Şimdi Ara

ASUS P7P55D P55 DDR3 2133MHz (O.C.) Core i5 SOKET LGA1156 ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu anakart hakkında bılgı arıyorum anakart puanınnız 10 uzerınden kac verırdınız bu anakartı alan oldumu yorumlarınızı beklıyorum

• Özellikleri aynı ve daha ucuz oldugu için P55-UD3R al. Üste kalan paraylada diğer bir parcaya yatırım yaparsın, sonuc olarak P55-UD3R ile p7p55d'den daha fazla performans elde edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 12 Aralık 2009; 13:39:10 >
  • aradaki fiyat farkı en iyi ihtimalde 20-25TL hocam. bu arada P55-UD3R de bildiğim kadarıyla Firewire yok.
    Gigabyte kalitesi de Asus'unki gibi tartışılmaz yalnız ben bu 2 modelleri birbirine şahsen rakip görmüyorum.
    tercihim kesinlikle Asus'dan yana, tabii bu ihtiyaçlara göre değişebilir.
    denim için şahsen Firewire önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 14 Aralık 2009; 13:33:16 >
  • ıkı anakart arasında degerlendırme yapcam yorumlarınız ıcın tesekkurler
  • Asus dostum bende alcam kısa bi zamanda bu anakartın pro versiyonunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Asus dostum bende alcam kısa bi zamanda bu anakartın pro versiyonunu

SLİ yapmayacaksan Pro'nun düz p7p55d'den hiçbir farkı yok.
  • P7P55D'nin bence avantajı x21 çarpanını açabiliyor olması, aynı özellik Gigabyte'ta da var mı bilemiyorum ancak voltaj vermeden sadece çarpanı arttırarak 3.2ghz görmek Foxconn soketli anakartlar için sağlıklı bir özellik bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Father Torque
    ben o özelliğin işlemci ile alakalı olduğunu düşünüyordum hocam.
    bunu yapamayan P55 anakartlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 14 Aralık 2009; 13:35:30 >
  • Şu incelemeye bakın arkadaşlar isterseniz;

" 200 Dolar Civarı Üç P55 Anakart İncelendi "

http://www.thgtr.com/anakart/200-dolar-civari-uc-p55-anakart-incelendi/200-dolar-civari-uc-p55-anakart-incelendi

Sonuç:

Hızaşırtma sırasında gerçekleştirdiğimiz kararlılık deneyinde %100 kararlı olarak çalışabilen Asus P7P55D EVO ve Gigabyte P55-UD4P oldu. Bu iki anakarttan da Gigabyte’ın ürünü en yüksek işlemci hızını, en yüksek sistem hızını ve dört bellekle en yüksek bellek frekansını elde etti. Ayrıca ortalama güç tüketimi de Asus ve MSI’dan daha düşük. Güç fazları her iki anakarttan daha etkili soğutuluyor. Yaklaşık 190 dolardan başlayan değeriyle Gigabyte P55-UD4P fiyat bakımından da lider. Diğer iki anakartın fiyatları 200 Doların biraz üzerinde. Bu durumda Gigabyte bizden Tavsiye Ödülü’nü bileğinin hakkıyla alıyor.

www.thgtr.com

Hangisi hesaplı ise o alınabilir aslında çok fazla fiyat farkı ödemeye gerek yok bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 14 Aralık 2009; 13:46:43 >

• Asus un P7 serisi p55d,pro ve evo kısmen çok fazla fark yok(yazılım,faz ve sli)

Gigabyte ın da ud4 ve ud5 çok benzer yalnız faz sayıları önemli(ud3p yi bu listeme almadım)
    (Xbitlabs ta p7p55 delux in incelemesinde ud3r nini voltaj ve ısıya dayanamayıp pcb nin bi yanık resmi de var)

Bazı yerlerde ud4 ün 10 fazlı, bazı yerlerde 8 fazlı olduğu yazıyo

Ama alacak olsam ud4 ve p7p55 arasında kalırdım Arada 50 tl civarı fark var param varsa Gigabyte alırdım yoksa Asus tercih edebilirdim

Asus alan kullanan arkadaşlar güle güle kullansınlar güzel kart

@sahafiec Hocam yeni sistemin hayırlı olsun güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellteam -- 14 Aralık 2009; 19:16:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@Father Torque
    ben o özelliğin işlemci ile alakalı olduğunu düşünüyordum hocam.
    bunu yapamayan P55 anakartlar var mı?

Diğer marka anakartlarda da voltaj vermeden çarpan açma var mı bilemiyorum. Google'da şöye hızlı bir arama yaptım Gigabyte'ta da bu ayarın açılmasını öneren birkaç yorum okudum ama nasıl olacağı yazılmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 14 Aralık 2009; 20:20:37 >
  • yani P55 yonga setli bir anakart voltaj vermeden neden çarpanı açmaya izin vermesin ki?
    bios'da gördüğümüz o özelliklerin çoğu yonga seti tabanlı ve kanaca tüm P55 anakartalrda aynıdır diye düşünüyorum.
    en azından temel özellikler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.