Bildirim
Asus p4 Anakart sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
-
arkadaşlar durum acil lütfen yardımcı olalım... -
bir çok nedeni olabilir ama ekran kartıdan veya işlemciden kaynaklanıyorda olabilir _____________________________ -
tesekkür ederim.Ekran karti ve işlemciyi denicem. -
Ram arizasi diye hatirliyorum uzun uzun bagirmasini asusun... _____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
ben de öyle biliyorum ancak baska ramle denedim.Makine yine açılmamıştı...RAM'i yine de denerim.Teşekkürler...:) -
Uzun aralıklar bipleme RAM arızasıdır. Rami ve RAM slotunu değiştirmeyi deneyin. İşlemci arızalı olsa genelde hiç ötmez. _____________________________ Katılım zamanı: 6 Ekim 2003
Profilini kapayanlarla alışveriş yapma, yaptırma! Destek Mesajlarina dahi cevap verme!
Senden gizlemek istediği bir şeyler varsa neden güveneceksin? -
Anakartın belek kontrocüsü yanmış olabilir... _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı