Şimdi Ara

ASUS R510VX-DM762

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2300 lira pazarlık payı ufak da olsa vardır. şarj yerinde ufak bi temassızlık var garantisi devam ettiği için yaptırmadım. kapak kısmında ufak bir çatlak mevcut. bataryası da zayıf durumda.ciddi alıcılar iletişime geçsin.ASUS R510VX-DM762ASUS R510VX-DM762ASUS R510VX-DM762

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Garantisi var madem neden sorunlarını çözdürüp satışa koymadınız? Batarya değiştirilebilir, şarj yeri de yapılır. Haaaa doğru 1. resimde cevap. Kapak kendiliğinden kolay kolay çatlamaz Asus veya nereden aldıysanız garantili tamirini kabul etmez. Resimler çok ufak pwk görünmüyor bir şey ama model ismini aratınca "Core i7-7700HQ 8GB 1TB+128GB SSD 4GB Vga GTX 950M". Abi hatır gönülü ayrı koyalım hiçbir adam 2300'e böyle bir bilgisayarı bırakmaz. Bilgisayarında hafif arızası olanlar bile bırakmaz sanmıyorum. Keriz derler adama.

Ben net şüphe içindeyim. Dün üye olunuyor açılan tek konu bu. Yöneticiler tüm yeni üyelere 1 hafta 10 gün paylaşım-yorum takibi yapsa. Onaylanmayan yorum yayımlanmasa çok daha iyi olur. Satış yapmalarını geçtim.
  • İster inan ister inanma acil satmam gerekiyor. Hesap sorar gibi hareket etmeyi bırakıp fırsat gibi gördüysen değerlendir. Trabzonda olan gelsin baksın alsın. Numaram 05444410455

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: uzalperenes

İster inan ister inanma acil satmam gerekiyor. Hesap sorar gibi hareket etmeyi bırakıp fırsat gibi gördüysen değerlendir. Trabzonda olan gelsin baksın alsın. Numaram 05444410455
    Amenna, madem bilgisayarına bu kadar kefilsin: eğer Trabzon'da satamazsan sana bir taktik vereyim hızlı satman için. Bu bilgisayar için yüksek refli üyeler de talepte bulunabilir. Birçoğu da güvenilirdir 5-6 alışverişim oldu bazısıyla.

Böyle biri talip oldu diyelim ki 50 sarı yıldızı yani refi var, şahsın alışveriş yorumlarına baktın hiç sorun yaşamamış kimseyi mağdur etmemiş. Site üzerinden yazışırsınız ürünü örnek adama kargolarsın adam inceler, dediğin kusurlardan hariç bir sorunu yoksa satın alıp sana paranı+kargo ücretini havale eder. Veya ek komisyonunu almak kaydıyla sahibinden sitesine GET açabilirsin. Sadece refi yüksek üyeler için GET açarsan sen de olası sıkıntıları tedirginlikleri yaşamazsın. Güvene dayalı alışveriş olur. Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 29 Ağustos 2019; 0:43:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus X550CC-XO105D
    12 yıl önce açıldı
    Asus K52JR-SX223R
    15 yıl önce açıldı
    ASUS K52JR-SX223R
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.