Şimdi Ara

ASUS PG221 ? HP W2207H ? HP 2408 ?HP W2408H ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hangisi alınır?Kullanım amacı foto ,film, tv ve masaüstü.

ASUS PG221
    HP W2207H
    HP W2408

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B H D R -- 21 Mayıs 2008; 10:52:22 >

• hp 22 tabiki 24 biraz gereksiz büyük olur gibi me geliyor
  • bende 2207 kullanıyorum

parlak ekran olması süper cam gibi görünytü hissi var

ama direkt ışık almamlı yoksa parlıyor
  • tabiki hp ama boyutu sana kalmış ben 22 olandan alacağım ama fiyat farkını veriririm full hd çözünürlükle monitör kullanırım dersenki bence bir fark olmaz o kadar fazla ama sen kararını ver 24 al ama hp al
  • vatanbilgisayar da görmüştüm. hp'lerde görüntü süper. uzaktan hayran kalmıştım. nasıl bir monitör bu kadar güzel görüntü verebilir diye. o günde LCD TV almaya gitmiştim içimde kalmıştı :D
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B H D R -- 13 Mayıs 2008; 11:14:03 >
  • Üsküdar Gold Asus PW201 480YTL Hemde 6 taksit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP ZR2440w incelemesi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pg221 şatafatından dolayı fiyatı yüksek, görüntüsüde hp kadar net değil. kullanıma göre 2 yada 24 hp iyidir.
  • Merhaba ,ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Hp w2408h aldım ilk kurulumda kırmızı renklerle ilgili problem vardı (turuncuya yakın gösteriyordu)Hp servisle görüştüğümde işletim sisteminden kaynaklı olabileceği söylendi,bende vista 64 ü tekrar yükledim problem ortadan kalktı.
    İlk moral bozukluğunu atlattıktan sonraki izlenimlerim
    +yönleri

24" büyüklük olarak bence kararında bir ölçü, daha büyük ekran masaüstü kullanım için zor olur

parlak ekran olması görüntüye ayrı bir keyif katıyor,

film ve fotoda başarılı ,masaüstü kullanımında çok başarılı

hdmi ve vga baglantı desteklemesi (ekran kartım x1900gt dvi to hdmi kablo ve dvi to hdmi

adaptör+hdmi kablo kullanımında hiçbir sıkıntı olmadı her ikiside yeterli kalitede ,dvi to D-sub adaptör kullanımındada rahatsız edici görüntü kaybı oluşmadı)

ışık sensörü mevcut, ortam ışıgına göre parlaklığı otomatik ayarlayabiliyor

yükseklik ve egim ayarı çok kolay yapılıyor

-yönleri

görüş açısı yeterli değil (neticede tn panel) ,önceki mönitörüm samsung 770p pva panele göre bakış açısı çok kısıtlı zamanla alışırım herhalde,

kablo baglantı yerleri kötü ha deyince kablo değiştirmek kolay olmuyor(ekran yanındaki usb portları hariç,

üzerindeki hoparlörler çok zayıf kalitesiz

internetten driver ı aradıgınızda w2408h olarak bulamıyor, mevcut olan w2408 modeli için ama vista problem çıkarmadan w2408 sürücüsünü kabul ediyor.

sonuç iyibir alışveriş yaptığımı düşünüyorum ve monitörden çok memnunum.Tn panel olmasa çok daha keyifli olacaktı kuşkusuz .O zamanda rakkam çok daha uçuk olacaktı.

Oyun oynamadığım için bu konuda bir şey söyliyemiyeceğim.

Ölü piksel şansa çıkmadı, ama satınalma aşamasında kontrol yaptıramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B H D R -- 21 Mayıs 2008; 12:40:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.