Şimdi Ara

Asus Phoenix GTX 1050 Ti, 2 yıl garanti, 750 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürünü Mediamarkt'tan aldım 2018 yazında, 2 yıldan biraz az daha garantisi var, yalnızca ara sıra oyun oynamak için kullanıldı, mining falan yapılmadı, ev kullanıcısıyım. Ekran kartı 75watt, gücünü yalnızca anakarttan alıyor. İstanbul'da elden, deneyerek alabilirsiniz.Asus Phoenix GTX 1050 Ti, 2 yıl garanti, 750 TLAsus Phoenix GTX 1050 Ti, 2 yıl garanti, 750 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobisto -- 20 Aralık 2019; 8:21:48 >

• iddaa etmiyorum her türlü incelemede oyunda o kart senin karttan çok daha güçlü sıfır ve taksit imkanı var. donanım hakkında bilgin epey azmış.

https://forum.donanimhaber.com/asus-geforce-gtx1060-dual-oc-gddr5-3gb-ekran-karti-800tl-satilik--138638050

Ha cebinde 1250 lirası olan ve illa Nvidia ekran kartı alacak olan adam 3 yıllık eski nesil 1050ti ı değil yeni nesil olan bu kartı alır:

Boss Bilgisayar
    MSI GeForce GTX 1650 GAMING X 4G GeForce GTX 1650 4 GB GDDR5 128 bit 7680 x 4320 pixels PCI Express x16 3.0
    https://www.bossbilisim.com/msi-geforce-gtx-1650-gaming-x-4g-geforce-gtx-1650-4-gb-gddr5-128-bit-7680-x-4320-pixels-pci-express-x16-3.0-29138
  • 850 lira bu kart için az olmuş bir sorunu mu var acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manevi değeri olan bir kart sanırım iyi satışlar

• Abicim boş yapmayın yahu... Ben de ciddiye aldım bir an bunlar aklı selim insanlardır diye. Nerdeyse kullanmadığım bilgisayarın parçasını bedavaya verecek halim yok. İçinden geçilmiş kartlar da var 650 liraya, gidip alsın isteyen.

Sıfır senin karttan çok daha güçlü kart.

800-850 liraya daha iyileri de var forumda.

• 850de iyiymiş hemde tek fanlı modeli , hayırlı satışlar

Orijinalden alıntı: türkerrr

Net yazayım hayal kurma bu forumda tek fanlı 1050ti a 600 liradan fazla veren olmaz. zaten ederi de o kadar oyunlarda performansı belli karga yavrusunu kartal görürmüş seninki de öyle aynen.

Sıfır senin karttan çok daha güçlü kart.

800-850 liraya daha iyileri de var forumda.
    Gelip AMD işlemcinin intel işlemciden veya Samsung telefonun IPhone'dan daha iyi olduğunu iddia etmek gibi bir şey bu. Dostum güvenirlik katsayısı diye bir şey var, arge konuşur, marka konuşur. Parası olan IPhone alır, parası olmayan gider android bir şey alır bu kadar. Sıfırı 1250 tl olan, 2 yıl garantili kartı niye yarı fiyatına vereyim manyak mıyım ben ?

Allah versin lütfen yorum yapmayın benim konuma.

• tobisto kullanıcısına yanıt
    iddaa etmiyorum her türlü incelemede oyunda o kart senin karttan çok daha güçlü sıfır ve taksit imkanı var. donanım hakkında bilgin epey azmış.

https://forum.donanimhaber.com/asus-geforce-gtx1060-dual-oc-gddr5-3gb-ekran-karti-800tl-satilik--138638050

Ha cebinde 1250 lirası olan ve illa Nvidia ekran kartı alacak olan adam 3 yıllık eski nesil 1050ti ı değil yeni nesil olan bu kartı alır:

Boss Bilgisayar
    MSI GeForce GTX 1650 GAMING X 4G GeForce GTX 1650 4 GB GDDR5 128 bit 7680 x 4320 pixels PCI Express x16 3.0
    https://www.bossbilisim.com/msi-geforce-gtx-1650-gaming-x-4g-geforce-gtx-1650-4-gb-gddr5-128-bit-7680-x-4320-pixels-pci-express-x16-3.0-29138

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 4 Aralık 2019; 10:42:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: türkerrr

iddaa etmiyorum her türlü incelemede oyunda o kart senin karttan çok daha güçlü sıfır ve taksit imkanı var. donanım hakkında bilgin epey azmış.

