Şimdi Ara

ASUS NOTEBOOK ÇOK ÖNEMLİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba asus k555ln bır laptopum var servisine verdim format + bakım falan yaptırmak için daha sonra işi bitti aldım laptopu geri bügün şöyle bir problemim var laptoplarda bilirsiniz pili fişe takmadan önce ekran böle bi değişik olur yani beyazlığı az olur sonra pili fişe takınca ekran bidaha değişir bu sefer parlar ya bende o durum yok formata vermeden önce öyledi olması gerekende öyle yani şu an hangi driver eksik bir türlü bulamadım asusun sitesini atıp burdaki driverleri indir demeyin windows uptade falanda demeyin yaptım hepsini mümkünse tam driver adı bilen yada asus laptop kullanıp sağ alttaki simgelerin adını görüntüsü atarsa sevinirim

• Dostum hiç uğraşma driver solution package indir program zaten bütün eksik driver ları bulup günceller eksik driver n kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işe yararmı kardeşim yani demek istediğim şu ben laptopumu alırken ilk 1 sene önce mağazadan adam kurupta verdi 10 numara hiç bi sıkıntı yok yani bu dediğim geçişi yapıyordu şimdi bakıma verdim yine aynı aldığım ilk günkü gibi yapmışlar ama o dediğim geçiş olayı olmuyor driver eksikliği var baktım o şeyinde ismini hatırlamıyom delirdim ya 2 gündür
  • Muhtemelen ekran kartı driver ın güncellenmesi gerekiyor benim laptop ta da oluyor driver güncelleyin ce sorun gidiyor dediğim programın güncel versiyonu iş görür büyür ihtimal

• deniyeceğim kardeşim teşekkür ederim sonucu yazıcam
  • şunu yapmanı önerirm...
    aygıt yöneticisinden entegre grafik kartını devre dısı bırakıp tekrar aktifleştirir misin ?
    bende acer var.. böyle cözüyorum...
  • Hocam hangi sistem yüklü bilgisayarda ona göre direk ekran kartı driver ın atabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.geforce.com/drivers/results/114423

Şunu indirip kurmayı deneyin hocam öncelikle

• yasadıgın sorun driverla alakalı degil pil simgesine tıkla parlaklık fişe takılıyken 100 diyelim pildeyken 25 eger sen bunu sarzdayken 75 yaparsan cıkarıp taktıgın zaman 75 ten devam eder pildeykende aynı sekilde sen pirize takılı halde 0 a getirip pildeyken 100 yaparsan fişten cıkardıgın anda parlaklık artar
  • Öncelikle driverları denemeden önce;
    pile tıklayınca çıkan Güç ayarlarında, prize takılıyken ve pildeyken olmasını istediğin parlaklığı ayarlayabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar parlaklık ile ilgili değil sorun malesef ekran kartları güncel bu arada şu an bu konuya cevap yazan herkese teşekkürler fakat sorun yazdıklarınızdan değil hala devam etmekte aslında asus laptop kullanan biri olsa daha sağlıklı sorunuma çözüm bulcam yokmudur forumda başka çözümü olan yada asus laptop kullanan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.