Şimdi Ara

Vivo X50 Lite 128 GB -SIFIR,128 GB-2700 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Elazığ İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Ürün sıfır, jelatinli ve Türkiye garantilidir. Siyah rengi vardır.

    vivo X50 Lite 128 GB (Vivo Türkiye Garantili)



    vivo X50 Lite 128 GB Özellikleri


    Teknoloji her geçen gün gelişiyor, değişiyor ve yenileniyor. Yenilenen bu teknolojinin en somut örneklerinden biri ise akıllı telefonlar. Kamera teknolojileriyle, gelişmiş sistem özellikleriyle akıllı telefon modelleri kullanıcılara büyük kolaylık sunuyor. Vivo X50 Lite ise sahip olduğu tüm teknolojiler sayesinde akıllı telefonlar arasında ilk sıralarda yerini alıyor. Gelişen teknolojiyi en iyi şekilde kullanıcılarına yansıtan Vivo X50 Lite modelleri, üst düzey kamera özellikleri sayesinde neredeyse profesyonel fotoğraf ve video çekimleri yapabilmenize olanak tanıyor. Gelişmiş temel donanım özellikleriyle hızlılık ve verimlilik konusunda benzersiz bir performans ortaya koyan Vivo X50 Lite, modern tasarımıyla da göz dolduruyor. Geniş RAM ve ROM kapasitesi, gelişmiş işlemcisi, yeni nesil işletim sistemi ve çok daha fazlasıyla Vivo X50 Lite, beklentilerinizden çok daha fazlasını sizlere sunmayı başarıyor.

    Vivo X50 Lite'ın Kullanıcılarına Sunduğu Yeni Nesil Teknolojiler

    Vivo X50 Lite, 16 MP ön kamerası ve 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP arka kameralarıyla benzersiz kareler yakalayabilmenize olanak tanıyor. Kameralarında yer alan yenilikçi özellikleriyle ürün, anılarınızı en net ve en canlı hâlleriyle saklayabilmenize yardımcı oluyor.
    Ürün, 128 GB ROM kapasitesine sahip olduğundan verilerinizi güvenle saklayabilmenize imkan tanıyor. Geniş dahili depolama kapasitesi, fotoğraflarınızın, videolarınızın, uygulamalarınızın ve diğer tüm belgelerinizin elinizin altında olmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda ürün, ek kapasiteye ihtiyacınız olduğu zaman harici depolama alanı da sunuyor.
    4500 mAh batarya kapasitesi sayesinde Vivo X50 Lite, gün içerisinde sürekli priz arama problemini tamamıyla ortadan kaldırıyor. Gün boyu kesintisiz bir kullanım imkanı ortaya koyan ürün, hızlı şarj desteğiyle ise en kısıtlı zamanlarınızda bile şarjınızı doldurabilmenize imkan sağlıyor. Vivo X50 Lite ile böylece şarjınızın bitmesinden korkmanıza hiçbir zaman gerek kalmıyor.
    6.38 inç genişliğindeki ekranıyla sınırları ortadan kaldıran ürün, içeriklerinizi daha keyifle görüntüleyebilmenize; oyunlarınızdan daha fazla verim alabilmenize katkı sunuyor. Geniş ekranının yanı sıra ürün, güçlü ekran teknolojileri ve AMOLED özelliğiyle ise görüntülerdeki tüm ayrıntıları en net şekilde görebilmenize yardımcı oluyor.
    Yalnızca 190 gram ağrılığında olan Vivo X50 Lite, kullanım sırasında sizi yormuyor ve elinizi ağrıtmıyor. Ağırlığının yanı sıra Vivo X50 Lite, modern tasarımı, yenilikçi görünümü ve benzersiz renkleriyle de dikkatleri üzerine topluyor.
    Öne Çıkan Benzersiz Teknik Özellikler ve Çok Daha Fazlası

