Şimdi Ara

ASUS PG191===OYUN CANAVARI MONiTÖR==

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Elazığ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÜRÜN ÇOK TEMİZ KULLANILMIŞTIR VE HİÇ BİR SORUNU KESİNLİKLE YOKTUR. (ölü pixel falan asla yoktur) alalı yaklaşık 1 yıl oldu garantisi devam ediyo ama belgesi nerde bulamadım bulunca onuda eklıcem.. kutusu falan herşeyi var
    Teknik Özellikler
    Panel Tipi: TFT Lcd
    Panel Boyutu: 19"
    Max. Çözünürlük: SXGA 1280x1024
    Nokta Aralığı: 0.294mm
    Parlaklık: 300cd/㎡ (typi.), 320cd/㎡ (max.)
    Kontrast Oranı: 800:1
    Bakış Açısı (CR≧10): 160°(H)/ 160°(V)
    Renk: 16.2 M
    Tepki Süresi: 2ms (griden griye)
    ZBD (Zero Bright Dot): Var
    SPLENDID™ Video Intelligenct Tek.: Var
    Trace Free Teknolojisi : Var
    Video Ayarı Mod Seçimi: 5 mod (Standart, Tiyatro, Oyun, Gece Görüşü, Görünüm)
    Ten Rengi Seçimi: 3 mod (Doğal, Kızıl, Sarışın)
    Renk Isısı Seçimi: 5 mod (Serin, Normal, Sıcak, sRGB, Kullanıcı)
    1.3M Piksel Webcam (üzerinde): Var (Ayarlanabilir)
    Stereo Speaker (üzerinde): 5W x 2
    Woofer: 15W (ASUS Power Bass sistem)
    SRS TruSurround XT™ - Dialog Clarity™: Var
    SRS TruSurround XT™ - TruSurround™ (6.1 CH surround ses): Var
    SRS TruSurround XT™ - TruBass™ (surround bass): Var
    SRS TruSurround XT™ - WOW™(3D stereo ses): Var
    Ses Ayarı Mod Seçimi: 5 mod (Standart, Stratejik Oyun, Dövüş Oyunu, Tiyatro, Muzik)
    Melodi (Güç açık/kapalı ve tuş kontrol melodileri): Var
    Dijital Giriş: 24-Pin DVI-D
    Analog Giriş: 15-Pin D-Sub
    Ses Giriş: 3.5mm Mini-jack
    Mikrofon Girişi: 3.5mm Mini-jack
    Kulaklık Girişi: 3.5mm Mini-jack
    USB 2.0 port: 3 port
    Siyah+ Gümüş
    Power LED
    Mavi (açık) / Kehribar (kapalı)
    Eğim: -5° ~ +25°
    Dönüş: -60° ~ +60°
    Montaj (Standart VESA)
    Kensington kilidi
    Güç kaynağı: DC: 100~240V
    Güç tiketimi: Açık: <90W, Kapalı: <2W
    Net Ağırlık (ortalama): 10.5 kg
    Brüt Ağırlık (ortalama): 13.0 kg
    Boyutlar (mm) G x Y x D: 444.9mm x 463.4 mm x 240.0 mm

Kalite Standartları

Energy Star, UL/cUL, CB, CE, FCC, CCC, BSMI, Gost-R, C-Tick, VCCI, MIC, YeşilASUS(RoHS uyumlu), WEEE

İstediğim fiyat 450 ytl kargo size ait.. piyasada sıfırı 690-730 ytl gibi düşünürsek gayet uygun

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Kusura bakma dostum ama kimse kalkıpta 450ytlyi biranda veremez ayrıca helehele ER!sin!.1 ayda Kullanmış olsanızda kimse 450ytl vermez ki bir zamanlar 400ytlye veren vardı fakat satılmamıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtiMX4

Kusura bakma dostum ama kimse kalkıpta 450ytlyi biranda veremez ayrıca helehele ER!sin!.1 ayda Kullanmış olsanızda kimse 450ytl vermez ki bir zamanlar 400ytlye veren vardı fakat satılmamıştı.

valla burası askeriye değil yok ersin yok yarbaysın almakta çekınenler için başka site üzerinden satıyorum ve bir nokta daha bunu diyen bir öğretmen
  • ben nerden bileyim senin öğretmen veya başka birşey olduğunu...askeriye olmayabilir ama burasıda rütbeye göre hareket ediyr.kim daha çok rütbeli veya referanslıysa ona göre hareket edilir güven daha fazlalaşır.
  • quote:

ben nerden bileyim senin öğretmen veya başka birşey olduğunu...askeriye olmayabilir ama burasıda rütbeye göre hareket ediyr.kim daha çok rütbeli veya referanslıysa ona göre hareket edilir güven daha fazlalaşır.

almaya niyetin varsa, aracı bir site aracılığıyla satabilirim ama ordada %10 gibi komısyon alıyorlar.
  • http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=550&l4=0&model=1707&modelmenu=1 benim bundan var sence gerek var mı senin monitöre????
  • quote:

http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=550&l4=0&model=1707&modelmenu=1 benim bundan var sence gerek var mı senin monitöre????

benım monıtorun 22" olanı bana hava mı yapıyon, benım alacağı duysan dudakların uçuklar ama ne gerek var şaka olarak söyledim alınma.. o monıtorden almayı düşünüyodum ama full hd değil derken başka bi model alcam

• bende 26" almasını bilirdim ama sırf oyun için düşündüğüm için bu monitör gayet iyi geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.