Şimdi Ara

ASUS PARA İADE PROMOSYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi ASUS ve MSI anakart promosyonları var. MSI da sadece anakart almak yetiyor ancak Asus'da 8.nesil bir işlemciyle beraber alınca para iadesi yapılıyor. Bende zaten i7 8700K alacağım ancak sorum şu. Projeye katılan belli başlı siteler için geçerli bu promosyonlar.
    KATILAN BAYİLER:
    Adeks
    bizdehesaplı
    Ebrar
    Eksen
    Gamekstra
    Hepsiburada
    incehesap
    inventus
    itopya
    medimarkt
    Phoenix
    QP
    sanalmarketim
    sinerji
    teknobiyotik
    tekra market
    vatan

Katılan bayiler bunlar sorum ise şu. Ben illaki 2'sinide aynı yerden almak zorunda mıyım. Örneğin anakartı sinerjiden alsam işlemciyi teknobiyotikten alsam yinede geçerli oluyor mu kampanya? Net bir bilgisi olan var mı

• Buna nasıl katılabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus hayatta almam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandan i5 8600k ve asus tuf z370 plus gaming anakart aldım.
    normalde 115 lira para iadesi vardı. vatan'ın para iadesinden haberi yok, asusla konuşuyorum satın aldığınız yer para iadesi yapacak diyor. kısacası hala alamadım paramı. iki firma da topu birbirine atıyor. kısacası bunların ne halt yedikleri belli değil çok da bel bağlamayın bu promosyona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 12 Şubat 2018; 18:42:35 >
  • incehesaptan işlemci ve anakart aldım , asus sitesinden bildirim yaptım ve 160tl para iadesi asusun sitesinde onaylı gösteriyor ama hala gelmedi , ne zaman geleceğini nasıl öğrenebilirim?
  • Bununla ilgili Asusun promosyon ekibine attığım maile Almanya ofisinden yanıt geldi. Genelde ödemelerin başvurudan sonra 60 gün içinde yapıldığını söylediler. Şubat 15 te başvurmştum bende. Gelen giden yok henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da hala iade gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada dan tv alım-iade
    9 yıl önce açıldı
    amazon hediye kartı
    3 yıl önce açıldı
    Amazon Hediye Kartı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.