Şimdi Ara

Asus p5kpl-am se model board ile uyumlu SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sata3 olan bir ssd bu anakart ile nasıl bir performansta çalışır beni aydınlatır mısınız? Sanırım sata3 desteği olmadan tam performans kullanılamıyor bu diskler. Benim anakart özelliklerinde ise sata 3 gb/s ibaresi var bu uyumlu olduğu anlamına mı geliyor acaba

• Güncel.
  • hyprosoft kullanıcısına yanıt
    güncel mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan739

güncel mi ?

?
    O anakart eski 3gbps yazdığına bakmayın sata 2'nin aktarım hızıdır, sata 3'de 6gbps yazar. Ayrıca ahci modunu da desteklemiyor İDE modunda çalışmasına çalışır ama güvenli olmaz.
  • Kardeş performans olarak tam performans alamazsın fakat yine de harddiske göre önemli miktarda performans getirisi olur.
    Bütçe sıkıntı değilse 150-200 tl arası bir 120 gb ssd alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntısız ve olağanüstü bir farkla (eski sata hdd'ye nazaran) kullanıyorum. Yeni board alana kadar idare eder mi onu merak etmiştim SSD olsun da sata2 ya da sata3 çalışması benim durumumda çok önemli değil. Sata 2 de bu performansı gösteren sata 3'te ne yapacak en çok onu merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    arkadaş benim yerime gereken cevabı vermiş. zamanında bende kullandım bi tane 120gb SSD v300 lerden.. acayip derecede fark ediyordu mekanik harddiske göre. ilerleyen zamanlarda yeni bi anakartta ne kadar fark eder dersen ayarlarını yaptığında bios u geçince 5 saniyede win8 karşılama ekranı geliyor. sorunsuz şekilde kullanırsın bu düzende. P5B-VM'de kullandım hiçbir sorunla karşılaşmadan ordan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan739 -- 2 Ağustos 2014; 20:56:33 >
  • uyumlu olur diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.