Şimdi Ara

ASUS PA246Q P-IPS PANEL inceleme (Renklerin Efendisi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
4
Favori
19.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mynisan

quote:

Orijinalden alıntı: ismmael

@mynisan bugun Bostancı vatandan aldım internet sitelerinde gözükmüyor ancak vatanı aradım bostancı şubesinde 4adet olduğunu sölediler istersen iadesini yapıp istediğin şubeye transfer edip alabilirsin

İadesini yaptım fakat ürün şu an 1650 tl 'den satılıyor. %30 hediye çeki kampanyası yapmışlar. Şimdi almalı mı almamalı mı diye düşünüyorum. Üstelik Worldcard limitim de doldu. Ben iyice patates oldum anlayacağın.

stokta görünmüyorki bu monitör
  • ayrıca p-ıps deniyor bu monitör için

h-ıps veya s-ıps lerden farkı nedir acaba

dellin aynı fiyatlara satılan u2410 modeli ile kıyaslarsak ne fark vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

ayrıca p-ıps deniyor bu monitör için

h-ıps veya s-ıps lerden farkı nedir acaba

dellin aynı fiyatlara satılan u2410 modeli ile kıyaslarsak ne fark vardır

Evet Asus PA246Q p-ips panel bir monitör Dell u2410 modeli de h-ips panel kullanıyor esasında p-ips panel h-ips alt kolu gibi düşünülebilir lakin p-ips panel h-ips in geliştirilmiş yeni teknolojisidir. Asus PA246Q dell u2410 ona göre daha yeni teknoloji içeren bir monitördür fiyat ve de performans olarak en sıkı rakibidir. Açıkcası ben Asus u almadan önce kafamdaki tek rakip Dell u2410 idi. Fakat Asus bazı konularda tercih sebebim olmuştur. Kullandığı teknolojinin daha yeni olması Pivot özelliği ve bir kaç ufak ayrıntı dışında baktığım bütün yabancı sitelerde daha iyi score almış olması tercihimi Asus yaptı.

• Adamlar %25 kampanya yerine %30 hediye çeki kampanyası yaptılar. Küfür edesim var Vatan'a.

Bir monitör aldım, dengem bozuldu. İade ettim, bu sefer yeni monitörü alamıyorum.

1660 tl monitör yuh.
  • quote:

Adamlar %25 kampanya yerine %30 hediye çeki kampanyası yaptılar. Küfür edesim var Vatan'a.

Bir monitör aldım, dengem bozuldu. İade ettim, bu sefer yeni monitörü alamıyorum.

1660 tl monitör yuh.

bende geçen hafta asus ml229 ıps aldım tn arasında renk konusunda fark yok gibi geri iade ettim . kupon verdiler fakat bu haftaki indirim hiç iyi değil bir hafta daha beklicez:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

bende aldım arkadaşlar. vatanda özel bir indirim vardı yine sözde %25. 1250 liraya geldi.
    önceki monitörüme oranla çok büyük ve parlak.

ilk önce ölü piksel testi yaptık bir tane çıktı. depodan bir tane daha getirdiler ve sorunsuzdu.

Allah allah ben 15'ndie gittiğimde topkapı vatanda böyle bir kampanya yoktu???

özel bir kampanya yapmışlar. bir kod yayınlamışlar sabah sitede. ne kadar kişinin o saatte siteyi takip ettiğini ölçmek için herhalde. o kodu kasada alışverişte söyleyince indirim yapıyorlardı. herkes bilmiyordu yani. bende forumda sıcak fırsatlarda gördüm akşam vakti.

internet sitesinde gözükmüyor ama bostancı mağazasında benim gördüğüm en az 3 tane daha vardı.

bu arada monitör harika. tn panellere göre bariz renklerde fark var. en çok pivot ayağı hoşuma gitti. her şekle geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 17 Aralık 2011; 21:55:16 >

• Bende beğendim
  • quote:

Adamlar %25 kampanya yerine %30 hediye çeki kampanyası yaptılar. Küfür edesim var Vatan'a.

1660 tl monitör yuh.

Bence 1500tl gördü mü bu monitörü kaçırma genede beklemek istersen ilerki zamanda illaki düşecektir fiyatı
  • @şubat anladığım kadarıyla gerçek farkı anlamak için Asus PA246Q almak gerekiyor eğer alırsan farkını bizlere paylaşmanda fayda var.