Boss Bilgisayar
    Hocam bir düşmanlığımız var da benim mi haberim yok ? Evinizi, arsanızı elinizden mi aldım ? Kartın fiyatı 1250 liraysa, ikinci elini 850 liraya satmaya çalışıyorsam suçlu mu oldum ? Lütfen yorum yapmayın rica ediyorum, farkındayım piyasadaki bu pahalılıktan rahatsızsınız fakât bu rahatsızlığı dile getireceğiniz yer burası değil. Ben ekonomi bakanı mıyım, cumhurbaşkanı mıyım ? Cumhurbaşkanlığına dilekçe falan yazın yani, ben değilim sizin sitem edeceğiniz kişi. Kart bana da 1250, size de 1250. Bunun tartışacak bir yanı yok. Vallahi kusuruma da bakmayın sizi üzdüm galiba kartımı 850 liraya koyarak buraya. Özür dilerim. Parayı çöpte toplamadım hepimiz gibi kazandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobisto -- 4 Aralık 2019; 12:18:55 >

• Merhabalar, pazarlık düşünüyorsanız lütfen DM atın.

Orijinalden alıntı: tobisto

Hocam bir düşmanlığımız var da benim mi haberim yok ? Evinizi, arsanızı elinizden mi aldım ? Kartın fiyatı 1250 liraysa, ikinci elini 850 liraya satmaya çalışıyorsam suçlu mu oldum ? Lütfen yorum yapmayın rica ediyorum, farkındayım piyasadaki bu pahalılıktan rahatsızsınız fakât bu rahatsızlığı dile getireceğiniz yer burası değil. Ben ekonomi bakanı mıyım, cumhurbaşkanı mıyım ? Cumhurbaşkanlığına dilekçe falan yazın yani, ben değilim sizin sitem edeceğiniz kişi. Kart bana da 1250, size de 1250. Bunun tartışacak bir yanı yok. Vallahi kusuruma da bakmayın sizi üzdüm galiba kartımı 850 liraya koyarak buraya. Özür dilerim. Parayı çöpte toplamadım hepimiz gibi kazandım.

Alıntıları Göster
    kimsenin kimseye düşmanlığı falan yok fiyat araştırması yapın sıfırı 2000 lira da olsa bu ürünün ederi belli, daha 6 ay önce 4 gb çift fanlı modelini 750 liraya aldım 3 sene daha garantisi var

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam öyleyse bu kart da 1250 tl ye satılıyor.
    www.vatanbilgisayar.com
    Asus GTX660 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/gtx660-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

Ama ben bu kartı 290TL ye sattım. Enayi miyim?

Sadece sizi aydınlatmak istiyorum. 2. Elde ürünlerin performansına bakılır. Ve yeni modeller çıktıkca ki bu modeller genelde önceki model ile aynı fiyata ve performans artışı ile çıkar, eski modellerin değeri azalır. Bu yüzden bu kartı 850 TL'ye satamazsınız çünkü ederi bu değildir. İyi forumlar.

• anewage kullanıcısına yanıt
    Stokta olmayan bilmem kaç yıllık kartla her yerde satılan kartı mı karşılaştırdın, ben mi yanlış görüyorum ? :) Hocam çıkın dışarıya sevgilinizle Bebek'te bir kahve falan için, gezin dolaşın lütfen. Kimin neyi hangi fiyatta sattığı alıcıyı ve satıcıyı ilgilendirir. Arkadaş selam verdik, borçlu çıktık.

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Hiç kimseye yararı olmayan bu yorumunuz için teşekkürler İsmail Bey.

• quote:

Hiç kimseye yararı olmayan bu yorumunuz için teşekkürler İsmail Bey.
    vakit kaybısın cidden, sana kolay gelsin ilan güncelleme işinde

• tobisto kullanıcısına yanıt
    aynı fiyata üst model olan gtx 1060 satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.