Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
641.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar, internet bankacılığında son durum nedir forumdan garanti,işbankası ve ykb de giriş yapbilenler bir kaç kişi ile sınırlı galiba. asus p535 i olup da kimse kullanmıyor mu ya. kullananlar varsa gerçekten istedikleri işlemleri yapabiliyorlar mı yoksa saatlerce uğraşıp vaz mı geçiyorlar? bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Orjinalden alıntı: typhon

hayır.. daha dogrusu sirf update oldugunu bilmiyodum.. ayrıca link bulamadım bu konuyla ilgili..

nasıl yapıyoruz sirf update i?

simdiden cok tesekkurler...

http://blog.yxsdf.info/index.php/gps-mode-sirfdemoppc/

• quote:

Orjinalden alıntı: gangava

arkadaşlar, internet bankacılığında son durum nedir forumdan garanti,işbankası ve ykb de giriş yapbilenler bir kaç kişi ile sınırlı galiba. asus p535 i olup da kimse kullanmıyor mu ya. kullananlar varsa gerçekten istedikleri işlemleri yapabiliyorlar mı yoksa saatlerce uğraşıp vaz mı geçiyorlar? bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

ben garanti ve iş bankasını kullanıyorum iş bankası biraz zor oldu ama sonunda birazda şans eseri başardım, ama çok az işim oluyor onunla garanti ise hiç bir problem yok devamlı kullanıyorum.

h**ps://wap.garanti.com.tr/dsb/ adresini kullanıyorum.
  • Bir iki sorum olacak arkadaşlar:

1. Sim karttaki numaraları makineye kaydettiğimizde bu cihazda contacts lar nereye hangi dizine kopyalanıyor?
    2. Rehberde klasör olarak telefon numaralarını düzenleyebileceğimiz bir program var mı? Örneğin tesisatçılar,elektrikçiler,ustalar vs gibi ayrı klasörlerde olsun istiyorum telefon no larını klasör şeklinde göriim istiyorum.
    3. Cihazın pilini çıkardığımızda saat ve tarih sizde de sıfırlıyor mu?Her seferinde ayar yapıyormusunuz? daha önce sanki sıfırlamıyordu pilini çıkartınca yanlış hatırlıyor olabilirim.
    4. Cihaz kaç maksimum gb kadar sdhc ile çalışıyor gerekli ayarlamalar yapıldığında? Yabancı forumlarda 8 gb sandisk kullanan var ama orada da class kaç class 4 mü ? class 6 mı? belli değil.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzzle -- 8 Mart 2008; 0:03:59 >

Battletag:guzzlecry#2758
  • arkadaşlar p535 aldım herşey çok güzel ama telefon sinyali arasıra hizmet yok diyor kopuyor teli açıp kapatıp tekrar sinyal geliyor beni arayanlar ulaşamıyor gittim teknosandan aynısıyla değiştirdim yine aynı sorun hatta sorun var desem hatımda yeni vodafone bu konuda bilgisi olan yada aynı sorunu yasayan çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olun teşekkrler birde P535 KULLANNLAR EKLERSE SEVİNİRİM msn: fatihkaraboga@hotmail.com

Orjinalden alıntı: Asus535

ASUS P535, wm6 Türkçe upgrade'li.
    video kamerasıyla çektiğimiz mp4 uzantılı videoları PC'de nasıl seyredebiliriz?
    aşağıya dosyanın hex-edit'den aldığım ilk 32 karakterini yazdım, format konusunda bilgi verebilir diye.
    00000000 0000 0018 6674 7970 3367 7036 0000 0000 ....ftyp3gp6.... 
    00000010 3367 7036 6973 6F6D 0000 0000 6D64 6174 3gp6isom....mdat

Daha önce mp4 uzantılı dosyaları tcmp player V0.71 for Windows ile PC'de sorunsuzca seyredebiliyordum. Ancak p535 videolarını açmadı. Dosyanın 3gp formatında gibi görünmesi sebebiyle değişik programlar kurdum. Nokia 3gp player, gom player, ... olmadı.
    QuickTime'ın gösterebileceğini hissediyorum ama kurmak istemiyorum.
    Teşekkür ederim

http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html (her derde deva, sizin sorunuza da ;-) koreli arkadaşların yaptığı bir çalışma)

• arkadaşlar p535'i ucuza nerden alabilirim almayı düşünüyorum teknosada 750 dolardı galiba diğer yerlerdede aşagı yukarı aynı fiyat alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ayrıca sizce gerçekten güzel bi aletmi? çok fazla sorun çıkartıyomu?

fatihkaraboga@hotmail.com

quote:

Orjinalden alıntı: mustafas8

arkadaşlar p535'i ucuza nerden alabilirim almayı düşünüyorum teknosada 750 dolardı galiba diğer yerlerdede aşagı yukarı aynı fiyat alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ayrıca sizce gerçekten güzel bi aletmi? çok fazla sorun çıkartıyomu?