@emreee85 Hadi hayırlı olsun tekrardan Bahsettiğim gibi pivot özelliği çok kullanışlı ve de güzel sanırım bunu sende tecrübe ettin. Bu arada Oyun performansını denediysen benden farklı olarak bir ghostin hissettin mi eğer tn panel ile birlikte kullanıyorsan bu iki monitör arasında sana farklı gözüken bir durum oldu mu? Bu Asus yarış atı gibi her geçen gün değeri artıyor sanki

@alperafsin arkadaşım monitörü sende aldın sanırım hayırlı olsun izlenimlerini paylaşırsan başka arkadaşlarda faydalanırlar.

• Bu monitörü almak için Bostancı'ya giden arkadaş, bir monitörde test ettiklerinde ölü piksel çıktığını söyledi diye hatırlıyorum. Benim aldığım 238Q yine sorunlu çıktı. Bu kadar üst segment bir monitör neden bu kadar çok fazla hatalı ürüne sahip anlamak zor.

Ben monitör konusunda henüz karar vermedim, veremedim, iadeden kaynaklı ödeme bakiyeme geçti fakat, o kadar çok fazla para verip de monitör almak istemiyorum.

1200 tl'ye alma şansı varken alsaydım keşke diyorum şu an ama..

Bostancıda kalan 2 monitörden birini aldın diyelim, hop yine bir hata çıktı üründe ne yapacaksın bu durumda diye soruyorum kendime.

Sıkıldım açıkcası hevesimi kaçırdım.
  • Elinize, emeğinize sağlık.
  • quote:

Bu monitörü almak için Bostancı'ya giden arkadaş, bir monitörde test ettiklerinde ölü piksel çıktığını söyledi diye hatırlıyorum. Benim aldığım 238Q yine sorunlu çıktı. Bu kadar üst segment bir monitör neden bu kadar çok fazla hatalı ürüne sahip anlamak zor.

Ben monitör konusunda henüz karar vermedim, veremedim, iadeden kaynaklı ödeme bakiyeme geçti fakat, o kadar çok fazla para verip de monitör almak istemiyorum.

1200 tl'ye alma şansı varken alsaydım keşke diyorum şu an ama..

Bostancıda kalan 2 monitörden birini aldın diyelim, hop yine bir hata çıktı üründe ne yapacaksın bu durumda diye soruyorum kendime.

Sıkıldım açıkcası hevesimi kaçırdım.

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Lakin monitör almak biraz sıkıntılı bir iş ama bir o kadarda önemli hem görselik bakımından hemde sağlık bakımından önemli 2 aydır yaptığım araştırmalar neticesinde şu sonuca vardım. Eğer aradığınız şey kalite fark edilebilir ölçüde farklı güzel görüntü ise bütçenize göre

2100-1900tl arası en iyi seçim Dell u2711 modeli tartışmasız ve de bu konuda rakipsiz diyebilirim.

1600-1200tl arasında en iyi seçim Asus PA246Q ve Dell u2410 iki iki monitörde bu segmenteki en iyiler

1000-700tl arası açıcası bu aradaki ıps panelleri benim şahsi görüşüm gereksiz çünkü bu aralıktaki ips panellerin performansları LG IPS236V IPS çokta farklı değil bu yüzden 650tl civarındaki fiyatıyla uygun fiyatlı alınabilecek en iyi çözümlerden biri

• quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Elinize, emeğinize sağlık.

Üstüme alındım ama teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRendersson -- 17 Aralık 2011; 23:53:18 >
  • bu monitörde ışık sızması sorunu yaşayan varmı acaba
  • bu monitör led mi lcd mi acaba

kasası baya kalın

ama led olduğuna dair bi ibare yok sitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bu monitör led mi lcd mi acaba

kasası baya kalın

ama led olduğuna dair bi ibare yok sitede

Backlight Bleedin yani ışık sızma sorunu şükür ki yok

Bu monitör LCD teknolojisi kullanıyor o yüzden biraz balık etli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRendersson -- 18 Aralık 2011; 12:51:03 >
  • evet biraz araştırınca lcd olduğunu farkettim

