Şimdi Ara

Asus P5b Anakart Ve P4 641+ Satılık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 0 Asus P5b Anakart ve ve 2.el P4 3.20 Ghz 800 mhz LGA 775 641+ İŞLEMCİ var almak isteyen arkadaşlar Pm Atabilir

Anakartın Fiatı: 170Ytl
    İşlemci :110YTL

Anakart özellikleri ise;

# Üstün Performans! Minimum Gürültü! Maksimum Güç Koruma!

# P5B anakartı güçlü ve verimli Intel Core2 işlemci sağlar. Intel P965 çipset ve DDR2 800MHz dual-channel bellek mimarisi destekler. En yenilikçi araçlarla ? AI NOS?, AI Gear ve AI Nap ? kullanıcılar ihitiyaç duyulan durumlara göre çalışma hızlarını ayarlayabilirler. P5B minimum gürilti ve maksimum güç koruma performansı gösteren serin ve kararlı bir ortama sahiptir.

# AI Lifestyle Serisi
    # AI Lifestyle Serili anakartlar adeta yeni bir yaşam tarzıdır. Bu anakartlar grafik oyunları ve uygulamalarında daha iyi bir sistem performansı sağlar. Cutting-edge ses özelliği ses sinyalinin kalitesini artırır. Özel tasarım kolay sistem kurulumuna olanak sağlar.

# CPU, Çipset ve Grafik Özellikleri
    # LGA775 Intel Core2 Processor Ready
    # Bu anakart en son LGA775 Intel Core2 işlemcileri destekler. Yeni mikromimari Intel Core teknoloji ve 1066 / 800 MHz FSB, Intel® Core?2 işlemci dünyada en güçlü ve en verimli enerjisine sahip CPU' larından biridir.

# Intel® P965 Chipset
    # Intel P965 Express Çipset maksimum 8GB dual-channel DDR2 800/533/667 mimarisi, 1066/800 FSB (front-side-bus), PCI Express x16 grafik ve multi-core CPU desteği için tasarlanmış en son çipsettir. Özellikle bellek erişimindeki gecikmeleri azaltan ve mevcut bellek band genişliğini optimize eden Intel® Fast Memory Access Teknoloji içerir.

# CPU Desteği : Intel Core2 Extreme/Core2 Duo/Pentium Extreme/Pentium D/Pentium 4/Celeron D
    # Yongaset : Intel P965 / ICH8
    # FSB : 1066/800/533 MHz
    # Bellek : 8GB, DDR2 800 / 667 / 533 MHz
    # Grafik Arabirimi : 1 x PCI-E x16
    # Tümleşik Grafik : -
    # Sata ve IDE : 4 x SATA 3.0 Gb/s, 1 x UltraDMA 133/100/66, 1 x Internal SATA 3.0 Gb/s port, 1 x External SATA 3.0 Gb/s
    # Raid : SATA RAID 0, 1 ve JBOD desteği
    # Ses : ADI® AD1988B 8-channel High Definition Audio CODEC
    # Ağ : Realtek® PCI-E Gigabit LAN controller
    # 1394 : -
    # PCI : 3 x PCI 2.2
    # PCI Express : 2 x PCI-E x16, 1 x PCI-E x1
    # USB 2.0 : 10 x USB2.0 portu
    # Şekil Faktörü : ATX
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş buda sıfır 154 ytl

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1804

buda işlemci

http://www.teknolojix.com/urundetay.php?id=27287

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 23 Eylül 2007; 20:18:18 >
    ALIMLARDA ÜYELİK TARİHİ NE KADAR ESKİDE OLSA REFERANSI YOKSA ÖNCE ÜRÜN SONRA PARA ÇALIŞIYORUM.
    İLANLARIMDA FİYAT SONDUR DEDİĞİM HALDE SON NE OLUR DİYENLERİ İTİNA İLE BANLARIM.
    AKSİNİ BELİRTMEDİ İSEM İLANLARIMDA TAKAS OPSİYONU BULUNMAMAKTADIR.
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • hocam süpersin
    quote:

Orjinalden alıntı: bozkurtomer24

kardeş buda sıfır 154 ytl

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1804
    2006 dan beri onlarca sorunsuz,problemsiz alışveriş..
    www.izmirimteknikservis.com -
    www.onderteknik.com Önder Teknik - Oyun Belgesel Pc bilgisayar telefon konsol hastası... steam; eonder87...
  • Dolar, birden bu kadar hızlı düşünce böyle oldu!
    @ozgur_erdogan ,@relf @demirkanali @CoMiSeR @erhaninho_cArsi @SPETNAS @s3k0 @pixel @1906nedir @Pcdunyasi @aslimdayok @ftangel @ALİCENGİZ06 @hegoatANKARA @ata_kaya5 @ejdero @DrynhwyL @Cura @bozkurtomer24 @tolgatokuc @obora48 @brtana @__ultrAslan__ @firstbuddy78 ,@bensende ...

DAHA FAZLA REFERANS İÇİN TIKLA!.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17840118/tm.htm
    BAŞKA SÖZE GEREK YOK , SEN YENİSİN GALİBA.......
    *İlanlarıma forum kuralları dahilinde herşeyi yazabilirsiniz. Fiyat yorumu yapabilirsiniz, indirim isteyebilirsiniz, ürünü veya fiyatı eleştirebilirsiniz.
    *Atılan Her PM için cevap yazmayabileceğimi de biliniz.
    *Herkese dürüst, şeffaf ve güvenli alış verişler dilerim.
    *İlanlardaki ürünlerimiz aksi belirtilmediği sürece sıfırdır
    *Ürünler hakkında sorunuz olduğununda mutlaka 0 537 8773344 Nolu numaramdan akşam 22.00 kadar ulaşabilirsiniz
    *Saat 17:30 a kadar alımlarınız genellikle AYNI GÜN kargoya Teslim Edilir
  • ANAKARTA 60 $ VERİRDİM. ama çok yüksek fiyat vermişsin kardeş. bencede anakartın fiyatını bi gözden geçir yani
    FuRrKaNn,NiHilistt ,MENEME2002,sugarboy,kendinibil,mitrox,Authority , Razorback ,_sphinx_34 , FATALIST , Halit61 , Ozgboy , pLayer,KaZAaRa , georgia ,dargmen ,bussinesstr-Tulgacan-bugrascb-Neosis-Salagil- konsey-s333
    (hatırlayamadıklarımdan özür dilerim)
    SORUNLU ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM: ultimaton03(dolandırıcı),"olcay1992" ve çok tehlikeli "guitarist02" - Susturucu10Şanlı- Running Scared ve arızalı tv kartı satan raalem1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.