Bende bugün biraz inceledim bu ürünü.Ama çok ilginçtir bimeks teki satıcılar ve teknosadaki satıcılar GPS yok diyorlar.Sadece gömülü girişi var dışardan alıp bağlamanız lazım diyorlar.Ama forumlardan okuduğum kadarı ile var.Herkes kullanıyor.
    Neyse benim asıl sorum,tuş takımı ekranda dokunmatik.Acaba telefon numarası girmek için her zaman kalemini kullanmak zorundamıyız? Eğer öyle ise bu benim için cok zor.herzaman farklı numaralar arıyorum.Tüm numaraları nasıl her an kalemle yazabilirim onu düşünüyorum.Acaba parmagımla yzabilirmiyim? Kullanan arkadaslar cevaplabilirse sevinirim.

Orjinalden alıntı: hoca953

quote:

Orjinalden alıntı: |TuTu|

arkadaşlar p535 almayı düşünüyorum ama kaç gb kadar hafıza kartı destekledigini bilmiyorum acaba 4gb taksam kullanabilirmiyim

WM6 ile 4 Gb Destekliyor. Sorunsuz kullanabilirsin. Kolay Gelsin.

hocam destekliyor ama igo hardwareıderror hatası veriyor bir türlü düzeltemedim....
  • Biraz aradım ama bulamdım lcminutes tarzı kaç kontorüm ve mesaj hakkım kaldığını hesaplayan bir program arıyorum. Önerebileceğiniz böyle bir program var mı? (veya lcminutes için avea'ya uygun profil olabilir)
    Bonus kampanyası var. Bonusa 10 taksit %10 indirimle fiyat 512,1 USD+KDV=767 Ytl ye geliyor. Sizce fiyat nasıl.
    Daha ucuza bulabileceğim bir yer varmıdır?

SGS II
  • Selam arkadaşlar,

Bluetooth ile ilgili bi sorunum var. Bluetooth'u açıyorum, bluetooth kulaklığını da açıyorum, bağlanıyor fakat çalışmıyor. Sonra cihaza baktığımda bluetooth simgesinin kaybolduğunu görüyorum. Bluetooth ayarlarına girmek istediğimde ise bluetooth sürücü hafızasının yetersiz olduğunu, reset yapmam gerektiğini yazıyor. Reset yaptıktan sonra bluetooth çalışıyor tekrar, ancak kulaklığı açtığımda yine aynı şey oluyor. Bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa çok sevinirim.....
  • Evet ark.lar iki sayfa öncede bir kaç ark. ilk sayfadaki linklerde açılan sayfadaki verilen hosting hizmetinin bittiğine dair hata aldıklarını iletmiş. Dolayısıyla programlar download edilemiyor. Bunun için ilgi linklerin bulunduğu başka bir sayfa duyuruldu mu acaba?Yoksa bu programlara artık donanımhaber içerisinden ulaşamayacak mıyız?

Orjinalden alıntı: Achina

Arkadaşlar... Uzuuunnnn uzun okuduktan sonra Asus P535 almaya karar verdim.
    Yaptığım fiyat araştırmasına göre en ucuz Gold da buldum...
    Bonus kampanyası var. Bonusa 10 taksit %10 indirimle fiyat 512,1 USD+KDV=767 Ytl ye geliyor. Sizce fiyat nasıl.
    Daha ucuza bulabileceğim bir yer varmıdır?

birader ben peşin alcam daha da indirirler mi?

hiçbiryerde bulamıyoruuuuuuumm nerde var bu p535

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 10 Mart 2008; 17:05:39 >

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

bu arada goldda,vatan bilgisayarda ve bimeks'te bu ürün yok

hiçbiryerde bulamıyoruuuuuuumm nerde var bu p535
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.