Şimdi Ara

ASUS P4PE2-X sıcaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar P4 2.8ghz 533mhz 1Mb.l2 478 soketli işlemcim(iz) ile bu anakartı kullanıyorum(z).sıcaklık aşırı derece fazla.bunu aldığım yere ilettik.bize kasanın 2-3gün bizde kalması gerektiği iletildi.bugün aradığımızda anakartta sorun olduğu,başka bi anakart takıldığında 43C yi geçmediği fakat kendi anakartımız takıldığında 48-65C arasında oynandığı söylendi.bizde şimdi servise iletsek mi diye düşündük.
    Fakat beni esas düşündüren anakartın Boğaziçi çıkışlı olması.sizde anakart çabuk gelirmi boğaziçinden ayrıca,hem anakartın yapılıp yapılamayacağı meçhul.
    Çizgi olsa hiç düşünmeden yollardık ama,BOĞAZİÇİ beni açıkcası düşündürüyo.
    Boğaziçi ile böyle dialoglara giren arkadaşlar varsa lütfen fikirlerini iletsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 5 Eylül 2006; 4:14:16 >

• Anladıysam onbaşı olayım

Test ortamları nasıl bilinmez ama anakarttan dolayı sıcaklık artışını da ilk defa gördüm...Adamlar diğer anakarta montajlarken termal macun sürmüş olmasın Hacu?Bence o işte bi çokluk var.Ama şu da var 478 pinler,özellikle prescottlarda o değerler normal.Bende 478 pin 3,0 vardı şimdi yengen kullanıyor,70 civarı gezinirdi kerata...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 5 Eylül 2006; 2:54:57 >
  • benim 3.0ghz da idle de 35C loadda 50 olurdu nasıl oluyo bu iş.demek anakart etkiliyo biraz ne dersin binbaşım.
    Ayrıca esas konu bu m.b garantiye giderse BOĞAZİÇİ'nden çabuk gelirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 5 Eylül 2006; 2:58:12 >
  • Anakartın etkileyeceğini sanmıyorum;donduğum yer de orası zaten..Hala çözebilmiş değilim olayı...İşlemciyi dışarda falan test etmişlerse fark olur.Test ortamı derim ben...
  • eee bu konuda fikri olan yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.