Şimdi Ara

ASUS Nvidia GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6 ekran kartını almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte Aorus X470 Gaming 7 Wifi anakart

AMD Ryzen 7 2700X sekiz çekirdekli 3.70 GHz işlemci

32 GB ram

250 GB Samsung 970 EVO Plus NVMe M2 SSD

MSİ N220 GT 1 GB 128 bit ekran kartı

750 watt güç kaynağı

Bu sisteme sahibim. Fakat sistemde biraz yavaşlık var. Her şeyi düşündüm. Termal macunu 3 kez yeniledim. En son kaliteli güzel bir macun sürdüm. İşlemciyi takarken bir şey mi oldu? Diye işlemciyi çıkarıp baktım. Sapa sağlamdı. Sistemde her şey sağlıklı hiçbir sorun yok görünüyor. Dikkat çeken tek şey ekran kartının düşük olması. Sorunun çözümü ekran kartını işaret ediyor. Bence MSİ N220 GT 1 GB 128 bit ekran kartı bu sisteme az geliyor

ASUS Nvidia GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6 ekran kartı var. Şu an 3750 lira. Bu nasıl bir karttır. Almaya değer mi? Bunu alsam sistemdeki yavaşlık sorunu çözülür mü? Bu kart iyi midir? Kötü müdür? Araştırıyorum. Eğer bu kartı almamalıysam hangi kartı almalıyım? 

• nerede 3750tl hocamASUS Nvidia GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6 ekran kartını almalımıyım? 

• O fiyata fazla seçenek yok. 1650 süper ya da 1660 daha iyi seçim olurdu.
  • https://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html

bu linkten programı indirip validate yazan kısımda kısa bir test yaptırıp test sonuç linkini paylaşırmısınız

• Testi yaptım.

ASUS Nvidia GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6 ekran kartını almalımıyım?valid.x86.fr
    AMD Ryzen 7 2700X @ 4000.94 MHz - CPU-Z VALIDATOR
    https://valid.x86.fr/1ke4a3
  • ASUS Nvidia GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6 sıfır olarak internette satanlar var. nerede 3750tl hocam demiştiniz. Evet bu fiyata satıyorlar. 3800-4000 lira

• nurullah-k N kullanıcısına yanıt

3750 tl ye sıfır olarak bulduysanız hemen satın alınız. ama alırken dıkkat edın gdr5 modeli olmasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.