Şimdi Ara

ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR 5 384 BİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son Fiyat 520 TL

Yalan Söylemeyecegim Garantiye Gönderdim Artifact sorunundan dolayı Kart Yapıldı geldi Test ettim furmark ve diger testlerle denedim bu sefer olmadı yapıldı Yani Yoksa 2017 Ocak 10 a kadar garantisi devam etmektedir.

Kart sorunsuz oyunlarda çalışmaktadır.
    GTX 980 Alacagım için satılıktır
    Fiyatı uygun tutuyorum Pazarlık yok
    Garantili full kutulu gönderilecektir.
    Sorun olursa iade taleple beraber 978 tlyi GARANTİDEN geri alabilirsiniz.Niye sen almıyorsun diye soran olabilir demek istedigim şu an problem yok eğer tekrar çıkarsa mecbur para iadesi saglamak zorundalar o yüzden bende tekrar tekrar kartı garantiye göndermek istemiyorum.Umarım ihtiyacı olana gider teşekkür ederim ilgilenen pm atabilir.
    Unutmayalım alıcılıkta ve satıcılıkta önemli olan dogru konuşmak dürüst olmaktır İyi forumlar.

ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR 5 384 BİT ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR 5 384 BİT ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR 5 384 BİT
     ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR 5 384 BİT ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR 5 384 BİT ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR 5 384 BİT
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaefuL -- 26 Ocak 2015; 11:40:40 >

• Para iadesi konusunda 650 tibost ekran kartim arıza yapmıştı iade dediler 1 hafta sonra parası hesabıma yattı yani var öyle birşey bende forumdan asus r9 280x aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim mert kardesim dedigin dogru fatura 978 tl zaten gerekli aciklamalari yaptim ikinci sefer garantiye gitmez gibi gorunuyor cunku artifact olayini bitirmisler nasil yaptilar anlamadm iadeyi o kadar beklerken :) tabi ilk kezde iade yapmiyolardi yapsa bidaha gonderecektim ama yapmadi neyse kisacasi gtx 980 alacagim icin satilik tekrar yorumun icin sagol

• Rica ederim güzel ekran kartı alan pişman olmayacaktir eminim hayırlı satişlar

• Aliciyim öm den yazarmisin bana elden yapariz ufak bi sorum olcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.