Merhaba Arkadaşlar, sizlere ASUS p320 cihazı hakkında bazı sorularım olacak. Yanıt ve yorumlarınız çerçevesinde bu cihazı almayı planlıyorum. Yorum yapan değerli üyelere şimdiden teşekkür ederim.
Sorular 1. Telefon görüşmesi yaparken kulaklık kullanıldığında karşı tarafa garip sesler gidiyor mu? Bizzat kullandığım Toshiba g810 modeli PDA’yı sırf bu sebepten iade etmek durumunda kaldım (Bu sorunun cevabı çok önemli)
2. Wi-fi ile msn ve internet Explorer kullanımı nasıl?
3. Telefon çalarken dışa verdiği ses nasıl, yeterli mi?
4. Birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırma gibi çok yoğun işlerim olacağını sanmıyorum. Lakin genel olarak internet, msn, Office programları kullanılırken kilitlenme sorunu olabiliyor mu?
5. Navigasyon özelliği nasıl, çok sık kullanmayacağım, arabam olmadığı için sadece bazen sokak ve caddeleri bulmakta yardımcı olur mu bana? Telefon genelde Ankara’nın merkezi Çankaya ilçesinde kullanılacaktır.
6. Sonuç olarak ekonomik açıdan çok zorlamayacak ve içerisinde Windows mobile 6.1 işletim sistemi, GPS, Wifi donanımlarını arayan benim için uygun bir cihaz olacağı düşüncesindeyim. Piyasada 550 civarında sıfırı sizce almalı mıyım?
ankaradaysan sana 400 e 3 aylık tertemiz makine verebilirim. sesi iyi wifi performansı iyi. igo8 kasıyor. igo6 canavar gibi. söylenenin aksine hatta girememe veya donma hiç yaşamadım.
Anlıyorum ama bu ürünü almam takdirinde sıfır düşünüyorum teşekkür ederim
Bu ürünü kesinlikle önermiyorum. Pda' dan insanı soğutacak kadar sistem olarak zayıf ve çok yavaş bir cihaz. Alanda en kısa sürede satmaya çalışıyor zaten. İşlemci olarak 400mhz ve Ram olarak da 128mb. alt sistem sınırın olsun. Aşağısına bakma bile.
quote:
Orjinalden alıntı: TR_001
Bu ürünü kesinlikle önermiyorum. Pda' dan insanı soğutacak kadar sistem olarak zayıf ve çok yavaş bir cihaz. Alanda en kısa sürede satmaya çalışıyor zaten. İşlemci olarak 400mhz ve Ram olarak da 128mb. alt sistem sınırın olsun. Aşağısına bakma bile.
Evet artık ben de kesin bir şekilde bu cihazdan vazge.tim ve Asus p552 Glide modeline yöneldim. Teşekkürler...
Bence temmuz sonunu bekle, 3G+video görüşmeyi desteklemeyen tel. fiyatları düşecek..