    Ekran Özellikleri 6.38 inç Super AMOLED ekran
    RAM ve Dahili Depolama Kapasitesi: 8 GB RAM - 128 GB ROM
    İşletim Sistemi: Funtouch OS 10 (Android 10)
    Kamera Özellikleri: 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP arka kameralar ve 16 MP ön kamera
    Vivo X50 Lite özellikleri ve tasarımıyla göz dolduruyor. Ürün, gelişmiş işletim sistemi sayesinde son derece kolay kullanımlı bir kullanıcı arayüzü ortaya koyuyor. İşletim sisteminin sunduğu ana ekrana entegre edilmiş yerleşik uygulamalar ise üründen aldığınız verimi ikiye katlıyor. Bu uygulamalar, gün içerisinde ihtiyaç duyabileceğiniz birçok veriyi sizlere sunuyor. İşletim sisteminin yanı sıra ürün, yenilikçi işlemcisi ve işlemci teknolojileriyle hızını artırıyor ve çalışma performansını iyileştiriyor. Bu sayede en zorlu işlemleriniz sırasında bile telefonunuz performansını hiçbir şekilde düşürmüyor.

    Gelişmiş ekran özellikleri sayesinde Vivo akıllı telefon, oyunlarınızı oynarken ve videolarınızı izlerken daha fazla keyif alabilmenize olanak tanıyor. En zorlu oyun grafikleri sırasında bile donmalar ve kesilmeler meydana getirmeyen ürün, görüntülerdeki en küçük ayrıntıları bile gözler önüne seriyor. Ürünün geniş ekranı ve ince çerçevesi ise sınırları tamamen ortadan kaldırıyor ve yalnızca ekrana odaklanmanıza yardımcı oluyor.

    Vivo X50 Lite, çeşitli bağlantı noktaları sayesinde diğer cihazlarınızla etkileşim kurabilmenize ve internet ağlarına katılabilmenize imkan sağlıyor. Böylece diğer akıllı telefonlar, bilgisayarlar ve televizyonlarla veri alışverişi yapabilir; Wi-Fi ağlarına bağlanarak internette gezinebilirsiniz.

    Çift SIM desteği, micro SD kart özelliği, çeşitli sensörleri, parmak izi okuma teknolojisi ve çok daha fazlasıyla Vivo X50 Lite, günlük hayatınızın en iyi kurtarıcılarından biri olmaya aday.

    Ürünün Kutusunun İçerisinde Bulunan Tüm Ürünler

    Vivo X50 Lite'ın kutusunun içerisinde yenilikçi akıllı telefonunuz ve akıllı telefonunuzu güvenle kullanabilmenize olanak tanıyan çeşitli ürünler ve belgeler bulunuyor. Bu ürünlerden biri olan kulaklık ile müziklerinizi dinleyebilir, telefon görüşmeleri yapabilir ve videolar izleyebilirsiniz. Son derece pürüzsüz sesler sunan bu kulaklık sayesinde oyunlarınızı oynamak da daha keyifli bir hâle geliyor.

    USB güç adaptörü sayesinde akıllı telefonunuzu kolayca şarj edebilirsiniz. USB kablosu ise adaptör ile telefonunuz arasındaki bağlantıyı kurmanıza ve aynı zamanda diğer cihazlarınızla kablolu bağlantılar yapabilmenize olanak tanıyor.

    Hızlı kullanım kılavuzu, telefonunuzu kurulum aşamasında kolayca kullanıma hazır hâle getirebilmenize yardımcı oluyor. SIM ejektör ise SIM kartınızı yuvaya yerleştirebilmenize imkan sağlıyor.

    Aynı zamanda kutu içerisinde yer alan koruyucu kılıf ve koruyucu film sayesinde telefonunuzun arka kapağını ve camını darbelere karşı koruma altına alabilirsiniz. Garanti belgesini kullanarak ise herhangi bir problemle karşılaştığınızda teknik destekten faydalanabilirsinizVivo X50 Lite 128 GB -SIFIR,128 GB-2700 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEBAL -- 11 Aralık 2020; 0:17:40 >







  • hâlâ satılık mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.