Şimdi Ara

Asus P5B ve Core 2 QUAD Q8300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde Core 2 QUAD Q8300 bir işlemci var ve anakartım Asus P5B normal şartlar 2104 bios ile anakartın bu işlemciyi destekliyor olması gerek ( Asusun sitesindeki cpu support listesinde var ) fakat Core 2 Duo E7500 işlemciyle gayet normal çalışan sistemimi Q8300' ü takınca açamıyorum acaba sorun ne olabilir.

Şimdiden yardımlar için teşekkürler.

• Acaba sitede bakığınız yerle anakartınız arasında revizyon farkı mı var? Anakartınızın revizyonuna göre kontrol ettiğinize emin misiniz?
  • Revizyondan kastınız tam olarak nedir acaba sitede anakartın revizyonuna dair birşey göremedim sadece p5b nin deteklediği liste var ve 2001 version bios ile bunu yaptığını söylüyor benim versiyonum 2104. Yanlış birşey varsa cahilliğime verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makkaveli -- 21 Şubat 2011; 19:53:21 >
  • Yok mu arkadaşlar bu kartla bu işlemciyi kullanan kimse :(
  • BIOS update yap %90 firma o işlemcileri desteklesin diye bir bios update koymuştur siteye.. eminim..
  • En son biosu sitesinden indirip kurmuştum zaten cevaplarınız için teşekkür ederim, akıl almaz bir şekilde işlemci makinayı çalıştırdı ve şuan sorunsuz kullanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makkaveli

En son biosu sitesinden indirip kurmuştum zaten cevaplarınız için teşekkür ederim, akıl almaz bir şekilde işlemci makinayı çalıştırdı ve şuan sorunsuz kullanabiliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.