ÜRÜN ÇOK TEMİZ KULLANILMIŞTIR VE HİÇ BİR SORUNU KESİNLİKLE YOKTUR. (ölü pixel falan asla yoktur) alalı yaklaşık 1 yıl oldu garantisi devam ediyo ama belgesi nerde bulamadım bulunca onuda eklıcem.. kutusu falan herşeyi var Teknik Özellikler Panel Tipi: TFT Lcd Panel Boyutu: 19" Max. Çözünürlük: SXGA 1280x1024 Nokta Aralığı: 0.294mm Parlaklık: 300cd/㎡ (typi.), 320cd/㎡ (max.) Kontrast Oranı: 800:1 Bakış Açısı (CR≧10): 160°(H)/ 160°(V) Renk: 16.2 M Tepki Süresi: 2ms (griden griye) ZBD (Zero Bright Dot): Var SPLENDID™ Video Intelligenct Tek.: Var Trace Free Teknolojisi : Var Video Ayarı Mod Seçimi: 5 mod (Standart, Tiyatro, Oyun, Gece Görüşü, Görünüm) Ten Rengi Seçimi: 3 mod (Doğal, Kızıl, Sarışın) Renk Isısı Seçimi: 5 mod (Serin, Normal, Sıcak, sRGB, Kullanıcı) 1.3M Piksel Webcam (üzerinde): Var (Ayarlanabilir) Stereo Speaker (üzerinde): 5W x 2 Woofer: 15W (ASUS Power Bass sistem) SRS TruSurround XT™ - Dialog Clarity™: Var SRS TruSurround XT™ - TruSurround™ (6.1 CH surround ses): Var SRS TruSurround XT™ - TruBass™ (surround bass): Var SRS TruSurround XT™ - WOW™(3D stereo ses): Var Ses Ayarı Mod Seçimi: 5 mod (Standart, Stratejik Oyun, Dövüş Oyunu, Tiyatro, Muzik) Melodi (Güç açık/kapalı ve tuş kontrol melodileri): Var Dijital Giriş: 24-Pin DVI-D Analog Giriş: 15-Pin D-Sub Ses Giriş: 3.5mm Mini-jack Mikrofon Girişi: 3.5mm Mini-jack Kulaklık Girişi: 3.5mm Mini-jack USB 2.0 port: 3 port Siyah+ Gümüş Power LED Mavi (açık) / Kehribar (kapalı) Eğim: -5° ~ +25° Dönüş: -60° ~ +60° Montaj (Standart VESA) Kensington kilidi Güç kaynağı: DC: 100~240V Güç tiketimi: Açık: <90W, Kapalı: <2W Net Ağırlık (ortalama): 10.5 kg Brüt Ağırlık (ortalama): 13.0 kg Boyutlar (mm) G x Y x D: 444.9mm x 463.4 mm x 240.0 mm
Kusura bakma dostum ama kimse kalkıpta 450ytlyi biranda veremez ayrıca helehele ER!sin!.1 ayda Kullanmış olsanızda kimse 450ytl vermez ki bir zamanlar 400ytlye veren vardı fakat satılmamıştı.
quote:
Orjinalden alıntı: AtiMX4
Kusura bakma dostum ama kimse kalkıpta 450ytlyi biranda veremez ayrıca helehele ER!sin!.1 ayda Kullanmış olsanızda kimse 450ytl vermez ki bir zamanlar 400ytlye veren vardı fakat satılmamıştı.
valla burası askeriye değil yok ersin yok yarbaysın almakta çekınenler için başka site üzerinden satıyorum ve bir nokta daha bunu diyen bir öğretmen
ben nerden bileyim senin öğretmen veya başka birşey olduğunu...askeriye olmayabilir ama burasıda rütbeye göre hareket ediyr.kim daha çok rütbeli veya referanslıysa ona göre hareket edilir güven daha fazlalaşır.
quote:
Orjinalden alıntı: AtiMX4
ben nerden bileyim senin öğretmen veya başka birşey olduğunu...askeriye olmayabilir ama burasıda rütbeye göre hareket ediyr.kim daha çok rütbeli veya referanslıysa ona göre hareket edilir güven daha fazlalaşır.
almaya niyetin varsa, aracı bir site aracılığıyla satabilirim ama ordada %10 gibi komısyon alıyorlar.
benım monıtorun 22" olanı bana hava mı yapıyon, benım alacağı duysan dudakların uçuklar ama ne gerek var şaka olarak söyledim alınma.. o monıtorden almayı düşünüyodum ama full hd değil derken başka bi model alcam