Şimdi Ara

asus p535 mi-gsmart i300 mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikisi arasında kaldım arkadaşlar sizce hangisini tercih etmeliyim ?teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06fthtky -- 3 Haziran 2007; 20:56:49 >

• Asus p535 i inceleme fırsatım oldu güzel cihaz tavsiye ederim. Ama Gsmartın nasıl bi cihaz olduğu hakkında bir bilgim yok.
  • teşekkür ediyorum.ikisinin de özellik olarak bana yakın geldi aralarında fiyat farkı var.
  • ucuz olanı al :D
  • bende wifi'li uygun bir telefon bakiyorum ve Asus ile karsilastim. gerci begendim ama kullanan ve yorumu olan birileri olsa ona gore daha rahat karar verebilecegim.
  • gsmart i300
  • http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1817&idPhone1=1780

asus p535 al, neden dersen

gsmart i300 den daha büyük bir 65k ekrana(2.8 inç) ve bu ekranı taşıyan daha şık, modern bi kasaya sahip. gsmart ın ekranı 256k ve daha küçük(2.4 inç), yani teoride asus dan çok daha net ve kaliteli görüntü gösterecektir. ama 2.4 ekran ppc için küçük kalıyor. ben ekran konusunda asus derim

hemen hemen her özellik aynı ama asus da gsmartda olmayan 30fps vidyo kaydı dikkat çekiyor. gsmart da da 30fps vidyo kaydı var mı iyice araştırmak lazım. benim baktığım kaynak yanlış olabilir.

p535 kullanan biri bu alette A2DP desteiğinin olduğunu söyledi, benim baktığım kaynak ( gsmarena.com) da böyle bi bilgide bulunmuyor.. ama A2DP varsa mutlaka p535 almalısın. böyle büyük cihazlarda müzik dinlemek sorun oluyor, cihazı çantaya atar kablosuz kulaklığınla müzik dinlersin ( kulaklık üzerindeki tuşlarla sarkı değiştirme, ses açma kapama..vb işlemlerini gerçekleştirebiliyorsun)

son olarak batarya konusunda da asus gsmart a koymuş geçirmiş, fark o kadar büyük.. kesinlikle asus p535

şöylede bi durum var. cihazda bi arıza, problem tespit ettiğinde servise götürmüyorsun. anlaşmalı kargolara gidip telefonu servise gönderiyorsun. ( kargo elemanı senden kargo parası istemiyor, kargoyu alıcı(asus servis) ödüyor) daha sonra onlar cihazı yapıp sana geri gönderiyor ve bu süreç içinde senden hiçbir kargo parası çıkmıyor.. bu konuyla ilgili detayları asus ve çizgi elektronik web sayfalarında bulabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle p535
  • arkadaslar merhaba ;
    bende aynı konudan dolayı dusunuyorum..
    aslında benim soracagım olay su:
    bana iki telefonuda kıyaslayan bildiğiniz siteler varmı c net gibi mesala
    cunku guvenilir olması cok onemli aslında
    sizden haber bekliyorum
    tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.