Dükkan
SATIŞTA

(2 Adet ALINIK) Kingston HyperX Impact 4GB 2400Mhz CL14 DDR4 Bellek

(ALINIK) Kingston HyperX Impact 4GB 2400Mhz CL14 DDR4 Bellek. 2 tane alacağım, yükseltme yapıp elinde boşta olan veya 0 satan refli üyeler, uygun fiyatlı önerilerle bana ulaşırsa memnun olurum.

https://www.epey.com/bellek-ram/kingston-hyperx-impact-ddr4-hx424s14ibk2-8.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 500 TL
Miktar: 2
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Malatya
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

(Alınık) Nokia 6260 Slide ve Nokia E52

Başlıktaki gibi kızaklı Nokia 6260 Slide ve E52 arıyorum temiz ve sorunsuz. Refli üyelerden alım yapacağım. Vakıfbank veya Finansbank hesaplarınıza havale geçilir. Telefonun temizliğine göre 150-200TL/adet verebilirim.

Ellerinde bu telefonlardan olan refli üyelerin mesajlarını veya konuya yazmalarını bekliyorum. Teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Malatya
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

(Alınık) Note 7 Pro

Başlıktaki gibi Redmi Note 7 "PRO" ile ilgileniyorum. Uygun fiyattan refli üyelerden alıcıyım. 64gb olması tercihim.
Düz Note 7 verelim, Note 6 Pro verelim, Note 8 ve 8 Pro neden almıyorsun vs bana bunlarla gelmeyin. 7 Pro istiyorum. 9 Pro güzel aslında ama pahalı, 7 serisi de eskidi ucuza bulurum umarım.

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

sreylare

Binbaşı

İsim: Kılıç Alp
Katılım zamanı: 22 Haziran 2015 19:42:24
Durum: Forumda değil
Son giriş: 10 Mart 2026 07:51:35
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: İ3 4000m Notebook İşlemcisi
Alıcı: cihanbaris
Tarih: 21 Mayıs 2020 21:42:44
Yorum: Kendisiyle işlemci alışverişi yaptık. Alışveriş süresinde ve sonrasında gayet ilgiliydi. Ürünün çalışır vaziyette olduğunu ve ikinci el bir elektronik ürün olmasına rağmen 4-5 ay garanti veriyorum, aksi halde kargo ücretiyle beraber ücret iadesi yapacağım diyerek güven ve garanti vermiştir. Ürün elime ulaştığında gayet korunaklı bir şekilde kargolanmış ve hasar görme ihtimali asgariye indirgenmiş idi. Nitekim bir sorun olmadı ve denediğimde çalıştığını gördüm. Kendisine ilgi, alaka ve samimi ticaretinden dolayı teşekkür ederi..
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.