Şimdi Ara

ASUS P5K SE Anakart işlemci ve ekran kartı desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok uzatmadan sorunma geçmek istiyorum..

Bende ASUS P5K SE Anakartı var bu anakartın üzerinde Core 2 Duo E4500 2,2 GHZ İşlemci, ATI HD2600 Pro Ekran Kartı var....

Ben anakartımın üzerindeki işlemci ve ekran kartını değişmek istiyorum.. Yeni işlemci ve Ekran kartı alacağım....

Acaba Alacağım ekran kartı ve işlemci anakartıma uyarmı sormak istedim cevaplarınızı bekliyorum..

Alacak Olduğum İşlemci : Q8400 Quad Core 2.66 Ghz 4 Mb Cache 1333FSB 45Nm CPU

Alacak Olduğum Ekran Kartı: HIS HD4870 Iceq4 GDDR5 512MB 256Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı

HIS HD4870 Iceq4 GDDR5 512MB 256Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı

Q8400 Quad Core 2.66 Ghz 4 Mb Cache 1333FSB 45Nm CPU

ASUS P5K SE
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ekran kartında sorun yok ama işlemci olmaz....P5K-SE 45 nm işlemcileri desteklemiyor...

diye biliyordum ama emin olmak için baktığımda bios ile olduğunu gördüm...

1104 bios ile oluyor sanırım...

http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqician -- 28 Haziran 2009; 1:42:46 >
  • Anakartının desteklediği bütün işlemcilerin listesi ==>http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=P5K%20SE&product=1

Anakaertına PCI-E x16 destekli ekran kartlarını takabilirisn.
  • aldığım anakartın kutusunda işlemci için 45nm desteklediği yazıyoduu.. ekran kartı içinde şimdi bu ekran kartı anakartıma uyumlu olduğunu mu söylüyorsunuz..
  • yardımlarınız için çok saolun yalnız ekran kartı ddr5 yinede destekler mi acaba
  • anakartın ekran kartlarının tümünü işlemci olarak sadece İ7 işlemci desteklemez basettiğin bütün donanımları destekler ddr3,4,5 olması farketmez ekran kartında aynı anakartı kullanmaktayım
  • Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum.. İlgilendiğiniz İçin Sağolun.. Artık Kafamda ? işareti kalmadı

Tüm Cevap Yazan Herkesin Ellerine Sağlık....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.