Şimdi Ara

ASUS R510VX-DM264TC Önerir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Teknosa'da ASUS R510VX-DM264TC marka laptop şuan 3419 TL değerinde. Almak istiyorum. Teknosa kampanyası ile birlikte HOMETECH PRO TAB 7 WIN8.1 INTEL TABLET yanında hediye veriliyor. Siz tavsiye eder misiniz? 3600 lira kadar bütçem var. Asus marka bir laptop almak istiyorum. Oyun amaçlı.

http://www.teknosa.com/urunler/125033318/asus-r510vx-dm264tc-i7-6700hq-16-gb-ddr41-tb2-gb-n
    http://www.teknosa.com/urunler/125044814/hometech-pro-tab-7-win81-intel-tablet

• up
  • Vay be, birkaç ay önce 2770 liraya kadar GTX 960M'li full hd Hp alınırken şimdi 3200 liraya GTX 950M'li ve daha düşük işçilik kalitesi ve kasaya sahip bu Asus fırsat diye sunuluyor. Daha ne kadar fakirleşicez acaba..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su anki teknosa fiyati 3800 media markt fiyati ise 3600 olan makine. 3600a kadar baska da makine yok. Ebrar ve monsterdan son 1 ayda alisveris yaptim ama ikisinde de iade yaptim. Acikcasi bikac gun icinde bu makineyi mediamarkttan alacagim. Makinesizlik yuzunden tum islerim aksadi. Ustune son 1 aydaki iade yuzunden makinesiz kaldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: omergokyar

Su anki teknosa fiyati 3800 media markt fiyati ise 3600 olan makine. 3600a kadar baska da makine yok. Ebrar ve monsterdan son 1 ayda alisveris yaptim ama ikisinde de iade yaptim. Acikcasi bikac gun icinde bu makineyi mediamarkttan alacagim. Makinesizlik yuzunden tum islerim aksadi. Ustune son 1 aydaki iade yuzunden makinesiz kaldim.

Hocam merhaba, bende bilgisayar bakınıyorum. Gece 12'ye kadar gg %4 civarı indirim veriyor bende kullanmak istiyorum.

Bilgisayarı aldınız mı memnun musunuz? Isınma durumuyla ilgili bilgi verebilir misiniz?

Orijinalden alıntı: kahkehkah

quote:

Su anki teknosa fiyati 3800 media markt fiyati ise 3600 olan makine. 3600a kadar baska da makine yok. Ebrar ve monsterdan son 1 ayda alisveris yaptim ama ikisinde de iade yaptim. Acikcasi bikac gun icinde bu makineyi mediamarkttan alacagim. Makinesizlik yuzunden tum islerim aksadi. Ustune son 1 aydaki iade yuzunden makinesiz kaldim.

Hocam merhaba, bende bilgisayar bakınıyorum. Gece 12'ye kadar gg %4 civarı indirim veriyor bende kullanmak istiyorum.

Bilgisayarı aldınız mı memnun musunuz? Isınma durumuyla ilgili bilgi verebilir misiniz?

Merhaba, çok uğraştım etim ama sonunda ACer aldım. Açıkcası şu an işimi görüyor. Eğer 4k nın ustüne çıkarsanız şu sıralar inanılmaz güzel laptoplar var piyasada. özellikle 1080gtx lerin çıkmasıyla 4,5 ay öncesinin laptopları çok ucuzladı. benim işim grafik olduğu için idare ediyor. ama oyun diyorsanız biraz daha yükseğine bakmalısınız. bu arada ps4 sahibi olduğum için laptopta oyun v.s oynamıyorum. umarım güzel bir cihaz satın alırsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kahkehkah

quote:

Merhaba, çok uğraştım etim ama sonunda ACer aldım. Açıkcası şu an işimi görüyor. Eğer 4k nın ustüne çıkarsanız şu sıralar inanılmaz güzel laptoplar var piyasada. özellikle 1080gtx lerin çıkmasıyla 4,5 ay öncesinin laptopları çok ucuzladı. benim işim grafik olduğu için idare ediyor. ama oyun diyorsanız biraz daha yükseğine bakmalısınız. bu arada ps4 sahibi olduğum için laptopta oyun v.s oynamıyorum. umarım güzel bir cihaz satın alırsınız.

Teşekkür ederim cevabınız için, oyun oynamıyorum işim gereği office programları, hobi olarak grafik programları kullanıyorum. Ancak ısınmadan çok çektim o yüzden yorum alabileceğim bir laptop arıyorum. İyi günlerde kullanın. Teşekkür ederim iyi dileğiniz için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.