Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V LX INTEL Z77 yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS P8Z77-V LX INTEL Z77 . Bugün vatandan sistem topladım anakart olarakta bunu aldım,ellerinde yoktu,pazertesi kargoya verilecek. bir arkadaş kart için aşağıdaki yorumları yaptı,bir kaç şey sordum ama şuan forumda değil herhalde.Bu kartla ilgili bilgi verebilecek kimse varmı?

-asus iyi markadir fakat en kotu anakartindan birini almissin bu anakarti inceledim ses chipseti kotu ethernet controller kotu pasif sogutucu bile yok z77 ancak overclock yetenegi berbat.sli destegi yok intel disindaki kontrolculer diger z77 lere gore daha kotu. Asus alacaksan en az 400 lira vermen lazim anakart icin , acilen onu iade et ve benzer fiyata guzel ozellikleri olan msi al.

-Giris seviyesi z77 karti ama oc potansiyeli berbat kartin faz sayisi dusuk ve pasif sogutucu yok. Kartin avantaji asus kalitesi giris seviyebile olsa z77 olmasi. Ben olsam iptal edip msi alirdim gercekten kotu kart ve k serisi islemciye bu anakart yakismaz.

• orta segmentte bir anakart bana göre 1600 1333 pcı experes 3.0 2.0 2.1 girişleriyle son sistem ekrant kartlarına destek vermesi sata 3 desteğiyle intel core i ailesine hepsine ful tam destek alınacak bir kart orta segmentte tabi
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 28 Temmuz 2013; 1:37:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deaddragon61

orta segmentte bir anakart bana göre 1600 1333 pcı experes 3.0 2.0 2.1 girişleriyle son sistem ekrant kartlarına destek vermesi sata 3 desteğiyle intel core i ailesine hepsine ful tam destek alınacak bir kart orta segmentte tabi

ASUS P8Z77-V LX INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2400MHZ(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 hdMI ANAKART
    INTEL CORE I5 3570K
    ASUS HD7950 DIRECTCU II TOP GDDR5 3GB 384BIT
    ZALMAN Z11 PLUS MIDT ATX SİYAH KASA
    CORSAIR GAMING SERİSİ 80PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI
    KINGSTON 120GB HYPERX 3K SERISI SATA 3.0 CACHE SSD yada Corsair GT serisi
    SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
    ASUS DRW-24B5ST
    XIGMATEK MONO COol FAN KONTROL
    COOLER MASTER BC 120MM MAVİ LED FAN
    GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

Aldığım sistem bu Bilgisayarda en az anladığım iki konudan biri anakart diğeride SSD.
    Sadece tek ekren kartı kullanacağım,Hız aşırtma 1-2 sene düşünmüyorum,sonrasında ihtiyaca göre deneyebilirim(çokta iyi bildiğim bir konu değil ama öğreniriz)
    Sistemin performansını etkileyek kadar kötümü?
    Benim için performansı kadar dayanıklılığıda önemli.Muhtemelen 5-6 sene parça değiştirmeden sistemi kullanmayı düşünüyorum.
    İlk mesajdaki eleştiriler için ne diyorsun, ethernet controller kotu pasif sogutucu bile yok,kartin faz sayisi dusuk,intel disindaki kontrolculer diger z77 lere gore daha kotu.

• Ben inanmıyorum ethernet controlleri vb gibi sorunlar oluşacağına ana kart anketleri sonucu birinci cıkıyor asus sonra gigabyte sonra msı öyle gidiyor bu anakart götürebileceği sene ise taş catlasa 4 4 bucuk senedir. topladığın sistemde iyi bana göre 1600 mhz ram i 5 tabi i 7 daha iyi ama pahalıdır overclock ise işlemcinin önemi daha büyük üzerinde soğutması iyi olması şlazım ama küçük küçük biostan overcloslar yapabilirsin aşırıya kaçmadan işlemci fanı biraz büyük ve pervaneleri ince geniş all daha iyidir sıkıntısız bir sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitelli

O.c. Falan yapmayı düşünüyorsan o anakartı alma
    Z77 ama çok kırpılmış bir kart.
    Asustan da şaşma 100 lira fazla olsun asus olsun.
    Ssd corsair öneririm gs serisi almalısın
    Z11 plus bende kullanıyorum çok yakışıklı ama bir okadarda kullanışaız bir kasa
    Yeni kasa alacak olsam 300r alırdım.
    Neyse hayırlı olsun
    Son bir şey kullanmadım ama aldığın psu için sesli çalışıyor diyorlardı.

Yerine bu anakart olur mu?asus P8Z77-V LE PLUS
  • sanri12 kullanıcısına yanıt
    Dostum sen onu boşver.O anakart senın anakartın aynısı diyebiliriz.Asus anakartlar pahalı olur.İyi bi anakart için en az 400 tl vermen lazım asus'a.Yok ucuz olsun dersen bu anakart güzel olur.

MSI Z77A-G45 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART

400 Lira veririm diyosanda bu ikisi olabilir.

GIGABYTE GA-Z77X-UD3H INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2666MHZ(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

450 Lira verirsen alıcagın anakartların en iyisi olur :

ASUS MAXIMUSVGENE INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2800MHZ(O.C.)SATA 3.0USB 3.0 HDMI ANAKART

Ayrıca samsunda yok diye gidipte kötü modelleri alma.2 Gün geç gelsin bilgisayarın ama iyi parçalar gelsin.Sen istediğin parçaları söyle onlar sana başka mağazadan getirsinler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    ASUS M5A78L-M LX Anakart
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

Dostum sen onu boşver.O anakart senın anakartın aynısı diyebiliriz.Asus anakartlar pahalı olur.İyi bi anakart için en az 400 tl vermen lazım asus'a.Yok ucuz olsun dersen bu anakart güzel olur.

MSI Z77A-G45 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART

400 Lira veririm diyosanda bu ikisi olabilir.

GIGABYTE GA-Z77X-UD3H INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2666MHZ(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

450 Lira verirsen alıcagın anakartların en iyisi olur :

ASUS MAXIMUSVGENE INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2800MHZ(O.C.)SATA 3.0USB 3.0 HDMI ANAKART

Ayrıca samsunda yok diye gidipte kötü modelleri alma.2 Gün geç gelsin bilgisayarın ama iyi parçalar gelsin.Sen istediğin parçaları söyle onlar sana başka mağazadan getirsinler.

İşin Samsun tarafınını geçtim,ASUS P8Z77-V LX bu modeli sen önermiştin,sipariş zaten verdim,pazertesi kargolayacaklar,belki bilgin vardır diye sordum.Gerekirse değiştiririm.

• sanri12 kullanıcısına yanıt
    Anakartın zaten problemli değil.Z77 Çipset daha ne istiyosun o.c ile ugrasmıyacaksın diye o anakartı önerdim.Anakart seni memnun eder ama istiyosan değiştirebilirsin yukarıdaki yazdıklarımla
  • aynı anakart sıfırdan farksız garantili satıyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_78720645/f_//tm.htm#78720645
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.