Şimdi Ara

Asus P4T533-C icin harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar,

    5 sene once aldigim bir desktop bilgisayarim var. Anakartim Asus P4T533-C modeli. Yeni bir harddisk almak istiyorum. Istedigim herhangi bir harddiski bu anakart ile kullanabilir miyim? Yani SATA, IDE, SATAII gibi modeller var piyasada. Benim kartimin bunlardan herhangi birini destekleyip desteklemedigini bilmiyorum. Bu konuda yardimci olabilir misiniz lutfen?

    Ikinci sorum:

    Su an takili olan harddiskim Maxtor 6L040J2 40GB 7200 D740X Viper ATA Controller Type, 2 MB Cache Size, 40 GB Hard Disk Storage, 8.5 ms Access Time. 120GB ve uzeri bir harddisk almak istiyorum. bu konuda ne tavsiye edersiniz? IDE mi SATA mi SATAII mi? Neden?

    Ucuncu sorum: Eski harddiskim de bilgisayar da takili duracak. Isletim sistemini yeni aldigim harddiske mi kurmaliyim yoksa eskisinde mi kalmali? Yeni aldigim harddiske kurmamin performans acisindan bir faydasi olur mu?

    Tesekkurler...



  • herhangi bir marka/model IDE disk alabilirsin. bildiğim kadarıyla anakartında SATA bağlantı noksatsı yok onun için IDE HDD almak zorundasın. yeni alacağın HDD nin önbelleği yüksek olduğundan daha performanslı çalışacaktır. işletim sistemini yeni olana kurman daha performanslı olur ancak bu performans öyle gözle görülecek kadar fazla olmayacaktır kanımca. ben olsam yeni HDD ye işletim sistemi kurardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.