Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
9.798
Cevap
208
Favori
343.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihaz güzel pişman olmazsın ama kullanım ihtiyacın ve alma amacına göre değişir sürekli seyahat eden veya leptop taşımaktan ben gibi yorulduysan koltuğa uzanıp biraz oynayayım dersem çok iyi cihaz piyasanın en iyisi güç olarak çok yüksek bekleme orta veya bir tık üstü ayarlarda oynarsın son çıkan oyunlarda Cyberpunk, RDR2, forza horizon 5 gibi youtube gördüğüm kadarıyla 2 aydır bakıyorum ama youtubeden biraz bak istersen oyunlara 2 aydır kullanan arkadaşlar daha iyi yorumlar performansı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Hangi ürünü sordunuz ki? Benim mesajimda paylastigim powerbanki diyorsaniz ben onu internette örnek olarak buldum, altinda degerler yazdigi icin. Bütcenize göre

minimum 65W olacak sekilde 20.000 - 30.000 mAh bir powerbank secerseniz (Anker, Ugreen, Belkin, Baseus gibi bir markayi tercih edin mutlaka) sikinti yasamazsiniz.

• Rdr 2 yi indirip Türkçe alt yazı ekleyen olursa bana da anlatabilir mi? Ve rdr 2 yi en uygun hangi uygulamadan indirebilirizi. Ps5 te plus delüxe laf ederdim. Canını seveyim resmen en uygun ve en çok yeterli oyunu ps plus veriyormuş. Hayal ama keşke ps plus cihaza inebilse 10 numara olurdu 5 senelikte üyeliğim var onda 😎 steam oyunları pahalı. Game pass oyunları da çok aaa oyun göremedim. Ea game iyi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coppermine kullanıcısına yanıt

Hocam bu saydığınız powerbank lerin 65 w olanı rog ally ı turbo modda çalıştırmaya yetiyor mu onu sormuştum. Yani bazı mesajlarda turbo moda geçmiyor falan diye mesaj gördümde o açıdan sordum. Siz hangisini kullanıyorsunuz?

• Dünden bugüne ürün elime geçmeden fiyat düştü. 30.874 e aldım, şimdi 30761 lira bu ne ya elime bile geçmedi daha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Böyle bir ürün var tavsiye edermisiniz biraz kaliteli bişey alayım diyorum yada hangi ürünü önerisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEMRES-42 -- 23 Ağustos 2023; 22:59:47 >

son güncellemerin birinde bu sorunu düzelttiler. Artık düzgün bir 65W powerbank ile turbo moda geçebiliyor. Başka arkadaşlar da yazacaklardır gerçi ama benim elimdeki 30.000 mah baseusla durum böyle.

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 23 Ağustos 2023; 23:8:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEMRES-42 kullanıcısına yanıt

Ben bu markanın standlısını aldım malzeme kalitesi güzel. Şarj aktarımı güzel. Hdmi ile tv ye bağladım. Sorun yok. Ama laptopa hdmi ile görüntü aktaramadım! Bi ayarı falan var galiba. Bilen yardımcı olur mı? Yada kullanan varsa bu şekilde laptopa bağladığın bir işlem yapıyor musunuz?

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Bix PB301 Üç Portlu PD + 2x USB – LED Göstergeli 65W – 30000 mAh Laptop, Telefon, Tablet Powerbank https://www.amazon.com.tr/dp/B09X1GMY4K?ref_=cm_sw_r_apin_dp_HNSXVM14455HSB82KW1G

Bu ürünü alan birisi vardı sanki memnun mu? Durum nedir merak ettim ona göre değerlendireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 24 Ağustos 2023; 4:10:12 >

Selamlar Hocam ben kullanıyorum.Memnun gibiyim :). 25 30 35 custom watt değerlerinde kullanıyorum hep. Fakat ilk denemede arkadaşlar için 30W turbo modunda kullandım. %42 seviyesine kadar 30W Turbo modu çalışıyor daha sonra 25W verebiliyor en fazla.

• okty_ksk kullanıcısına yanıt
    Standlısını göremedim Amazon da link varsa atabilirsin acaba bakayım

• Hafıza kartı okuyucusu yok. Dün denedim. Tv ye görüntü aktardı ama laptopa aktaramadım.

UGREEN Steam Deck için yerleştirme istasyonu, 6 IN 1 USB C Hub, USB C/USB 3.0, HDMI 4K@60Hz, Ethernet, PD 100W hızlı şarj ile, MacBook Air/Pro, iPad Pro, Surface Pro, Galaxy vb. ile uyumludur. https://www.amazon.com.tr/dp/B0BQB6VG39?ref_=cm_sw_r_apan_dp_R7H0HZWHY23CS37FDDXK

• Türkiye de rog xg mobile egpu satılan bir yer var mı? sadece yurtdışında mı mevcut?

Laptop'a görüntü aktaramazsiniz zaten, aktarabilmek icin laptoplarda hdmi in portu olmali. Mevcut port hdmi out yani cikis portudur, giris degil. Dünya üzerinde hdmi in portu olan laptop da saniyorum 1-2 model disinda yoktur.

• secokul S kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz geldi akşam kurcalayayım biraz ama çok güzel duruyor sadece kutuyu açtım baktım kocaman kutuya koymuşlar bukadar büyük mü dedim 😀🤣🤣

Bilmyiordum teşekkürler bende dedüm çıkışı bozuk herhalde laptopun 😆😆😆

Harici ekran mı alsam acaba otelde fln kullanırım. Aşağıdaki ürünü sipariş verdim dün sonra aliexpreese güvenemedim iptal ettim.

İnnocn diye oled olan marka var Türkiye'de bulamadım yurt dışı idi. Belki asus un olana bakarım.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 3.112,06TL 58%OFF | ZEUSLAP Z16Lite 16 inç taşınabilir monitör 1200P 100 yüzde SRGB buhar güverte Laptop için oyun bilgisayarı ekran anahtarı PS4 PS5 Xbox

https://login.aliexpress.us/sync_cookie_write.htm?acs_random_token=819a8515a22741bb91a3c6de72ab5eef&xman_goto=https%3A%2F%2Fwww.aliexpress.us%2Fitem%2F3256805263260426.html%3FsrcSns%3Dsns_Copy%26spreadType%3DsocialShare%26bizType%3DProductDetail%26social_params%3D60372708719%26aff_fcid%3Df77db15ba768428fac76c034748b950a-1692882721493-05771-_EHUJgfV%26tt%3DMG%26aff_fsk%3D_EHUJgfV%26aff_platform%3Ddefault%26sk%3D_EHUJgfV%26aff_trace_key%3Df77db15ba768428fac76c034748b950a-1692882721493-05771-_EHUJgfV%26shareId%3D60372708719%26businessType%3DProductDetail%26platform%3DAE%26terminal_id%3Df9cc985dcc744dc78f868e0fb7eda328%26afSmartRedirect%3Dy%26gatewayAdapt%3Dglo2usa4itemAdapt%26_randl_shipto%3DUS&_ga=GA1.1.1c054733-5ae8-4fe1-ae9f-8b7509ac5675.1692882855713

https://www.hepsiburada.com/asus-zenscreen-mb166c-15-6-60hz-5ms-usb-type-c-fhd-ips-monitor-p-HBCV000025MGX9?magaza=teknostok&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okty_ksk -- 24 Ağustos 2023; 16:11:59 >

• Sanıyorum bu şimdiye kadar kullandığım en kaliteli USB hub/dock'lardan birisi.

J5Create isimli firmanın USB4 model hubu. Özel kılan tarafı ise adında da belirttiği Intel'in USB4 desteği. Bu sayede thunderbolt docklardaki o hantal güç adaptörüne gerek olmadan üzerindeki tip c portundan data/görüntü desteği sağlayabilmesi. Dock'da biri tip c (altdp destekli yani tip c üzerinden görüntü çıkışı verebilen) biri tip A olarak 2 10Gbps destekli port, 1 adet 85W PD destekli tip c portu, bir adet HDMI (4k 60Hz) ve 1 adet de DP portu var. Bu 3 görüntü portu ile Dual 4k 60Hz görüntü desteği sağlayabiliyor.

Nerelerde kullanılabilir; Steamdeck yada Asus Rog Ally gibi tek tip c portuna sahip cihazlara hem PD üzerinden şarj desteği, hem 10gbps'e hızlara varan ekipmanları bağlayabilme hem de USB 4.0 tip c portu üzerinden taşınabilir tip c monitörlerde yada AR gözlüklere aynı anda bağlayabilme imkanı sunuyor. Bu özellikleri bir arada bulunduran ve harici bir adaptöre bağlanmayı gerektirmeyen en taşınabilir ve ufak hub, hatta muhtemelen de şimdilik tek dock / hub bu.

otelde filan eger oyun odakli kullanmayi düsünüyorsaniz sizi AR gözlük tarafina davet edelim. Hicbir monitör bu etkiyi veremiyor cünkü :)

https://forum.donanimhaber.com/xreal-ar-gozluk-ana-konu--156184870

• XII.Nicksiz kullanıcısına yanıt

Siz kaça nereden aldınız hocam? %42 powerbank in gücü değil mi? Ben zaten çok 30 a çıkmıyorum. 25 le 30 arasında çok fps oynamıyor. Kenarda bulunsun fiyatlar artmadan dedim. Siz memnunsunuz yani anladığım kadarıyla. Birde kaç saat götürüyor ?

• alperuysal A kullanıcısına yanıt

Aynısını bende merak ediyorum. Çok araştırdım hiçbir yerde bulamadım. Sarı sitede bazı uyanıklar 3080 e 70 bin fiyat çekmişler. Bunlara prim vermemek lazım.

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.