pek verimli bulamıyorum kucağına koyup gamepad ile oynamak güzel değil rekabetçi oyun da verimli olmaz bence. Ama ally tamamen gamepad adamı için en uygun cihaz bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam pc ye de 1 yıl oldu, ps5 yanına ilk laptop aldım sonra 5080 li kasaya geçtim o da bayağı sorunlu çıktı. Yok o hatası yok bu hatası bilmem ne derken bir sürü para verip aldığım msı laptopta da mavi ekran çıkınca iyice soğudum pc işinden. Para iadesi istedim hepsiburada dan halen uğraşıyorum. Dediğin gibi amacım sadece Türkçe yama ile oyunları oynamak aslında. Xbox rog çıkınca z2 performansına bakmak lazım aynen. Ona göre karar veririm. 1080 de yüksek ayarlar da yeni oyunları bile açarsa harika olur yoksa rog ally- ps5 ikilisiyle devam etmek en mantıklısı sanırım. Zaten hep hikaye odaklı oyunlar oynuyorum. Multi olayım yok sevmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X