Şimdi Ara

Asus P5Q3 anakart lga775 işlemci tavsiye??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eski bir masaüstü bilgisayar olmasına rağmen iş görür durumda olan emektar kasama, bir tık upgrade imkanı doğdu.
    Tavsiye işlemci ve ekran kartı fikirlerinizi, önerileriniiz ya da boşta duran satılık parçalarınıza talibim.
    şimdiden teşekkürler.

Kısaca özet şöyle.

CPU Türü DualCore Intel Core 2, 3066 MHz

Görüntü Bağdaştırıcısı ATI Radeon HD 4800 Series (1024 MB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı ATI Radeon HD 4800 Series (1024 MB)

Anakart Özellikleri:
    Üretici ASUSTeK Computer INC.
    Ürün P5Q3

• Merhaba.

Xeon E5472 o anakartta i3 i5 arasi performans gosterecektir.

Ihtiyaciniz var ise pm atabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 23 Ocak 2017; 21:41:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursa Çözüm Bilgisayar

Merhaba.

Xeon E5472 o anakartta i3 i5 arasi performans gosterecektir.

Ihtiyaciniz var ise pm atabilirsiniz...

Gayet mantıklı ancak xeon işlemci ile birşeylerin farkına varabilirsin. Ekran kartı olarak 7870xt yada gtx 660 yada gtx 680 gibi bir modele geçebilirsin.

• Bence o sisteme yatırım yapma anakartını bana sat ben yatırım yaparım

Bu aralar p45 çipset anakart arıyorumda

• Cpu nun dual core un en tepeodeli olacagini varsaysak bilein 2 kati islem gucu farkedecektir.

Diger bilesenlwr yeterli saglamlik ve kapasitede ise i5 sevjyesinde islem gucu yakalanabilir.

Anakart xeon uslemcilerin tum nimetlerinden sonuna kadar faylanabilen bi modeldir.

Sogutuculu ram ve iyi sogutma ile 3.8Ghz o.c yapildimi ortalikta I3 kalmaz..

• Psu nedir yazmamissiniz, psu degistirmeden, Xeon E5450 3.00 Ghz ve gtx 750 ti en iyi secenektir.

• Öncelikle cevap veren herkese teşekkürler.

@They Call Me Alpha güç kaynağı yıllanmış coolermaster 460 sanırım xeon la beraber sıkıntı yaşayabilir diye düşünüyorum ki güç kaynağı masrafı ile işlemci beraber anlamsız olur benim için. İşlemciyi de dahili su soğutmalı coolermaster ile kullanıyorum.

@Bursa Çözüm Bilgisayar güç kaynağı yeterli gibi gözükürse Xeon E5472 için irtibata geçebilirim, teşekkürler.

@KARABASUKA Saydığınız ekran kartlarını benim anakartla sanırım sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum...?

@ÜSTAT XEON fiyat performans yakalayamazsam aklımdasınız, tüm sistemi size
    satabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chivi C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sisteme 600W PSU, E5450 + HD 7870XT falan taksanız fişek gibi olur.

Şimdiden kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Şimdiden kolay gelsin.

771 pin işlemci için adaptör bulabilir miyim sizce? Anakart üstünde yapılacak çok işlem var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: chivi

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Şimdiden kolay gelsin.

771 pin işlemci için adaptör bulabilir miyim sizce? Anakart üstünde yapılacak çok işlem var mı?

Bildiğim kadarı ile E5450'ler direkt modlu geliyor takıp kullanıyorsunuz.
  • İşlemci: Q6600 11 dolar aliexpresste bunu alıp o anakartla rahatlıkla 3.6 ghz de kullanabilirsin. Xeon işlemcilerle pc yi garipleştiriyor bazı şeylerde performans acayip artarken bazı şeylerde yavaşlıyor ne de olsa server işlemcisi.

Ekran kartı olarak gtx 650 - 750 - 950 arasından bütçene uygun olanı seçersin.

Edit: 775 pin sisteme daha fazla yapmak f/p olarak avantajlı olmuyor. Çünkü en iyi işlemcileri 9650 falan 200 liradan başlıyor anakartta 200 eder miniimum 400. Eylül ayında forumda fx6300 + anakart + 4gb ram 340 liraya satılmış denk gelseydim kenlikle alırdım. 775 pin her sistemi katlar o 3 lü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 26 Ocak 2017; 18:27:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.