arkadaşa söyledim cihazları

asus veya dell u2410 arasında bir seçim yapıcağız

16/10 oranına sahip pekde b iseçenek kalmadı zaten bu özellik ve fiyatlarda

hpler gereksiz pahalı kalıyor bu özelliklerdeki modelleri
  • Asus ile Dell arasında kalmanız normal biraz araştırınca bu iki monitör diğer rakiplerinin önüne çıkıyor Dell almış bir kişiye de kötü tercih yapmış diyemem çünkü performans olarak ta birbirine yakın monitörler yabancı sitelerde bu iki monitörü de görmüş kullanmış kişilerin söylediklerinden şu sonuç çıkıyor. Dell u2410 monitörü 2009 yılında çıkmış bir monitör bu yüzden kullanıcısı Asus a oranla çok daha fazla ve genelde yorum yapanların büyük kısmı dell kullanıcısı tarafsız gördüğüm kişilerin yorumlarında Asus daha yeni bir teknoloji ürünü olan p-ips paneli sayesinde renk konusunda ufakta olsa dell göre 1 adım önde gösteriyorlar ayrıca dell kullanıcılarının en çok savundukları konu şu birbirine çok yakın performansta olan bu iki monitörden Asus önde olması o kadar önemli değil çünkü bu fark için 60-80 dolar daha fazla vermek istemeyenler mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrRendersson

Asus ile Dell arasında kalmanız normal biraz araştırınca bu iki monitör diğer rakiplerinin önüne çıkıyor Dell almış bir kişiye de kötü tercih yapmış diyemem çünkü performans olarak ta birbirine yakın monitörler yabancı sitelerde bu iki monitörü de görmüş kullanmış kişilerin söylediklerinden şu sonuç çıkıyor. Dell u2410 monitörü 2009 yılında çıkmış bir monitör bu yüzden kullanıcısı Asus a oranla çok daha fazla ve genelde yorum yapanların büyük kısmı dell kullanıcısı tarafsız gördüğüm kişilerin yorumlarında Asus daha yeni bir teknoloji ürünü olan p-ips paneli sayesinde renk konusunda ufakta olsa dell göre 1 adım önde gösteriyorlar ayrıca dell kullanıcılarının en çok savundukları konu şu birbirine çok yakın performansta olan bu iki monitörden Asus önde olması o kadar önemli değil çünkü bu fark için 60-80 dolar daha fazla vermek istemeyenler mevcut.

Güzel özetlemişsin.
    Merak ettim, neden bu üst segment monitör Asus'dan bahsediyorum, yeni bir model olmasına rağmen lcd olarak üretlimiş, neden led değil.
    pa238q led pa246q lcd mi..

Benim tarafımdaki gelişmeleri de söyleyeyim bu arada.
    Vatan stok yapmış bu monitöre, forumları da senin başlığını da takip ediyorlar.
    Bu hafta sonu gittiğimde 1400 küsure inmişti monitör %18 kampanyasında inat ettim almadım.
    Bu hafta sonu bir %25 indirim daha yaparlarsa alıcam.
    Ki yapacaklar zaten herkes bu kampanyayı bekliyor.

Ben şimdi iade kuponumu başka bir şey için kullanmalımıyım diye düşünmeye başladım ne yalan söyleyeyim.
    Bu monitör bu fiyatı hak ediyor mu bana beklentilerimi verecekmi, web tasarımı, grafik tasarım ve fotoğraf işleme uygulamalarında bu parayı hak edecek bir fark yaratacak mı emin değilim.

@MrRendersson
    Senin fikirlerine bazı konularda ihtiyaç olacak, gördüğüm kadarıyla, dikkatlisin, objecktifsin ve çok isabetli gözlem yapabiliyorsun. Ben monitörü alırsam sonrasında fikirlerinden yararlanmak isterim. Hem monitör ile ilgili sorularım olursa hemde video motion konusunda.. Tabi sen abartmayın dersen o başka :)

Görüşürüz.
    Unutmadan, bunca zamandır kullanıyorsun monitörü hala aynı fikirdemisin var mı bir sıkıntı :)
    Bekleyelim mi yeni yılı yeni modeller gelir mi :)

• led lerde ışık sızması sorunu olduğu için tasarımcıların pek hoşuna gitmez sanırım bu durum

çünkü sorunsuz olsa bile ekranın heryerinde aynı rengi veremeyebiliyorlar

o yüzden prof kullanıma göre tasarlanan bu ürünler lcd oluyor

diye düşünüyorum

ayrıca vatanın nette görünmüyor bu ürün siz nerde gördünüz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.