arkadaşlar asus n56vz modeli notebook kullanmaktayım bilgisayarın bağlantı sorunları ile ilgili problemler yaşadığım için servise gönderdim sorunların birisi wireless te kopmalar yaşıyor olmam bir diğeride kablolu bağlantıda kopma ve nete bağlı olduğu halde sarı ünlem işaretinin çıkmış olmasıydı servise gönderdiğim bilgisayarımın lcd arka kapağını değiştirmişler benim yazdığım şikayetlerle pek bir bağlantı kuramadım yani ethernet kartı ve wireless probleminin lcd arka kapağıyla ne alakası var diye düşündüm sizin bu konudaki düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim yani alakası varmıdır sizce...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sarı ünlem işareti dns ile ilgilidir.Modemdeki internet kablosunda temassızlık olabilir, değiştiriniz.Modem ile pc arasını olabildiğince yakın tutmaya çalışın.Modem ile pc arasına herhangi kablosuz bir eşya olmasın (telsiz telefon gibi).Modem arayüzüne girip interneti sıfırlayınız.Hala sorun varsa müşteri hizmetlerini arayıp sorun bildiriniz.
Bu arada pcyi teknikere verirken ne dedinizde arka kapağı değiştirdi ?
askiyaA
kullanıcısına yanıt
Sorunun devam ediyor mu? Ve alakası tabii ki var. Wireless'ın anten kabloları ekranın arkasındaki alüminyum'un üzerine bağlıdır. Tamamen alüminyum'la kaplı olduğu için sinyal sürekli yüksek çeker. Ayrıca sorun devam ediyorsa, Wireless kartı sorunlu olabilir. Bir de Wireless Driver'ını güncelleştirmeyi deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: verikurtar
Sorunun devam ediyor mu? Ve alakası tabii ki var. Wireless'ın anten kabloları ekranın arkasındaki alüminyum'un üzerine bağlıdır. Tamamen alüminyum'la kaplı olduğu için sinyal sürekli yüksek çeker. Ayrıca sorun devam ediyorsa, Wireless kartı sorunlu olabilir. Bir de Wireless Driver'ını güncelleştirmeyi deneyin.
eyvallah çok sağolun arkadaşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: askiya
quote:
Orijinalden alıntı: verikurtar
eyvallah çok sağolun arkadaşlar...
wireless driverini bulamassan alıntıla
yok buldum wireless driverını.... yardımlarınız için sağolun arkadaşlar...