Şimdi Ara

Asus P5B Deluxe/Wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde Asus P5B Deluxe/Wifi anakart mevcut. Bunun üzerine Enermax 500wat liberty 2.2 PSU aldım, sistemi kurdum fakat sistem açılmıyor. PSU yu başka sistemlerde çalıştırdım bir problem çıkmadı.Anakart üzerinde yapılması gereken bir değişiklik mi var acaba, yardım eden olursa sevinirim. İşlemcim intel E6300.



  • merhaba acaba sisteminiz hiçmi acılmıyor yani makinanın start butonuna bastıgınızda makina hiç cevap vermiyormu eger bögle ise anakartınıza baglamıs oldugunuz power supplyın anakart uzerine bagalanabilecek bir soket var onu takmamıs olabilirmisiniz baska bir power supply ile denedinizmi birde belki power switch butonu yanlıs takılmıs olabilir onu power switch yazan yerden kontrol edebilirsiniz power switch i hiç takmadan bir tane kontrol kalemi ile ufak bir temas ile makinanız calısabilir bu sekilde diyorum cunku bazen power düymesi arızalanabiliyor kolay gelsin
  • ilgine teşekkürler, sistem hiç açılmıyor ama anakart üzerindeki led yanıyor yani elektrik var gözüküyor. Ayrıca diğer PSU larla hiç bir sorun yapmıyor sistem sorunsuz çalışıyor.
  • Bende de aynı anakarttan mevcut fakat yapılması gereken özel bir işlem yok. Acaba bağlantılarında hata olabilir mi?

    Ben sistemi mi Fsp ile kurdum sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.